Klarer aldri å blogge... er eller ingen som leser bloggen lengree :-) Så nå tar jeg en bloggpause til jeg får bra med blogglyst, skal også bytte design å skaffe meg header til jeg er tilbake igjen. Kos dere - håper dere leser og kommenterer når jeg er tilbake igjen.


sommer'n 2010...
 
Da er vist denne helga over også, huff! Helgene går så alt for fort.. Har koset meg kjempe masse i helgen med de beste, med masse scooterkjøring og funheter. Kameraet har jeg faktisk ikke rørt i helgen - skuffende for dere! I dag tok jeg turen til stallen å kjørte litt på jordene med Jan og tok litt høver osv..  Man kan aldri lære nokk om hesten altså♥ Skal fortsette å se onsdagens episode - snakkes verdens beste "lesere"♥


sommeren 2010!
 
Hællæ! Sitter hjemme hos Ann Kristin nå. Har vært å kjørt scooter med Ann Kristin i hele 5 timer i dag!! Så måtte fylle en ny full tank før jeg kjørte hjem å pakket til å sove over her til Ann Kristin i natt. Sola har vært oppe å hele dag! Ah, godt♥ Håper det er like fint i morgen - da skal jeg prøve meg på en fin ridetur med stjerna!
Skal stikke ut med Renete om 2 sek, så må stikke nå! Ha en fin lørdagskveld, det skal i allefall jeg:-)) hoho

Verdens beste Rebecca har også bursdag i dag! Gratulerer med 17'års dagen kjæree!♥♥ Legg igjen en hilsen da :-)


 
Heiiiaa! 

Virkelig fin blogging for tiden. Er så sykt irriterende at jeg egentlig har masse å skrive om, men har særiøst aldri tid! Innlegget kommer sent i dag og, men fra av i morgen skal jeg låve meg å skjerpe meg når det gjelder, bilder, innlegg + andre blogggreier!Nå er det såå godt med helg! Skal slappe av å kose meg masse i stallen og med venner :-)
Må også si at jeg har hatt bloggen i ett år - eller lengre enn ett år! Kom på helt prutselig nå at jeg laget denne bloggen 5.april 2011!
Ble veldig usikker på å poste dette innlegget nå, ettersom det er så rotete... ALDRI OM DET KOMMER ETT SLIKT ROTETE INNLEGG IGJEN!! 
Her kommer noen av bildene - bedre sent enn aldri! :-)


Ole brumm - hahaha!

Pia♥

Resten av bildene skal dere få sleppe å se pga. mye usæriøst og styggt! Hva gjorde du i påska?
 
Ah, nå er påska her også overstått. Skolen har begynt igjen, masse lekser, opp tidlig igjen og lange dager.. Har vært i Tydalen med familien Hell i hele påska - sykt koslig! 
Spiste sikkert ett tonn med godteri, drakk mange flasker brus og sene kvelder med kortspill. Var også på skiturer og turer med masse jenteprat og barnsligheter i snøen :-)
Den ene skituren jeg og Ann Kristin bestemte oss får å gå alene, endte vi opp med å rote oss bort.. Kunne ikke gå over myrer og det kunne være rasfarer enkelte plasser +.. Litt komisk. Tenkte å ta bildene i eget innlegg, ettersom det er en del å dele med dere. 

Våknet til sol i Trondheim i dag - lykke!! Ingenting er bedre enn å sti opp til sol når det er første skoledag på over en uke! 
Etter skolen skal jeg i stallen å se stjerna mi igjen♥ Gleder meg sykt mye, er 2 uker siden sist. Å finværet kan ikke stoppe oss i dag nej :-)
Snakkes i kveld daaaaa
Hvordan har du hatt det i påska?:)

 
Da stikker jeg på ferie med Ann Kristin og moren hennes! Kameraet er med, så ett bildeinnlegg blir vell når vi kommer hjem. Ettersom blogg.no var nede igår pga. hacking og trusselbrev - gadd jeg ikke å blogge! 
Gjorde ikke noe annet enn å være med Silje, Camilla, Veslemøy, Fredrik og Thomas♥ men sykt koslig var det uansett!
Snakkes dere!

Kos dere! Det skal ivertfall jeg gjøre :-))
 
Ann Cathrin Grytdal BergHei! Er ei jente på 18 år som lever det gode liv som gravid. Venter en liten prins helt i starten av oktober. Fine snille kjæresten min kan jeg fint kalle for barnefar og er til stor hjelp! Begynte å blogge igjen for å ha svangerskapet skrevet ned en plass + at det er jo morro å lese igjennom senere :-)arkiv


· Januar 2013 · Oktober 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011


kategorier


 • » 30 DAYS
 • » Annet
 • » Bilder
 • » Blogg
 • » Hest
 • » Hverdag
 • » Innkjøp
 • » inspirasjon
 • » Klær
 • » Konkuranser
 • » Musikk
 • » Outfit
 • » Spørsmålsrunder
 • » Temablogg
 • » Videoblogger • linker


  · blogg.no · Få din egen blogg!


  design  Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
  Bloggen ligger på
  blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

  hits