Hei og god natt dere! Senkveld i kveld også, sommerferie♥ Blir så Romfo skal få prøve å stå inne nånn netter fra i kveld av, så håper vi på at han kansje blir litt bedre. Han får massasjebhenadling daglig av meg, haha!  Trine kom innom med litt longeringsutstyr til meg i dag, så skal prøve det framover, så det blir litt variasjon fra bare å tømkjøre! Skal ringe hovlslager løpet av noen dager framover, får å få skodd han. Vi har kommet fram til at det kan være en av grunnene til at han er så stiv nå. Han går å spenner seg i kroppen fordi han får vondt i hovene av å være barforhest, så blir vell bedre når hesten blir skodd kan jeg tenke meg! Ellers blir han bare bedre og bedre i alt :- ) Trives utrolig godt med Romfo!♥

Faen, skal opp om 6 timer å sleppe ut gampen! natta
Her kommer endel bilder fra dressurstevnet som var på søndag. Synes bildekvaliteten har blitt så sykt dårlig på kameraet mitt i det siste - er til å skjemmes over!!


Kitty

Denniiis

 
Heiheiheihei! Ah, er litt stressende med hest har jeg merket! Men stoooorkoser meg, hihi! Han har fått seg venner og er allerede leder i den lille flokken. 
Haha, skulle ut på tur med Romfo i går.. Kom meg ikke langt før han kastet seg rundt og jeg fløy mange meter og sklei bortover grusveien.. yeey!
Fant også ut at han er heelt utrolig stiv i hele kroppen, så går nå å pleier lille guttebeibin min..♥ 

Lå over til Camilla i natt, for vi skulle ta bussen klokken 8 til byen i morges for å dra på martnan som er hver sommer! :-) Innkjøp kan komme i morgen, greaaaat?
Tullrikk og Romfo Eld, fineste hestene!


 
Hei deree! 

Herreguud for en herlig dag det har vært i dag! Startet dagen med å sti opp klokken 7 for å ta bussen inn til byen klokken 8 (dette var altså siste bussen som gikk!!!!) 
Møtte Silje og Hanna i byen, så utrolig koselig! Har ikke sett Silje siden vitnemålsutdelinga i 10.
Måtte også innom Horze for å kjøpe inn det siste til Romfo skulle komme i kveld. Var så utrolig spent på hvordan hengerpåstigningen skulle være, men han gikk rett på! Han kom seg godt inn i gjengen her iallefall, han er nå leder tror jeg! haha


Fineste hesten!
Gleder meg virkelig til å få han til å bli myyye bedre kjent med han! 


 
Stakk innom for å si natta jeg, heh! Har tatt enda flere bilder til dere i dag, var på Øysand med Trine å så på dressurstevne! :- ) Så utrolig mange fiiiine hester der! Fikk til og med trefft igjen Cisara, min gamle halvforhest!

I kveld har jeg vært i stallen å hentet alt av utstyr og vasket det! I morgen skal jeg entur på horze og shoppe det som står igjen og møte morfar for å dra å hente Romfo Eld! Det blir å starte ett helt nytt kapittel!  Kommer virkelig til å savne drømmeponni'n min...♥ Har sittet på rommet å grått i hele kveld! Helvette altså. 
Jeg er så sinnsykt skuffet over meg selv..  

Oppvarming til ponniløpet


Oppvarming til ponniløpet


Doffen og Britt Inger / Hølonda Travlag


Ponniløpet


Simmen og Marit Elise ble vinnere for ponniløpet! :-) Gratulerer


Løp 1
Løp 4Synes om bildene? (skal jeg ha del 2?

Hei, leng siden sist gitt! Har vell lenge villet blogge igjen, men har ventet lengre for å få ekstra med blogglyst! :-) Har vell halveis spillt inn svarene på spørsmålsrunden, men skal spille igjennom det engang til. Siden i morges har jeg hjulpet til på lokalløpet på Hølonda. Var 6 hele løp, ett ponniløp og resten var av forskjellige klasser! :-) Ettersom jeg ble satt opp til å fotografere og slikt, blir det eget bildeinnlegg på dere. Fin start eller hva?!
I morgen skal jeg være med Trine på Øysand på dressurstevne å se og skal muligens entur på banen med Romfo!♥ Men før den tid skal på Grønneset å feste med godtfolk! 

Har forresten vært å prøveridd en kaldblods med navnet Romfo Eld! Ble så sykt forelska i hesten, att jeg ikke engang vill lete videre! Det er altså helfor for i sommer og høst det er snakk om, så blir vell ikke hesteeier heelt enda. Romfo Eld er bare 5 år og er trent opp til trav, så har litt og jobbe med. Men ettersom han ikke er heelt trafikksikker og slikt, skal jeg faktisk prøve å ha han her uansett!
Han er så utrolig fin! Hva synes dere om denne fine skapningen?♥

 
Etter ting er veldig vanskelig for meg nå, setter jeg i gang en spørsmålsrunde! Spørr om hva dere vill :-) Dere vet selv hvor streken går. Spørrrrrr 
Hallaaa!

Var ved Gaustadvatnet og tok endel bilder med Camilla i går i det fine sommerværet. Klarte å sovne av i går også, typisk meg? Så ble fridag, ettersom alle bussene hadde gått. Så årndet meg å dro nedover til Camilla og Maren, ettersom de hadde muntlig tentamen i går. Så hadde de jo forsåvidt "fri" de også. 
Maren og Camilla ble med meg ned til Melhus, ettersom jeg egentlig skulle på jobbintervju, men der gikk det utrolig fort, så skal tilbake på tirsdag. Må si jeg håper masse på den jobben!! Vi kjøpte oss en kebab hver og tok bussen tilbake igjen i finværet. 

I dag voknet jeg kvart over 11, da jeg skulle rekke å sminke meg, rette håret, spise frokost og sykle ned til skyssen. Var med Trine til Selmer :(hesten hennes)
:-) Resten av kvelden skal jeg til byen for å hente noe - OVERASKELSE TIL DERE! Og en tur på stadion å se kamp. Er jo Leik Cup i helgen, vet dere! hihi
Verdens beste CamillaSøta


Ah, endelig sommer igjen! Tyyyyyycks???
Hei! Nå vart det enda ett sent innlegg. Nå som Paradise Hotell var ferdig, skulle jeg liksom legge meg tidlig - noe som tydeligvhis aldri kommer til å skje!! Ser lesertallet har økt endel, blir så utrolig glad!:-)
Endelig er alle skolebøkerne levert inn og jeg er like klar for sommerferie som for 3 månder siden. I morgen blir det kaker, film og slutte av tidligere enn halv 4, godt spørr du meg. Skal på jobbintervju i morgen også, hihihi! spennende, eller hva?!

I 5-6 tiden dro jeg i stallen til beste ponni i finværet! Salet opp og var superklar for en idyllisk ridetur langs Grøtvatne. 2 sekunder før vi skulle snu, kvatt Tærna og hoppet rundt. Datt selvfølgelig av, så måtte gå noen km hjem igjen med hesten småtrippen 10 meter før meg. Landa i ett lite tre også, så har rensket litt blod, plukket litt kvister her og der på hele kroppen nå. Har endel å sende på reperasjon, for salen ble nemmelig ødelelagt og mistet både stigbøyler og alt i skogen, så måtte ri tilbake barbak og lete.. men ikke faen om jeg fant noe! :-( Men skal man holde på med hest må man tåle masse knall og fall. Skjenner nå at jeg har fått sånn strekk i halsbeinet eller hva det heter. Og har sinnsykt vondt i skuldrene og, føles ut som om jeg mister rompa og ryggen. NATTA


hahhaa, over ett år siden! 


 

Heiheiheihei! Skal straks legge meg, men måtte vell innom å si hei til dere! Dette var den siste dagen på hele 1HS, med ordentlige fag. h-e-r-l-i-g!! I morgen skal vi levere inn bøkerne og se fram mot muntlig eksamen! På fredag, tirsdag og ondag har vi avspassering også, hihi!:-D 
Etter skolen dro jeg til Camilla, og litt seiere kom Maren ned. Etter masse jentesnakk dro vi ned til Helsebrygga og tok endel bilder, før Silje kom også. 
Ettersom alle bildene blir i så forskjellige størrelser, skal dere få en smakebit av meg og resten av bildene kan dere se hos Maren eller Camilla


Beste chicksa:-) 


Her kommer noen av de 400 bildene som ble tatt i går på konfirmasjonene. Det var virkelig en superbra dag for meg, å da kan jeg ikke tenke meg hvordan konfirmantene hadde det. Jeg husker enda dagen som om det var i går. Super mange herlige folk og masse god mat og kaker! Var på middag hos Camilla, da det ble servert noe kalkun eller noe!? Iallefall supergodt. Rakk ikke engang å spise meg ordentlig mett og ikke dessert eller noe før jeg måtte springe ned til Ann Kristin for å slenge meg inn i bilen for å kjøre til byen, der Renete feiret dagen sin. Jeg er faktisk ikke glad i kaker! Aldri i mitt liv spist så mye kake som i går altså. 
Kos dere med bildene istede - hehe! Gratulerer med dagen som var til alle andre - glad i dere!♥:-)
Silje, Julie, Ole Andreas og Andreas


Alle de herlige!


Maren og Maren har paraply, Renete har heisa kappa og Nina går på krykker.. hahaha


Konfirmanten Camilla♥
*

Sofie og Camilla


Fineste bordet til Camilla!


KONFIRMASJONEN TIL RENETE!HAHAHAHHA

Eline sang for Renete, frysninga kom virkelig!
Fine konfirmanten Renete♥ 
Chris Brown - Don't wake me up


Stevie Mycs - Hey onkel DJ


Cher Lloyd ft. Busta Rhymes - Grow Up


J-son - Mr.feelgood


Justin Bieber ft. Ludacris - All around the world ♥♥ Denne sangen gjør meg så utrolig glad! Ah, bestebestebeste!! Har ikke ord


Fefe Dobson - Stuttering♥ Sangen min beskriver meg så masse fortiden!

Disse sangene har vært på toppen av listen en stund, altså♥ Hvilke sanger hører dere på?
Bildene blir blandet fra stallen og ridetimen til Maren og Siljee!: )

Silje og SmokeSilje og Smoke

Heii!! Innleggene og oppdateringene mine suger nå for tiden. Holder på å miste inspirasjonen til å blogge, så om dere kunne blitt mye flinkere til å kommentere, blir det jo mye artigere for meg også!:-) Er det noe dere savner her inne, så bare å kommentere det hvor som helst. Har tatt enda flere bilder til dere, men de får komme i ett egen innlegg. Den heldagsprøven jeg snakket om, endelig er den overstått! Håper karakteren er bra nokk slik at jeg består.

I dag er planene å forberede til morgendagen, da jeg skal i konfirmasjon til Renete og Camilla!♥ Så i morgen er jeg vell stappmett av alt av kaker og god mat! Så i morgen blir det bildeinnlegg - gled dere!


Yey, morgenpia

Gleder meg såå masse til å ha på meg budnaden og pynte meg igjen!

Skal fikse ferdig gavene så skal jeg stikke til Camilla, siyah!


 
Ann Cathrin Grytdal BergHei! Er ei jente på 18 år som lever det gode liv som gravid. Venter en liten prins helt i starten av oktober. Fine snille kjæresten min kan jeg fint kalle for barnefar og er til stor hjelp! Begynte å blogge igjen for å ha svangerskapet skrevet ned en plass + at det er jo morro å lese igjennom senere :-)arkiv


· Januar 2013 · Oktober 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011


kategorier


 • » 30 DAYS
 • » Annet
 • » Bilder
 • » Blogg
 • » Hest
 • » Hverdag
 • » Innkjøp
 • » inspirasjon
 • » Klær
 • » Konkuranser
 • » Musikk
 • » Outfit
 • » Spørsmålsrunder
 • » Temablogg
 • » Videoblogger • linker


  · blogg.no · Få din egen blogg!


  design  Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
  Bloggen ligger på
  blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

  hits