Hei deree!
Denne langhelga har virkelig vært helt super! Denne helga har bestått av klubben, overnatting til Maren, vært med Maren og Siwka på trening med Trine, ridetur med Siwka, vært på jobb, hjulpet til i barndåp, ridd herlig langtur med Alfi og Karina, feiret pinsen med herlige folk og fått litt fargee. Må vell være en av de herligste helgene på lenge. Har faktisk tenkt å være med å trene med Tærna også :-) Hadde vært såå bra å fått henne med på treninga til Trine, ettersom hun er såå flink og positiv! Ellers har skolen startet på igjen, egentlig ganske mye som står for tur.
Både muntlig eksamen (om HS blir trekt opp!!), årsprøve i kommunikasjon og litt andre prøver osv.. Men kan trøste meg at det er igjen 14 skoledager, og 23 dager med helg! Gladlaks jeg sikkert

Verdens beste ZeldaVerdens beste Flora som drar på fredag!..

Siwka

MarenjVerdens kuleste vask Mareeen!! 

Telefonen ble helt fucka, nå lever jeg med en halvdød SonyEricsondritt!

Han og Ros, han virkelig elsker ponnin sin!

Ah, de er så utrolig søte!!

Synes om bildene ?? Bedre blogging kommer!
Heii♥

Helg igjen da chick'z! Ettersom det er pinse i helga, er det lang helg denne helga også - herlig! Denne uka har godt så utrolig fort. Har sikkert veldig mye med været, chille skoledager og koslige ettermiddager å gjøre. Har det egentlig veldig travelt nå også.. Innen 20 minutter skal jeg ha pakket, fikset meg, kledd på meg, spist, rette håret - jeg er stressa heeeletida :-) Skal på ridetur med Maren og Siwka til fælafætte, før turen går til stall Grøtan i hele helgen. Arbeidshelg - you know!
Så i helgen skal jeg bare kose meg masse med Tærna og ta masse bilder til dere.Foredraget for 6. gikk faktisk mye bedre enn forventet!! Faktisk så bra at de ville ha oss tibake - hihiih! 
Har særriøst ikke hatt tid til å blogge før nå!! En av grunnene er jo at det har vært stekende sol og opptil 25 grader. Ah, deilig!♥ Så har tatt endel bilder så, dette innlegget blir vell av mest bilder. 
Klarte faen ikke å rekke bussen i morges eller.. 3 dagen på rad liksom å dette er hver uke. Så må vell ta neste buss å komme forsent, men ja.. Kommer til å ende opp på gata. Nå har vi også hadd gruppeoppgave i 3 uker, så nå i dag skal gruppa mi til 6.klasse å ha foredrag om mobbing. Flinke gruppaa
Koblet opp annlegget ute

Bussen min går om 2 minutter, snakkes etter skolen! 
Heei hei! Har vært så sykt bra dag i dag. Startet dagen med å våkne til sol og 15 grader, og selvfølgelig ikke rekke bussen. Så startet klokken 9, å fikk beskjed om at vi fikk fri fra klokken 11 av, ettersom lærerne skulle på kurs. Jeg og jente tok turen ut på plæna og sola oss masse! Jeg ble solbrent, haha.. 
Dro hjem, flyttet annlegget ut og byttet til bikini og shorts (shorten jeg hadde som mål til å få på meg igjen!!!!) hihi, ble så glad når jeg fikk den på meg igjen.

I halv 4 tiden dro jeg i stallen♥ Ridde på en liten tur barback! Var så sykt godt å ri med T-kjorte og oppbretta ridebukse. Hehehe, var også den heldige som datt av midt i brennhuttu"skogen"! Senere dro jeg ut med Renete og Ann Kristin : )
 
Hallaaa deree! Sitter nå i mattetimen med Pia, Rebecca og Kine. Må si det har vært en av de artigste timene i hele år! Av en eller annen grunn gjør vi ingenting når vi er sammen.. Får liksom alltid 24 advarsler og til slutt satt fra hverandre. Begynte å flire til vi grein i stad, jeg ble så utrolig flaut! haha.. måtte ta på meg hetta og knyte igjen, så fikk jeg etterhvert med meg at læreren hadde stått attme meg lenge. woop liksom!

 


Oss atmmmm

Hilsen oss søte, Pia, Rebecca, Kine og Ann Cathrin♥♥
Da er siste dagen i denne uka over. Denne uka har gått utrolig raskt, eller er det bare meg? Har virkelig kost meg med de beste jentene hele "ferien", ettersom det var langhelg har det vært ferie for min del.
I dag har jeg bare slappet helt av, ettersom det var siste dagen for denne helga. Har vært ute å øvelseskjørt scooter med Ann Kristin og Roar(faren til AK), var faktisk veldig heldig med været. Ellers har jeg vært ute med Camilla og seinere Ann Kristin og Renete. 

Jeg begynner å bli syk igjen, FAEN!! Nå skal jeg se ferdig paradise og dusje før jeg skal legge meg.  
Fikk det heelt syyykt travelt i forrige innlegg, så er utrolig kleint å lese det i ettertid. Men ett haste/roteinnlegg må til iblandt! 
I 6-tida dro jeg og Maren i stallen til Siwka. Vi salet opp og red bort til ett gjorde å trente litt. Om noen lurer på hvordan sisten osv. er til Maren er det pga. at hun hjelper Siwka ned på tøyler, just so you know! Om jeg og Siwka passer sammen, tror jeg virkelig jeg kunne lært utrolig masse av å hatt henne en gang i uka! :-)
Tok bildene fra bloggen til Maren! Kan vedde 1000 kr på at Maren ikke er på dataen uansett, ettersom hun kunn bruker Ipohonen sin! haha
Nå skal jeg ta meg en laang dusj å se hvordan resten av kvelden ender, good night!Synes om bildene?

 
Helluu! Våknet klokken 2 i dag, mens alle andre hadde ordnet til bursdag å slikt, ettersom kristoffer skal feire med de i familien. Så straks skal jeg sykle ned til stallen med Maren for å ri Siwka litt - hun er bare beeeest! Kommer vell bilder seinere, ettersom Maren skal ha med seg kamera. Var forresten i stallen med Camilla i går. 
Først ble jeg med henne på Melhus når hun skulle prøveri Josse Best. Jeg fikk være med å ri sammen med henne, bare at jeg red Even. Vi varmet godt opp og raste noen runder rundt med gallopp, før vi fikk hoppe litt. Ettersom jeg har hatt skrekken med hinderene før, tenkte jeg at dette skulle bli en utfordring. Men Vi satte i gallopp og fløy over 60.cm oxer, opptil flere gang! Stolt sikkert 
Etter denne runden i stallen skulle vi dra til Tærna og Bella å ri. Haha, virkelig verdens beste ponniser dette her♥

Men nå skal jeg skynde meg å sykle nedover til stallen, hadebraa! dere hører fra meg i kveld - GARANTERT! :-) 
Hellåå og god morgeen! Maren og Camilla lå over her i natt. Utrolig koselig♥ er virkelig ikke hver dag!  våknet ca. halv 12, før vi årdnet oss og laget oss pizza til frokost!

I går var det jo 17.mai og det kom ingen oppdateringer fra meg. Startet dagen med å dra på tivoli med jentene. Hahaha, så syyykt morro! Ettersom det regnet i ett strekk var det jo ganske så lite folk, men uansett verdt regnet. Etter tivoliet dro Maren, Camilla og jeg til Egon å kjøpe oss kyllingkebab (verdens beste kebab der altså!!) På kvelden ble jeg med Maren i stallen å fikk møte Siwka for aller første gang. Skal prøve Siwka noen ganger, for å finne ut om jeg kan ha henne på halvfor!
Har leita endel etter en "ny" forhest, men ettersom alt er så langt unna og koster så mye har jeg gidd opp litt. Skal selvfølelig ikke bytte ut Tærna, men skal ha Siwka for å forbedre meg litt å hjelpe meg litt videre ettersom hun kan mye mer enn meg! Maren er en pusepus. Det var forresten hun som gjesteblogget i gårkveld. 
 
Hei! Nå er det da altså Maren som blogger. For dere som ikke veit hvem jeg er så er jeg Ann Cathrin sin aller søteste bestevenn på femten år. Jeg bor i et lite hull kalt Korsvegen, bare 10min unna AC. Skulle jo egentlig bare legge ut et innlegg her for å bli kjendis, og fordi alle skal se at AC har en helt sinnsykt kul bestepus. Har ikke så mye å blogge om egentlig, men jeg kan jo fortelle om første gangen jeg så, møtte og snakka med Ann Cathrin. Det var vel for rundt tre år siden, altså i 2010. Hun var 15 og jeg var vel bare 13 eller noe - haha! Uansett, første gang jeg så henne var vel rundt om kring på Korsvegen city (duvet coopen og slike store offentlige steder) men første gang jeg møtte henne, så var jeg vel på tur ned boligfeltbakken og hun på tur opp. Jeg husker hun gikk med broren sin, Kristoffer, og at jeg selvfølgeli stoppa og spurte henne ut om alt mulig. Hun syntes jo selvfølgelig at jeg var verdens snåleste skapning på den tida (det synes hun vel forsåvidt fortsatt) men det ga jeg rett og slett en lang f i. Møtte henne flere ganger etter det, og vi begynte vel bare å henge sammen av en eller annen grunn (har en liten mistanke om at det var fordi hun synes jeg var så ekstreeemt vakker på den tida!) 


Også til slutt så tenkte jeg at jeg skulle dele noen kjempevakre bilder av oss fra i gamledager, så håper vi at Ann Cathrin ikke legger merke til at jeg la dem ut  :)


jaa, vi var faktisk på skiturer sammen i hele den påska, like a mannjælg


Ja nå gadd jeg ikke laste opp flere,beklager.. Ann Cathrin skal baaaare ha kvalitetstid med meg og Camilla i hele natt, så hun får ikke blogge.
SÅHADEDAALLESØTEPUSER, HÅPERVIRKELIGJEGBLIRENMEGASTORKJENDISAVDETTEHER, LEGGMEGTILPÅINSTAGRAMOGFACEOGTWITTEROGALLEDEANDRETAPERSIDENEJEGERPÅMARENSTUBSJØEN
kødda, snakkes :) 
Må bare starte med at jeg er så utrolig glad for alle tilbakemeldingene jeg har fått på både bloggen, facebook og på skolen! Er virkelig rørt over dere, trodde virkelig ikke at jeg hadde såå mange rundt meg. Men uansett til dere - tuuusentakk! dere er best♥ 

Endelig er det langhelg, ettersom det er 17.mai i morgen! Etter skolen dro jeg i stallen med mamma og Moa. Så bilder kommer vell i morgen, hehe! Nå skal jeg og Ann Kristin stikke på fest og more oss masse masse!  Kansje det kommer mobilbilder fra kveldens show ogsåå! Kos dere masse, det er jo 16.mai :-DD


Og tilslutt vil jeg bare si det at Ann Kristin er den beste i verden <33333333333333
 
Ettersom jeg var til Ann Kristin i kveld, så satte vi oss ned å snakket om litt diverse. Vi kom fram til at vi begge hadde tenkt å skrive om hvordan vi sliter psykisk og fysisk. Ingen av oss hadde snakket med hverandre om dette tidligere, så egentlig er vi utrolig like! Så til dere som leser både min og Ann Kristin sin blogg, dette er ikke noe hermetter-gåsopplegg! Jeg har sittet i flere uker å tenkt på om jeg faktisk skulle dele dette med dere, men nå må jeg bare få det ut! Så ettersom jeg synes det er utrolig tøft av meg å dele dette med dere, vill jeg kun ha positive tilbakemeldinger. Har du derimot noe negativt mot dette kan du holde dette for deg selv, ettersom jeg sliter nok fra før av! Vær så snill..

Alt startet når jeg allerede var 5-6 år, og mamma og pappa fant ut å flytte fra hverandre. Denne tiden ble veldig tung for meg, uansett om jeg var lita. Det startet først med at jeg begynte å nappe øyenbryn og etterhvert øyenvippene. Dette var vell min måte å reagere på! Det ble min måte å si ifra om at jeg var lei meg på. Jeg tenkte vell egentlig ikke så masse over det. Folk spurte jo litt heletiden om hvorfor jeg ikke hadde øyenbryn og øyenvipper, men jeg var så bestemt på at slik var det og slik blir det. Jeg svarte bare ærlig og selvsikkret at jeg nappet det bort når jeg var mindre. Angrer aldri på at jeg har sagt sannheten heletiden. Det er jo trist at jeg ikke har fine bryn og lange vipper.. Det så kjedelig å gå på sminkebutikken sammen med vennene dine å se at de tester ut den nye bra'e mascaraen som kom ut i går. Jeg har prøvd å la øyenbrynene og øyenvippene vokse ut igjen, men enkelte plasser vokser det altså ikke ut igjen, så da blir det altfor rart! Så ja.. Jeg må vell leve med det slik som det er nå. 

Når jeg gikk i 3-4 klassen begynte jeg å klippe pannluggen helt ned heletiden. Dette husker jeg ikke helt selv, men både mamma og pappa har sagt det. Jeg fikk helt forbud på å holde på med saks, så ille var det tydelighvis. Men ettersom jeg kun klippet det så voks det jo kjempefort ut igjen, ettersom håret mitt vekser ganske fort da! heldighvis :-)

Jeg var aldri til legen med dette. Jeg klarte faktisk å slutte med det, helt til april 2010! Da det ble slutt mellom meg og kjæresten. Dette gjorde meg helt knust innvending og jeg ble så utrolig lei meg.
Er vell noe av det værste jeg har vært igjennom. Denne gangen gikk det ikke utover verken øyenvippene eller øyenbrynene, men derimot håret! Det er en slags "sykdom" eller hva jeg skal kalle det. 
Det heter ivertfall trikotillomani, det er kategorisert som selvskading, som negelbiting, kutting og slikt. Det som er med trikotillomani er vell at det går utover det psyiske og ikke minst det fysiske. 
Det er utrolig mye som stopper meg pga. dette. Jeg kan ikke dra i bassenge med venner, kan ikke ha gym uten lue, jeg sover med lue hvis jeg liggover over til andre og motsatt + myye mer! 
Nesten alt stopper meg kun fordi jeg skjemmes. Jeg skjemmes så grenseløst! Går alltid med en angst om at folk skal gå forbi med og bare prutselig rive av meg lua, hva skjer da liksom?
Sånn er det overalt. Skulle liksom ønske jeg kunne stenge meg inne på rommet mitt med 10 luer, og hette og knyte det sammen slik at kun munnen vises. Jeg vet altså ikke hvor jeg skal gjøre av meg.

Nå som jeg er ungdom er det jo veldig mye av utseende som teller, uheldighvis! Alle sammen har liksom så langt og fint hår, kan gjøre hva de vill med det, mens jeg.. jeg sitter med lue å kan liksom ikke gjøre noe annet. Jeg blir så irritert og lei meg når alle sammen snakker om hvor stygt håret sitt er, eller hvor kort det er, at de ønsker seg lengre hår osv... At de irriterer seg over en liten ting med håret liksom, en liten krøll eller at det ble litt for kort når de klippet jeg sist. Vær i det minste fornøyd med at du har hår på hodet! Faenaltsåå

Nå tilbake til april 2010. Når det ble slutt mistet jeg alt som het skolekonsentrasjon. Karakterene gikk ned og fraværet gikk opp. Det var vist nå den tøffeste tiden for meg skulle komme. Jeg begynte å nappe hår, og det ble jo tynnere og tynnere for hver dag. Jeg fikk stadig spørsmål fra de i klassen om jeg hadde klippet meg og slikt, selvfølelig svarte jeg ja! Fikk jo masse komplimanger på at det var så fint og slikt, men var altså ingen som viste grunnen. Ikke engang mamma eller pappa. Det var vell i en julemiddag at jeg fikk beskjed om å slutte med det tvært, før det ble altfor ille. Jeg skjønte det jo straks, men hvordan viste denne personen dette? Hun sa at hun hadde lagt merke til det eller noe, iallefall. Det var da pappa fikk vite det for første gang. Mamma ville ha meg med til lege for å skjekke hva det var som feilet meg, for jeg sa bare at jeg hadde lite vitaminer i kroppen. Det er jo faktisk sant, men det er jo ikke det som var grunnen. Etterhvert fikk hele familien vite det og, jeg fortalte det til bestevennina mi som det var den gangen. Jeg fikk masse støtte og slikt fra de, og det hjalp fryktelig. Jeg fikk med også halvfor hest i denne perioden. Dette hjalp meg endel psykisk, for å få opp selvtilliten. Det hjalp kjempe masse! 

Så nå var det på tide å komme til sommer, da lengre ikke lua kunne være å i 30 grader. Jeg fikk ofte spørsmål om jeg skulle snart ta av meg lua, og det ble endel negative ting om dette. 
Så derfor begynte jeg å sette opp det likke håret jeg hadde igjen i en liten hestehale med sånn pannebånd. Så skulle jeg på min første fest for denne sommeren, og det kom stadig spørsmål om hvorfor håret mitt var slikt osv.. Da svarte jeg som jeg gjorde til mamma, at jeg hadde lite vitaminer og slikt. Jeg fikk også ett spørsmål om hvordan det gikk med meg.
Så spurte jeg hvordan det, så fikk jeg høre at det hadde gått rykter om meg at russen hadde bettet meg fast og skinnet meg helt! Dette var jo ivertfall ikke sant, det ble så jeg ble utrolig lei meg. Så turen gikk hjem nesten rett etterpå. 

Jeg var utrolig redd for hvordan det skulle bli å starte på Melhus videregående til høsten. Kjente nesten ingen og jeg kom med lue og lite hår liksom. Hva ville folk synes om meg? 
Var så utrolig redd for å bli mobbet og ikke få noen venner. Jeg fant noen som var ganske så lik meg og vi ble jo til en gjeng på 4 stk. De er noen av de beste jeg vet av! Jeg er så stolt over de, de er virkelig super♥ Bare ei av de veit at jeg sliter med hårnapping, men nå får vell de andre lest det også! Jeg klarer aldri å gå inn i meg selv for å snakke om det. Klarer liksom ikke å komme ut med det, fordi jeg skjemmes så utrolig masse. Jeg har også prøvd å gått på hypnose, gått til psykolog osv slikt.

I vinter fikk jeg opplevd at 2 stk. tok av meg lua på klubben. Da kom virkelig tårene på og jeg sprang ut! Heldighvis har jeg verdens beste venner som støtter meg uansett hva. 
Enda da var det ingen av vennene mine som viste noen ting. Så jeg latet enda som om det var pga. vitaminene. Etterhvert begynte dagene mine å bli bare værre og værre, og til slutt randt virkelig alt over for meg. Jeg var så sliten av å holde alt inn for meg selv. Dagene var virkelig meningsløse og jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre eller si. Jeg bestemte meg for å snakke med Renete og Ann Kristin om dette. 
Jeg fikk akkuratt den støtten og ordene jeg trengte. Endelig tenkte jeg. Det ble etterhvert slik at jeg ville dele det med de andre som sto meg nærmest, og fikk de ordene og slikt som jeg trengte der også!
Å vite at du har så masse støtte og venner rundt deg, det føles virkelig godt!! Så nå har jeg bestilt meg extention som kansje kan hjelpe meg litt :-)

Så nå bestemte jeg meg for å dele det med dere andre også, håper at noen kan vise litt medfølelse.. Uansett om jeg vet at noen kommer til å missforstå og kansje bruke det mot meg. 
Men uansett, jeg føler meg sterk som faktisk tørr å gå fram med dette. Men jeg vet at jeg ikke er alene om dette. Men håper uansett at dere kan ta meg for den jeg er og hjelpe meg istede for å slenge ut dritt om meg eller noe.
Tusen takk til dere, verdens beste venner og familie! Kan virkelig ikke takke dere nokk!  Elsker dere allesammen...

 
Tenkte å ha ett temainnlegg igjen om vennskap, noe som er utrolig viktig for meg! Dette med venner og slikt er så utrolig viktig, så synes jeg måtte ta det opp! :-)
Neste uke tenkte jeg å skrive om mobbing, ettersom jeg og 3 stk til skal på Gimse Barneskole i 4.klasse å ha foredrag.


Jeg har sykt mange gode venner, hva skulle jeg gjort uten dem ? Det spørsmålet har jeg spurt meg selv om mange ganger. Det er jo så utrolig viktig å ha venner man kan føle seg vell med og kan vise sitt verste og sitt beste med. Jeg mener vennskap bygges opp på tillit og ærlighet, og etterhvert andre ting! Klarer ikke noen av vennene mine å være helt ærlige med meg, ligger vi ikke innen samme personlighet, altså.. da synes jeg ikke vi har så mye å gjøre med hverandre lengre! Dette kommer jo selvfølelig opp i hvilken situasjon det er, men ja.. Dere skjønner vell litt om hva jeg tenker. 

Jeg har selv venner som jeg kan være meg selv med 110%! Jeg ser opp til de på alle måter, snakker om alt og ingenting, og de har virkelig vist meg hvor mye jeg betyr for de.
Er utrolig sjeldent jeg er hjemme nå for tiden. I løpet av de siste årene har jeg fått meg supre venner som jeg aldri kunnet byttet ut med noe annet her i verden!! Har selvfølgelig hatt både oppturer og nedturer, men ett vennskap eller to, men det er ett bevis på at vi tørr å stå imot hverandre.Noen har jeg mistet og noen andre har jeg blitt extra godt kjent med. Jeg savner jo selvfølgelig slikt ting var før... Men samtidlig har jeg aldri kommet til å truffet de som står meg nærmest nå :-) 

Det er godt å vite at jeg faktisk har de rundt meg til å støtte meg. Endten om dagen er bra eller dårlig. De får meg alltid til å smile og le, bare med tanken på de. Leser stadig vekk at jenter og gutter føler jeg brukt av sine egene venner - hvor sykt er ikke det å tenke på!? Er det en ting i verden en person skal ha, så er det kjærlighet og omsorg fra andre enn bare familien, altså venner!
Merker utrolig godt hva mine venner har gjort for meg, og kan virkelig ikke takke de nokk! 

Ett eksempler når det ble slutt med Einar, da var jeg fryktelig lei meg. Hadde kjærlighetssorg i over ett år.. Må innrømme at jeg enda liker han litt!
Ting var super vanskelig for meg, noe som gjorde det enda værre når det kom til skole og andre ting.
Men at ting har blitt såppas bra den dag i dag, er kun takket mine verdens bestevenner♥ De har hjulpet meg på mine værste dager, men også vært superglad med meg på mine beste dager. 


HAHAHAHAHA


Hva er din mening om vennskap?
 


 
Hva inspirerer deg?
God kveeeeld! Overnatter hos Ann Kristin i natt med Renete. Det er såå utrolig kosli at alle sammen er samlet igjen:-) Ettersom mamma ikke orket å kjøre meg nedover til Ann Kristin i dag, så bestemte jeg meg for å sykle. Heldighvis har jeg 2 supre jenter som ville sykle mot meg, ihihih! 

Var forresten i stallen i dag også, ridde på tur barback og grime. Ble en herlig gallopp opp gjordet, før vi gikk i rundbadocken og drev litt! Tenkte å ta med kameraet i morgen i stallen, føør jeg drar i bursdag til brosjan! Han ble nemmelig 14 år i dag - Gratulerer med dagen♥
Utforskning!

Lovina


 
Hallooo! Er så utrolig koslig at Camilla er her!♥ I går koste vi oss med godis, brus og skype med Thomas. hehe, sosial friends vi da:-) Det snør sykt mye ute nå, i mai!? Kansje dere har merket det, iallefall 3 årstider på 3 dager. Torsdagen var det drit fint vær, i går regna det konstant uten stopp og i dag snør det! Yey liksom...
Skal etterhvert dra i stallen å hilse på stjerna igjen, er 6 dager siden sist (!!)  Forresten, leste ett innlegg til Ann Kristin i dag. Det handler om kropp og utseende, så ambefaler sterkt å lese det, ettersom det er ett stor tema innen for oss jenter i dag!! 
 
Heeelg! Føles så sykt godt nå, synes det faktisk er vellfortjent denne uka. Blir så utrolig sliten av alt det jeg går igjennom nå + skole liksom.. Enda bedre er det å danse glowdansen med noen i klassen å få dra hjem tidlig. Kan ikke alle dager være slike? Kom hjem å laget ei lita skål med godis og nå står annlegget for fullt på med * Å LØ *♥♥
Skal strax gå i dusjen så skal jeg vaske og rydde rommet til Camilla kommer å sover over i natt. Det skal bli så utrolig koslig, er alt for lenge siden sist! 
Ettersom jeg er trønder må jeg skrive om hvordan været er i dag, om noen i det heletatt vill vite hvordan det er! Det er rett og slett støggt, masse regn og kaldt. 
Ble gjennomvåt fra skolen til bussplassen liksom, trenger jeg å skrive mer? Håper på mye bedre vær resten av helga! Skal nesten være i stallen resten av helga såå..


Thumbs up!


Hva skal du gjøre i helga? 


 
HAR FUNNET TIDENES PARTYSANG!


Synes om den?
Helluuuen! Strax helg deree, hvor godt føles ikke det?! Våknet også opp til varme og sol i dag, enda bedre! Har vært en lang dag på skolen, ettersom vi har startet kvart over 8 og sluttet halv 4. Etter skolen dro jeg til Maren og Camilla, før jeg dro ned til Ann Kristin å koste oss i solaa. Har ikke noe mere å dele med dere desverre! Hva har du gjort i dag? 


 
Genser og topp fra Bikbok og vintersko fra husker ikke (flaut!!)
Synes om dagens outfit'aa ?


Hallaaa! Våknet opp til enda en dag med sool! Må si at det reddet dagen min ettersom jeg klarte å sovne fullstendig av i dag. Skulle vell egentli opp klokken 6 for å dra på skolen, men når man våkner vart på 12 ble det fridag. Var liksom bare 1 time igjen på skolen. "Bra jobba ac!!" Så i dag har jeg tatt outfitbilder og rydda litt rom og andre fornuftige ting :-)  FlinkaaaaSkal vell lage middag til familzn kommer hjem, så stikker jeg i stallen til pånnin! Ha en finfin dag da :-)
 
Hva faen er greia med dyremisshandling!? Tenk å synke så lavt at det er nødvending å pine sine egne dyr! Blir så sykt forbanna!... Fikk sett noe helt forferdelig for noen dager siden - det har virkelig sjokkert meg!! Tårer og sinne tok virkelig over der.. Så nå blir det vell sak og diverse etterhvert! Men er så utrolig godt at vi har gjort noe godt.. Takket være meg og mine gode venner hadde vi aldri klart å gjort noe så godt som i den dagen. Saken er anmeldt og diverse patruljer er satt in - endelig skjer det noe! I ettertid har vi alle sammen tatt det veldig tungt.. 
Det å misshandle dyr, det er ikke i nærheten av samme straff om man hadde gjort det samme mot ett menneske. Noe som er utrolig synd - de er absolutt like mye verdt slik som oss andre her på jorda.

Som i mange andre land skulle vi også i Norge hatt dyrepoliti. Det er altfor mye dyremisshanding her, mye mer enn vi fleste tror. Bare i mitt tilfelle hadde jeg aldri trodd jeg kom til å få sett det i virkelighet! 
Der streken går over til å bli dyremisshandling, det er når dyrene absolutt ikke får næringen de skal ha. Er alt for lett å sette seg fast, når de aldri for tilsyn. Tror de fleste skjønner hva jeg mener!

Masse dyr blir missbrukt på så mange forskjellige måter. Noen misshandler de sexuelt, andre skyter for å ha det "artig", noen har store farmer for å produsere pels og ikke minst for å teste diverse på dyr. 
De er like mye verdt i verden slik som oss! klikker ass.. avslutter heeerTesting av dyr! _Bildet er fra google.no

Si din mening og dyremisshandling! 

 Hingsten som skulle pare Alfi kom - SYKT FIN!

søta

Stjernaaa

Mariell og Bella Mia

Holder på å lærer ponnin å gå sidelengsLøvju♥

Tycks? Mitt standarord før - hæhæ!
. Når er du født? 30.11.1995
2. Hvilken farge har du på øynene? blå
3. Er du forelsket?ja.. skikkelig! 
4. Singel? young, free and single!
5. Bestevenn? Ann Kristin, Renete, KineFandin, Pia Therese , Rebecca og Camilla (må ikke glemme at Maren er en av de som står meg nærmest også)♥ 
6. Har du hull i ørene? jaa, men bare i ett! hehehe
7. Hvor mange søsken har du? 1 lillebror(14) og ei lillesøster (3år)
8. Ditt beste fag? Kjøkken, sekkert
9. Ditt verste fag? Kommunikasjon (fordi læreren hater meg eller noe!!), engelsk og matte!
10. Liker du Justin Bieber? Ja
11. Hvem sitter du ved siden av i klasserommet? Forran sitter Mari, bak sikker kine, på venstre side Sandra og på høyre side Karoline!
12. Kjenner du noen som har bursdag på samme dag som deg? Jaa, Ida kristine!
13. Hvor høy er du? 1.69 kansje ?
14. Har du noen dyr? Waldemar (katt), Mc Flurry (hamster) og snart Tærna (pånnin)
15. venn som er som bror\søster? Ann Kristin og Renete, my sisters from another mother!
16. Tror du på ekte kjærlighet? JA.. finnes det ja
17. Hvilket stjernetegn er du? Skytten
18. Guttebestevenner? Thomas♥
19. Kjenner du noen som har dødd av kreft? Jaa..
20. Gleder du deg til noe? Få kjøpt ponnin min♥♥
21. Hvilken hårfarge liker du på det motsatte kjønn? Blondt
22. Hvor mange barn vil du ha? 2 kanskje?
23. Vil du gifte deg når du blir eldre? Sikkert :)
24. Ynglings farge? sa, leg liker bare ting hvis de er råsaa
25. Hva heter dine søsken? Kristoffer og Moa
26. Har du lyst til å reise ett sted akkurat nå? Hvor? Ja, langt bort!
27. Hvilken skole går du på? Melhus Videregående - Helse- og sosialfag :)
28. Liker du noen? Ja, uheldighvis! Mine nærmeste vet hvem :)
29. Driver du med sport? Ja, jeg rir!
30. Trives du på skolen? JA, har virkelig de beste i klassen♥

Kommer temablogg og bilder fra stallen i går, senere i kveld! :-)

Løøv skoleblogg♥♥

 
Er litt sykt å tenke på at jeg er oppe så tidlig. Det er virkelig ikke ofte på en søndag, haha! Må komme meg av gårde så tidligst som mulig i stallen, ettersom jeg skal gjøre masse stallarbeid og ri med Mariell! Skal bli kosli å endelig få treffe henne :-D Etter stallen må jeg prøve å rekke meg til "avhør" ettersom det var noe helt grusomt som kjedde i gårkveld! I natt kom jeg hjem halv 2, ettersom jeg og mamma var hos Ann Kristin med Renete♥ Mye snakk og latter - det var så utrolig koslig! Var godt å få tankene på noe annet en liten stund. Kommer sikkert ett innlegg i kveld eller noe! For de som har konfirmasjon i dag, gratulerer♥
Ha en fin dag videree :-)

 
Hellu, og god morgen dere! Sitter halvordnet og skal om ikke så veldig lenge ta turen ned mot Korsvegen å møte Ann Kristin. Håper på litt bedre vær framover! Vi trøndere kan ikke skryte på oss det fine været og den gode temperaturen nå lengre.. snø, regn og ned til 0 grader. 
Har planer om å spille inn en liten videoblogg i dag - men har ingenting å snakke om.. Så dette kan bli artig.

 
Jævli fin


Forrige helg tok jeg masse fine vårbilder fra alle hestene på stallen. Så dere skal få se noen av de :-)


Gullas

Ros

Flora
 
Alfi

Zelda

Pan og Flora ( han er nå kastrert! )

Shakira

Samira

Tærna og Bella Mia
Synes? Disse er bildene jeg ble fornøyd med! Skal jeg ha DEL 2 også ?


 
 
Hei hei! Nå klarte jeg meg virkelig ikke lengre.. Blogglysten har vært her ganske lenge nå, så håper den kan være her nå som jeg faktisk har tenkt å komme tilbake igjen! Skal ta meg tid til å finne ett bra design og prøve å lage en header. Siden sist har det ikke kjedd så enormt mye nytt. Jeg vet - kjedelig liv!! 

Ønsker tips om hva jeg skal blogge om! Hva dere har lyst til å lese/se her osv.. Come on! :-) Hva synes du om at jeg er tilbake igjen?
Ann Cathrin Grytdal BergHei! Er ei jente på 18 år som lever det gode liv som gravid. Venter en liten prins helt i starten av oktober. Fine snille kjæresten min kan jeg fint kalle for barnefar og er til stor hjelp! Begynte å blogge igjen for å ha svangerskapet skrevet ned en plass + at det er jo morro å lese igjennom senere :-)arkiv


· August 2014 · Oktober 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011


kategorier


 • » 30 DAYS
 • » Annet
 • » Bilder
 • » Blogg
 • » Graviditeten
 • » Hest
 • » Hverdag
 • » Innkjøp
 • » inspirasjon
 • » Klær
 • » Konkuranser
 • » Musikk
 • » Outfit
 • » Spørsmålsrunder
 • » Temablogg
 • » Videoblogger • linker


  · blogg.no · Få din egen blogg!


  design  Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
  Bloggen ligger på
  blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

  hits