Angrer ikke ett sekund på at jeg dro å så filmen! Spenninga hadde allerede startet når vi gikk inn i salen - elsker den spenningsfølelsen. 3'a synes jeg er den som er beste av hele serien, fordi spennninga var heletiden, ting skjedde ikke bare om natten, men også uventet på dagen også.

Hylte mange ganger, fikk faktisk tilbakemeldinger på det! haha.. Det som var minuset var vell alle de 13-14 åringene som hylte av alt og alltid 5 sekunder etter at ting hadde skjedd. Jeg elsker skrekkfilmer, har sett endel også, men altså! Paranoal Activity 3 er den beste skrekkfilmen jeg noen gang har sett! 
Så er spørsmålet: Har du sett Paranoal Activity 3 ?
( haha, nå skal jeg gå å lage Tacopai, kommer vell innlegg om hvordan det lages for de som elsker taco♥)


 
Tenkte bare å komme med ett kjapt innlegg nå, har vell ikke tid senere i kveld. Om ca en halvtime kommer Camilla å henter meg, så går turen til City Cyd. Føler det er lenge siden jeg har vært der, uansett om jeg var der på mandag(?)
I kveld skal vi også på kino å se den nye filmen Paranoal Activity 3! Serriøst, jeg gleder meg som ett lite barn eller'no!
Siden den kom ut i går så er vi sikkert ikke helt alene med å se den i dag. I kveld skal vi spise oss hypre av godteri, så vi ikke sovner før langt på natt. Neida. Joda. Neida. Eller joo... Vi bruker det! Tar med kamera, hejnuu!<3 Litt utydelig, meeen

synes du?;L
Heihoi. I dette øyeblikk sitter jeg i biblioteket på msn å venter på at bussen skal komme om ca.... en halvtime! Etterpå går turen til stallen for å trene ponnin♥ Tillegg så venter Camilla der, så blir vell en ridetur i regnet...:-) Siden jeg har null fantasi så blogger jeg i kveld :-) byyyye
Heiheeeeeeei! Nå har jeg nettopp lagt meg under dyna å hører på Mistletoe av Justin Bieber! Må bare få sagt at det er en av de fineste sangene jeg vet av ivertfall :-) Dagen har gått ut på en utrolig lang og kjedelig skoledag, vært i stallen til verdens beste ponnibolle, som jeg også skal i morgen og til syvende og sist, vært ute med herligste Ann Kristin & Renete!♥ Alle gode ting er tre, ikkesant?


Herligsteee - Ann Kristin, meg og Renete


Jaa, jeg vet jeg må skjerpe meg når det gjels bloggingen, men det gjelder vell ikke bare meg. Dere har blitt utrolig sløve til å kommentere, jeg er skuffet! :- (((((
Denne gangen tror jeg faktisk at jeg har mistet utrolig mange lesere, jeg ser det på statistikken.. Gøy er det ivertfall ikke å blogge, når det er slik! 

Nå skal jeg legge meg, natti ;*
 
Hellå! Ny uke, nye muligheter. Nå er jeg ladet for nye skoletimer og mye arbeid. Føler denne uken kan bli ganske bra, håper jeg synes det i slutten av uka også. Skal vise dere mine planer i ett eget innlegg som kommer etterpå. Jeg må bare få sagt en ting! Togturen i går var utrolig lang og ikke minst kjedelig! Ivertfall når bilene på siden kjørte fortere enn toget ganske mange plasser pga. elg og reinsdyr. Men turen til Hamar var så absolutt værde uansett :- D Har forresten flyttet nå, så har masse å rydde ut av pappesker og slik, haha! Elsker å få ett nytt rom og gi meg ny inspirasjon å få det akkuratt som jeg vill.


Snart kommer Sunniva også, gleder meg som ett lite barn til å treffe henne igjen! Hverdagen er aldri det samme uten den jenta, jeg lover dere. Så starter vell en lang skoledag med masse jobbing og snakking. - Jabbes!

Dimma♥

Framtiiid♥Sommer!

Pilgrim, Mullee

Meg og Dimma ♥ Helene og Pilgrim


Framtid

Nå skal chatte ferdig å lese ferdig oppdateringene på facebook, så må vell Ann Cathrin legge seg! Skal opp riktig så tidlig, skal ta toget tilbake til Trønderlag.. Jeg gruer meg :- ( Men så har jeg savnet mine bestevenner og slikt hjemme, så godt blir det vell unasett! natta puselurer ;*


HOOLA! Nå har regnværet kommer hit til Hamar, huff! Jeg hadde trodd at sola å den skyfrie himmelen skulle ivertfall være her til vi drat i morgen, men neeida! Etterpå ska jeg og Helene ut å ri Dimma og Pilgrim. Skal be Sølvi ta litt bilder og litt sånn, kansje derre får se! haha. 

I dag er det vår siste dag her, vill særiøst ikke hjem! Jeg elsker plassen og ikke minst menneskene. Kommer til å savne Stange så utrolig mye! Men dette er jo ikke siste gangen vi er her så det er ikke død eller noe ;L 

Scnakkes, skal ut nåå! 
 
Jeg mener det, jeg føler ivertfall selv at jeg har ett stoort luksusproblem! Jeg kjøper meg heletiden noe, like etterpå finner jeg ut at jeg kansje har flere av samme tingen, eller ikke trenger det i heletatt! Kunne brukt penger på ja.. gud veit! Senest i dag var jeg på Mac Donalds, kjøpt meg masse godter og til og med kjøpte meg en ny grime! Men denne
gang en søt rosa grime! Vi måtte innom en dyrebutikk i Hamar får å se etter hamster som Sølvi absolutt skulla ha, der hang den rosa'e grima jeg har sett leeenge etter. Billig var den, derfor ble den med meg hjem♥ Huff, det er ikke lenge siden jeg sist kjøpte en grime eller, jaja. Hun betyr jo så kjempe masse for meg at hun er ett unntak :) 


♥♥♥Rosaaaaaa

Hva syntes du om grimaaa?
 
Hei bloggen! Siden det er en ganske good stund siden jeg har oppdatert dere med hvilke blogger jeg leser, så hadde jeg tenkt å vise dere det. Forandringer er det jo heletiden, ikkesant ?

Cappy.blogg.no
Ninayy.blogg.no
Myu.blogg.no
Aiwiu.blogg.no
Sunnivach.blogg.no
L0ve.blogg.no
Aakh.blogg.no
Detta.blogg.no - bloggpause!
Amalieha.blogg.no
Auroramohn.blogg.no
Liseok.blogg.no
Sophieelise.blogg.no
Annais.blogg.no 

Leser du også noen av disse? - kommenter, dere har blitt sløøve!! 


Elsker solnedgangen her! Tok bildet for ca. en halvtime siden♥
 

Moses

Framtid

Birkir

Pilgrim's øye

PilgrimDimma ( eksemdekken )

Pilgrim

Framtid

Fine Pilgrim (Pille)

Tycks om bildene ?
-
Nå skal Jeg og Helene være med i en annen stall å se på at kuule Mika skal rii, artig!
Endelig, er jeg og Helene framme - faktisk tryggt framme! Togturen var lang og kjedelig, med barn som ropte å sprang heletiden + snø i alle kanter. Har desverre ingen bilder, men dere ska vell få noen i morgen. 

Jeg og Helene sitter godt plassert i soffaen med hver vår pc å ser Hotell Cæsar med Sølvi. Snart.. eller om en stund skal vi ute å ta inn hester og slikt, som sagt - bilder kommer det i morgen :-) Dårlig innlegg, jeg vet! 


Bca & Cappy :-) joooda
 
Hva skal du gjøre resten av ferien ? Waldemar♥myloverboy!

good nigth, reiser til Hamar i morgentidlig med Helene - med tog! ahah, fun!

Tenkte å vise dere hvilke øredobbler jeg liker best - jeg har fått helt dilla på øredobbler!!

Par én - fra Vero Moda (?) huskerikke

Par to - fra Parfymeriet

Par tré - fra Bik Bok

Alle tre

Hvilket par likte du best!?


Ligger nå godt plassert under dyna, har vært ute i bobblebadet til Renete med Ann Kristin. Sykt hvor koselig det var. Høy musikk, potetgull og snop, bobblebad og verdens beste jenter - ett minne! Hadde desverre ikke med noe som helst kamera fordi det dampet så sinnsykt mye at ikke telefonen fikk være med engang! 
Nå skal jeg se å få startet å rediere litt på denne videoen dere ville se, før jeg må være opplagt til en lang stalldag i morgen også. Skal ut å kjøre en tur med Arc Set og ri Tærna på ridetime sammen med Anna Marie i morgen. Jeg skal ikke klage, jeg elsker det!♥ NATTA
Halla og god mår'n! Vet jeg er utrolig som er våken allerede nå! Skal straax begynne å gå ned til butikken for å få meg skyss til stallen. Blir altså ikke noe langt eller bra innlegg akkuratt nå, men siden det ikke ble noe i går så føler jeg meg slem ellers - slik er jeg! 


vakreste! - tatt av meeg.

Forresten, laget en ganske så usærriøst video i går når jeg prøve å lage pizza, men jeg vet ikke om dere vill se!?
endten jaa eller neei :-)
 
Holaa bloggen! Skulle egentlig skrive ett innlegg før jeg dro på kino, men ble det slik? nei. Haha, som du sikkert skjønner så har jeg væ rt på kino med verdens beste jenter å sett "Babycall". Filmen var 15' årsgrense og er en skrekkfilm - kan med hånden på hjertet si at jeg var mange ganger innenfor jakken med hodet! 

Filmen var utrolig bra, var så absolutt verd pengene. Filmen var ganske kompisert, eller hva jeg skal kalle det. Mange ganger jeg satt der som en spørsmålstegn å lurte på hva som foregikk. Må ivertfall følle med heletiden og observere ting underveis for å få med seg slutten - noe jeg tydelighvis ikke gjorde heletiden! Slutten var også ganske teit, sluttet verken bra eller dårlig. Men absolutt vill jeg anbefale deg å se den, tommel opp!!

Sånn i karakterskala fra meg kan jeg vell si en STERK 4 eller noe, ivertfall ikke mindre!
Trailer -> HER | Har du sett "Babycall"? Isåfall hva syntes duu!?
 
Helluuu. Tenkte å vise dere noen av de sangene som går om og om igjen på spillelisten nå fortiden. 

 
Snoop Dog - Smoke weed everyday

Avril Lavigne - I will be
 
Hedley - Invincible

Bruno Mars - Long distance
 
Lil Wayne - we`re done

Jason Derulo - It girl

pluuuuss noen til, meen nå må jeg legge meg! o.O - natta verdens beste lesere♥
Hører du på noen av de samme sangene?
 Endelig er jeg fornøyd! Mangler enda noen småting, men det skal jeg fikse litt senere! Håper blogglysten kommer opp nå, mye mer motivasjon i ett nytt design! Ah, herlig! Nå skal jeg stikke ut med Thomas og Ann Kristin, med en go magefølelse! Kansje tar jeg med kamera også! ;-) 
Hva synes du!?♥ 
Omg, det er virkelig kaldt ute! Fikk vite at det er meldt snø i Trønderlag på mandag, glad jeg drar en annen plass på onsdag! Venter enda 25 minusgrader som sakte men sikkert kommer en eller annen gang. gruermeg. Har ikke så masse å si, har bare vært på skolen og vært ute med mine best friend. 

Strax helg også, eller... høstferie!♥ 3 timer igjen med praksis før jeg skal ta en hærlig ferie med å flytte og dra på ferie med beste Helene til Stange i Hamar i noen dager - kan vell si jeg gleder meg!  
 Sitter nå med en ganske usakelig skypesamtale med Thomas, alltid like koselig. 
- haha, min kjære nabo! 


ellers tenkte jeg ikke at jeg kom til å være med på bildene, derfor jeg er så stygg! nei..jo, lol!!
Jeg ønsker Maren (aiwiu.blogg.no) en utrolig god tur til Brasil i morgen, jeg misser deg til 1000! Kos deg!♥

 
Har du høstferie i denne uka, eller i neste!?
- skal i høstferien om du ikke har hatt enno?! :-) 
Hallo! I det forrige innlegget spurte jeg om hva dere ønsket av mer her på bloggen og om hva jeg kunne blogge om. 
Tenkte jeg skulle skrive litt om hvordan det var å starte på videregående. Maren (aiwiu.blogg.no)  kom med forslaget, tusentakk! :-)

Husker jeg var helt overlykkelig når jeg fikk vite at jeg kom inn på førstevalget mitt, Helse- og Sosialfag.

 1. Gledet meg utrolig mye, men mest var det vell spenningen som overtok. Husker første skoledag utrolig godt. Vi skulle møte opp i Melhus Hallen klokken 9, for en minnestund og slikt for Utøya. Tror ikke jeg noensinne har vært så flau som da rektoren leste opp navnet mitt for å reise meg opp å bli med den nye kontaktlæreren min, og de andre 24 nye annsiktetene opp i det nye klasserommet. Førsteinntrykket mitt på klassen var egentlig ganske rar, det var så mange.. ja, vet ikke jeg.. Helt annerledes enn de jeg var vant med. Ingen som turte å si ett ord - helt stille heletiden. Har hatt maaange prøver, da mener jeg mange! Vi har også kjøkken 2 skoletimer i uka, som vi laget mat og koser oss. Vi har vært på "klassetur" til Grønneset med hele HS-seksjonen, altså både 1. og 2. -året på Helse- og Sosialfag. Har nesten ingenting teori, men masse arbeid vi skal jobbe i grupper eller alene. Jeg elsker det, for teori er min verste fiende! Når jeg først kommer på noe som ikke er så bra, kan jeg vell nevne det med engang. En skoletime varer i 90 minutter, helt sykt hvor lang disse timene er. Hater det! :)

  Helse- og Sosialfag 1VGS. Var en periode der bare halve klassen var på skolen, denne tiden tok vi dette bildet - så ikke alle er med! :-) 

  Fram til nå har vi bygd ett utrolig bra klassemiljø! Elsker klassen, har ikke kunne kommet i noe bedre! Vi er også så heldige at vi har mange jenter og en gutt, haha - artig. Er så utrolig verdt det. 

  Hver gang jeg hører ordet videregående får det meg til å tenke på en ny liten fase i livet. Starten på ditt virkelige liv, du skal begynne å ta ting mye mer serriøst. Får også dobbelt så mye ansvar. Lettere sagt; den lille vokenfølelsen!  Hva tenker du om ordet videregående !?
  (rotete, men for holde. Har nesten sovnet 5 ganger innen dette innlegget ble postet!!) Flax for dere at det kom et innlegg nå, haha. Jeg har blitt så sløv, jeg skjemmes!.. men ivertfall! Kom med forslag om hva jeg skal blogge om eller om det er noe dere ønsker! Det hadde hjulpet meg utrolig masse.


nå ble det natten ..
 
Halla! 

Hadde en utrolig bra fredag i går. Startet med 3 timer på jobb før jeg dro hjem og kledde meg om til stallklær. 
Var i stallen, endelig var Camilla med igjen! Savnet å ha henne der :-) Først startet vi å trene Tærna og Bella. Etter en kjempebra treningsøkt, gikk vi inn å salet opp Flora og Ros. De to islandshestene jeg og Camilla skal få være med å ri inn. Elsker å kan dra fra stallen med go samvittighet med bra rideøkt og stell. likerr. Selvfølgelig hadde vi med kamera og knipset endel bilder, som tilsammen var litt over 600 bilder.  Så noen kommer vell på bloggen her og der. Avsluttett fredagen med å møte Thomas ( som endelig har kommer til kule Korsvegen, igjen! ) og sleepover til Camilla♥
Før vi sovnet kl. 2 hadde vi spist ett tonn med godteri, føles ivertfall slik ut! Skal få til å laste over bilder fra kameraet tll camilla til pc'n min snaart, men til da skal dere få kose dere med de få fine bildene jeg tok. 


Camilla og Bella Mia

Tærna og meg. haha, lol!

Camilla og meg. Ehhm, random!

Tærna♥

Camilla og Bella♥

Camilla og Flora

Flora og Meg♥unnskyld bildestørrelsen! Bildet er tatt fra cappy.blogg.no

Meg og Flora. Tatt fra cappy.blogg.no

Her er noen, kommer flre i kveld kanskje! Meeeen nå må jeg stikke, skal på filmkveld til beste Renete med Ann Kristin og Veslemøy. Skal ta med kamera så dere får bilder derfra også i morgen. Nå må jeg bare la den nye sminke renne av og de nye klærne bli blaut, får her regner det! ah, å jeg skal sykle!?!

 
Ann Cathrin Grytdal BergHei! Er ei jente på 18 år som lever det gode liv som gravid. Venter en liten prins helt i starten av oktober. Fine snille kjæresten min kan jeg fint kalle for barnefar og er til stor hjelp! Begynte å blogge igjen for å ha svangerskapet skrevet ned en plass + at det er jo morro å lese igjennom senere :-)arkiv


· Januar 2013 · Oktober 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011


kategorier


 • » 30 DAYS
 • » Annet
 • » Bilder
 • » Blogg
 • » Hest
 • » Hverdag
 • » Innkjøp
 • » inspirasjon
 • » Klær
 • » Konkuranser
 • » Musikk
 • » Outfit
 • » Spørsmålsrunder
 • » Temablogg
 • » Videoblogger • linker


  · blogg.no · Få din egen blogg!


  design  Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
  Bloggen ligger på
  blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

  hits