Endelig! Nå er det påskeferie og jeg skal serriøst slappe heeeelt av og kose meg masse!!
Når jeg kom hjem laget jeg meg ei skål med potetgull og dip :-) Ferien har startet!
Synes det er en velfortjent ferie nå altså, hihi! Ikke at insatsen har stått for fullt fra min side, men jeg er så sinnsykt skolelei og har gitt opp skolen helt. Har bare som mål i det heletatt å bestå, ivertfall med en 2'er. 

Ettersom Ann Kristin og Renete har etterlatet meg her på Korsvegen helt alene i helgen, må jeg finne  meg noen andre venner... Må også rydde og vaske rommet - har ikke ord på hvordan det ser ut for tida! Været er også rett og slett jævlig.. Men av masse snø får jeg minner fra barndommen♥


♥ 


God påske dere! :-)

 
Hadde en suuuper dag på bowling med klassen i går! Startet veldig dårlig. Mye styr med penger, grupper, banene, folk som til og med nektet å spille + at noe forferdelig skjedde med ei i vennengjengen min, så hun måtte dra.. 
Stemninga kom til slutt, og ting ble kjempeartig! Tok en del bilder, men satte sammen mange klipp og bilder til en video! Satt 2 timer i gårkveld og redigerte den + at jeg fikk en hel time på skolen, kun for at klassen skulle få se den.


Synes om videoen ? :-)
Hei deree, torsdag nå! 1 dag igjen så er det påskeferie!♥ Hvor sykt godt blir ikke det da?I helgen skal jeg bare slappe av osv.. så på søndagskvelden reiser jeg på hytta med familien Hell! Skal bli godt å komme seg litt bort med Ann Kristin og bare snakke og ha det artig heletiden..♥
Oookei! Nå hørtes det ut som om jeg skulle te påskeferie fra bloggen! Skal selvfølgelig blogge helt til søndagen. 

nå er det strax matfri på skolen, så skal hele klassen dra på bowling etterpå resten av dagen - fuun! Kameraet er med, så kommer til å ta endel bilder fra skoledagen i dag. Da har dere noe å glede dere til i kveeld. Etter skolen skal jeg være med Renete på Melhus å e chilleeeee! Neida, vi skal kose oss♥ Snakkes i kveld daa :-)

 
For akkuratt en time siden sto alle på skolen for å gjøre ambassadøren i USA velkommen til skolen vår!
Sykt artig da :-) Er ikke hver dag vi har slikt besøk på skolen. Tok video og bilder, starstruck - neidaa! hihi.
Snakket også med han, wææ!!

Dere lurer sikkert litt på hvorfor han er her i dag, men det har seg altså slik. Han skal være med i samfunnsfag og engelsk timer til studiespess-elevene. Også er hans assistent fra Melhus og gikk på Melhus Videregående.
Følg med Trønderbladet til dere som bor i Melhus Kommune. Der kommer det vell endel info om besøket også.


Synes det er kjempe artig med slikt besøk!


Har du noengang hatt noe slikt besøk på skolen ?


 Loveyou♥Dressurponni'n♥

 

PanRosa badass♥

Er forresten Silje som har tatt alle bildene! Takk til henne♥
Likte du noen av bildene ? 
Har vi noe til felles ?:-)
- Kansje det skal komme en DEL 2 seinere. Nå er det arbeidshelg - igjen! Har vært ut og trent litt på lange tøyler og vært på jordet å jobbet litt med ponnien. I morgen er det endel arbeid som skal gjøres + at Camilla og Silje kommer i morgen også:) 
Silje skal være med å ta bilder, så kanskje jeg får de etterhvert eller noe.
Ivertfall skal jeg legge meg nå, er så syyykt trøtt!! Skal opp klokken 8 også da.
- NATTAAA♥ 
Nå har jeg endelig fått dyretolk på stjerna mi ♥
Blå skrift, er spørsmål. Fet skrift er svar fra meg, og den "normale" skriften er det Tærna sa.


Følelsen av å være eldre enn 6 år. Følelsen av at den mentale alderen ligger på rundt 10 år.

Jeg er rar. Men det er du og. Vi kan ha veldig mye latter fordi vi er rare, og vi vet det, og vi kan le av det. Vi blir ikke grinete fordi vi kan være litt latterlige av og til. Og det er så deilig å ha det slik! At kan ikke må være dønn seriøs med alt hva man foretar seg! Sammen kan vi være både lyse og lette. Vi har det utrolig artig sammen, vi gjør ikke bare serriøse ting, men også ting vi begge liker og kan ha det artig med. Sammen kan vi være lyse og lette♥

(følelsen av å ha veldig lang og tett pels. Følelsen av å bli svett veldig fort. Følelsen av å ikke orke så mye alltid fordi det blir varmt med all pelsen. Det blir tyngre å «orke»)Vinterpelsen er utrolig tykk, men nå har hun nesten fått igjen all sommerpels.

Hva synes du Ann Cathrin kan bli bedre på?
Jeg er stille. Jeg er den som fint kan nyyyyte stillheten. Av og til er vi to veldig stille i sammen. Det kan bli veldig stille. Du går og tenker. Og det er helt greit. Men kanskje du har lyst til å dele det du tenker på, med meg, med stemmen din? At du kan tenke høye? Jeg veit hva du tenker på uansett, for jeg kan se tankene dine. Men det er så koselig å høre stemmen din. Da blir det liksom enda mer «deg og meg», vi to i sammen. Stemmen din vil knytte oss enda mer i sammen til en enhet når vi er i lag. Det synes jeg hadde vært fint.

Du kan gjerne synge også. Det har jeg ingenting i mot! Sang er veldig avslappende, avspennende om man har spenninger i kroppen. Man kan bli i ganske godt humør av å synge!
Skal begynne å åpne meg mye mer, ettersom du ønsker det.Så fint at du liker å høre stemmen min da, hihi<3Bruker å ta en liten trall når vi er ute på tur da.

Hva liker du bestå gjøre sammen med Ann Cathrin?
Jeg liker det best når hun steller meg, bare er rundt meg og i sammen med meg. Når hun pusler rundt meg og planlegger nye ting. Jeg liker godt når vi jobber på bakken, som med å tolerere nye ting (føler «hindringer» som hun må igjennom) eller rett og slett at vi jobber på lange tøyler. Jeg kan være flink til dette. Bøyer nakken min bra. Er stolt over holdningene min, og deg.
Så bra at hun liker bakkearbeid! Triksetrening, løshopping og lange tøyler osv.. :)

(ser ridebane, gang på gang. Får følelsen av at hun føler seg hjemme der, trygg, og at hun forbinder den med positive ting.)

Så bra :)

Er du redd for å gå på tur?
Nei. Det er bare det at jeg vil ha med meg noen. For da slipper spenningene i kroppen din. Du liker ikke å gå på tur alene. Du vil helst ha med deg noen, for du er mest vant til dette.
Jeg kan gå alene. Jeg kan fint gå alene. Nå krever det nok litt tilvenning, for jeg kan og spenne meg litt nå. Men å gå på tur alene, det er egentlig ikke noe problem. Jeg liker å gå på tur. Jeg liker å gå over snødekte jorder, og kaste oss uti en galopp. Jeg liker å gå på stier i skogen om sommeren. Kjenne den gode sommerlukten der inne. Elsker den. Jeg føler meg hjemme i skogen. Mange gode opplevelser å ha der.
Ettersom hun er veldig rask på å løpe hjem på tur alene, blir jeg lett spent og føler ikke jeg kan slappe av alene. Når vi er ute å rir med andre hester er hun en heelt annen ponni igjen. 
Merker at hun liker å ri ute i marka, hun blir så positiv!
 

Tror du det blir fint om Ann Cathrin kjøper deg til sommeren?
Hvorfor til sommeren? Hvorfor ikke nå?
Jeg veit at man kjøper og selger dyr. Jeg veit at dyr stadig skifter eiere. At det er nye mennesker som kommer og ordner med de, eller at dyrene må flytte.
Jeg vet ikke om jeg har lyst til å flytte. Dette er liksom det eneste jeg kjenner, så godt. Jeg vil gjerne fortsette å stå her, selv om penger skifter eier, og jeg likeså.
Ettersom vi begge stortrives på stallen nå, så har jeg ikke planer om å bytte med mindre vi helt må! Så det må du ikke være redd for. 

Å kjøpe ett levende individ er ett enormt ansvar. Jeg liker ikke å snakke om å kjøpe og selge meg. Når det blir snakk om slikt, føler jeg meg på en måte «brukt», på en ikke så positiv måte. Det har ikke noe med at det er du som kjøper meg, tvert i mot. Jeg synes bare det er forkastelig at dyr kan kjøpes og selges slik, uten at noen spør om det er greit, på en måte. Taes det hensyn til hva vil vil, liksom? Til om vi vil flytte, fra alt kjent, både mennesker og omgivelser, og kanskje miste vår beste dyrevenn.
Ble litt sjokkert når jeg leste dette, trodde ikke hestene tenkte helt slik. Men er så absolutt enig med henne! Det er så mange hester som har vært igjennom så mange eiere i løpet av livet sitt. 

 Jeg synes vi har det fint nå. Jeg bryr meg ikke noe om at du står som eier av meg eller ikke. Du er den samme for meg nå, som du er til sommeren. Vi kan få like mye moro nå som da. Det som blir forskjell, er at nå blir alle valgene dine. Alle beslutninger, både gode og vonde, kommer til å hvile på deg. Det kan være en skremmende tanke. Ikke for meg. Jeg er prisgitt skjebnen. Det som hender, er det en mening med.

Vi har det helt supert nå og det skal vi fortsette å ha det <3

Jeg lukker øynene og sovner inn. Det har vært en lang dag. Jeg ligger på tørt underlag, og føler meg tilfreds. Jeg er god og mett i magen min, og har opplevd mye. Jeg er omgitt av hester og mennesker jeg liker, og føler meg trygg på. Føler en god og lun atmosfære rundt meg. Jeg er tilfreds.
<3 Dette var altså i går 

Min lille jente har vært her i dag. Som enhver annen dag. Det er sjeldent hun ikke dukker opp. Det er sjeldent hun er sur og lei. Det er meg alltid en glede å dele hennes timer her med henne. Jeg er glad i hjertet mitt da. Glad helt inn til sjelen. Det er godt å ha en egen liten jente. Alle hester fortjener en liten jente som forguder de.
Jeg forguder henne på samme måte. Jeg er glad i henne, og passer på henne. Jeg kan av og til nesten være som en mor for henne, passer på at det ikke hender noe overilt. Holder henne litt i tømmene, slik som hun holder meg igjen av og til.
Når jeg leste at jeg var hennes lille jente og at hun forgudet meg, da kom tårene fram <3<3 Hun er verdens verdens beste ponni!

Vårt samarbeid er tosidig. Vi gir, og vi tar. Da er alt i balanse. Da er alt slik det skal være.
Jezz <3 Vi har ett sterkt bånd med hverandre!

Har du hatt dyretolk noen gang? :)

 

 

 

 

 
Ann Kristin kom aldri i gang med svarene på spørsmålsrunden + endel hestespørsmål så ja.. ble litt vanskelig for henne å svare ;-) Men supert til dere som sende inn spørsmål - tuuuusentakk!♥  Ettersom jeg ikke har tid til å spille inn på video og redigere så svarer jeg skriftelig denne gangen også, men tenkte kansje å lage en liten videoblogg om ikke så lenge. Men da må dere kommentere hva jeg skal videoblogge om!!!!!!!!:)


1. Favorittmat?
- Ehm.. må vell bli kebab, pizza eller taco? vanskelig valg!

2. Favorittdrikke?
- Hahha, som Ann Kristin kommenterte når hun leste det... Bacardi apple.

3. Favorittbrus?
- Fanta exotic/rødfanta.

4. Fineste farge?
- Elsker lyse fargerr♥

5. Beste hesten?
- Tærna, verdensbeste!

6. Hvor lenge har du drevet med hest?
- Har alltid vært super interteressert i hest, men begynte vell ikke å ri fast før jeg begynte i 1.klassen eller noe.

7. Beste med hesten din?
- Det er jo bare forhesten min :) Elsker hele henne, hun er virkelig ubeskrivelig!!♥

8. Favorittbutikk?
- Hooks, Horze, Bikbok, hm osv...

9. Hvor handler du klærne dine?
- Overalt egentlig, haha! Men ett must er hm og bikbok.

10. 
Er Ann Kristin bestevennina di?
- Ohyeah!!


Hvorfor driver du med hest?
- Masse tillit, kjærlighet og glede, elsker skapningene!

August 2011

Hvilke klær bruker du?
- Bruker alt jeg synes er fint og godt å bruke.

Favorittklær?
- Hmm.. må vell være basicgensere, joggebukser, store hettegensere osv.. men elsker å pynte meg!

Høyeste du har hoppet?
- 40 eller noe. Hadde helt sykt sprangskrekk før, fikk angst bare jeg så ett hinder. Nå har jeg begynt fra starten igjen å bygd meg oppover.

Topp 5 bestevenner?
- Ann Kristin, Renete, MarenS, Camilla, Sunniva♥

Noe som er veldig viktig for deg?
- Mine bestevenner, Tærna og ikke minst familien min (og facebook)

Nyttårsaften 2010

Høyeste oppsatte bane du har hoppet?
- 40 cm, fikk hetta når jeg så ett hinder før - glad den tida er over!

Deltatt på stevne før?
- Nei, men hadde vært utrolig artig å fått deltatt en eller annen gangen :-)

Hvordan sikkerhetsutstyr bruker du med Tærna?
- Skjønte ikke helt spørsmålet men.. jeg bruker ivertfall hjelm og tærna bruker kun sal, hodelag og beinbeskyttere når vi øver på sprang.

Kan Tærna galoppskifta?
- Aldri prøvd, så vet ikke.

Når du er skrubbsulten, hva spiser du helst da?
- Det første jeg finenr nesten.

Når var siste gang du var på ferie?
- Rideleir tror jeg - lenge siden!

Hva er det beste som har skjedd med deg?
- 2010 og 2011..♥

Hva liker du å komme hjem til etter skolen?
- Kommer oftere hjem til Ann Kristin etter skolen, enn hjem! 

Skal du nå spessielt i sommer?
- Sitter å maser på meg en liten tur til Tyrkia da, skal også kose meg masse med de beste og mest sannsynelig kjøpe ponnibolla mi<3

Hva heter dine aller bestevenner?
- Ann Kristin, Renete, Veslemøy, MarenS, Camilla, Sunniva + maange jeg kan takke for utrolig mye.

Når legger du deg om kveldene?
- Mye senere enn jeg burdet gjort.. Kan variere fra klokken 9 til halv 1.. 

Hva gjør du helst om kveldene?
- Facebooook eller er ute med venner :- )


Vinteren 2010

Finner du på mye rart når du kjeder deg?
- njaas... vertfall følge vennene mine.

Har du pusla puslespill før? Det er artig jah? :-D
- Naaah!! vet nesten ikke hva det er engang, hihi.

Liker du å tenne tearinlys om kveldene?
- Det er dødskoselig! Synd jeg alltid glemmer det.

Har du plakater/bilder på rommet ditt?
- Masse bilder... ♥

Er rommet ditt ryddig?
- Kun når jeg har ryddet det.... ikke ofte!

Beste guttevenn?
- Joakim kansje?

Ditt største savn?
- 2010...

Hva er målet ditt på Tærna?
- At vi skal få det helt supert sammen! Har ikke noe store mål enda :-)

Hva synes du om meg?
- Åh, du er heeelt fantastisk! Støtter meg alltid og er her alltid♥Elsker deg 

En ting du angrer på?
- At jeg aldri fikk sagt hade helt ordentlig til oldemor.. ♥ Hvil i fred

Verste dagen i ditt liv?
- 6.april.2010

Favorittsang akkuratt nå?
- Må vell være noen av skillet, 3 doors down, bryan adams + har maaange ynglingssanger. 

Savner du the bellateam?
- JAA! Comeback..♥ :(

Favorittfilm?
- Spirit eller I spit on your grave - anbefales!!

En dag du aldri glemmer?

Bursdagen min 2010!

Våren 2010

En person du savner veldig mye?
- Ehm.. jaas

En sang som får deg til å skrike?
- Young forever - Jay-z

Savner du å bo på Korsvegen?
- Jaaa...

Favoritt hesterase?
- Fjording<3 


Hva ønsker du deg til bursdagen din?
- Ivertfall penger, men nå er det jo enda laangt over ett halvår til jeg har bursdag, hehehehe.

En person som inspirerer deg innen hest?
- Må nåkk være Laila :-) Hun som eier Tærna.

Liker du å tegne?
- Ersj..

Stoler du fult på Ann Kristin?
- Jaa! hun får vite alt som skjer i løpet av en dag.

Nevn noen bra dere har gjort sammen
1. Vært på mange fester 
2. Vært i stallen å ridd flere ganger
3. Snart hytta
4. Mange overnattinger
5. Tuuuusen ganger lattekrampe
6. Sene kvelder
7. Råning av scooter
8. Snakket shit og lort
9. Byturer
10. Kødda utrolig masse!

Hvordan ble dere kjent?
- Hahaha, nå skal dere få høre. Vi hadde snakket utrolig masse på facebook og msn osv.. Dette var altså i tardtia vår. Hun var tard med tardkrøller og jeg en feit liten tard, vi begge var utrolig sjenerte av oss, så vi snakket ikke så masse. Vi rutjsa faktisk fra taket på skolen den første gangen vi møttes - Sitat fra Ann Kristin :-)

Første gang jeg møtte tarden♥ jææævlig søt

Føler du at du kjenner Ann Kristin godt, og motsatt?
- Jaa, føler jeg kjenner henne godt! Hun er som en søster for meg, føler meg alltid hjem til de - mitt hjem nr. 2♥
Trur også at hun kjenner meg ganske godt, håper ivertfall det.Har dere noengang prøvd snus, røyk eller alkohol?
- Røyk - ikke bare prøvd:)
- Snus - ikke bare prøvd:)
- Alkohol - vi drikker ja:)

Hva synes dere om stjeling og slikt?
- Det er ett stort tull, det er det det er!

Hva er det beste du vet?
- Være i stallen, være med de beste, gjør faenskap og ikke minst kose meg med familien♥

Har du facebook?
- HAHAH, skal du ha tak i meg finner du meg der unansett tid på døgnet.

Hva bruker du å se på tv?
- Hotell Cæsar, unge mødre (noenganger) og som alle andre paradiseee

Jobber du?
- Jaa :-)

Liker du noen?
- tjas.. like og like

Har du noengang hatt kjærlighetssorg?
- Jaa... slit enda.

Hvordan sminke bruker du til vanlig?
- Concealer, foundation, maskara, eye liner, øyenbryns-bryant, noen ganger øyenskygge ;)

Favorittdyr?
- Heest

Favorittsang?
Akkuratt nå; DJ Tiesto - Welcome to Ibiza

Hvorfor begynte du å blogge?
- Inspirasjon fra andre + artig å ha til senere. Artig å dele med andre og skrive - jeg liker det!:)

Hva synes du om meg?
- Emh.. kjenner deg ikke så godt lengre:p Men kjempe pen og super snill :-)

Forbilde?
- Vet ikke.

Hva synes du om Justin Bieber?
- Ah, gutten er elskbar♥♥

Kan du ha mågjørevideo snart?
- Kansje det.

Hva er min værste uvane?
- Bande utrolig my da?

Ditt beste minne?
- Klarer ikke å velge ett, har utrolig mange supre minner♥

♥♥

Er du mer hestegal enn guttegal?
- Vet ikke jeg, er jo sykt mange gutter som har blitt kjekke i det siste da (a)

Hva er det rareste du har gjort?
- Når jeg var i byen med Ann Kristin og Renete og smurte på oss concealer, lilla, rosa og grå lebestift, flire på tanken!

Hva er det positive med deg?
- At jeg smiler nesten heletiden.. sykt irriterende! Støtter vennene mine og stiller alltid opp.

Håper dere fikk svar på det dere lurte på om :-))
 

 
 


Tar natta nå! Vært en lang dag med skole, jobb og paradise hotel premiere. Lykke!! 
God kveld! Her har dere meg igjen, den dårlige bloggeren :-) Blogger sent i kveld også. Klarer aldri å legge meg tidlig. Må si helgen her har gått utrolig fort! Vært ute med venner, overnattet til Renete og vært en tur til ponnien♥ 
Hadde bakketrening med sprang og triksetrening, elsker ponnien bare mer og mer..♥ Gleder meg til jeg skal ha dyretolk på henne uke 12, er så spent på forskjellige svar. Hihi


Sunniva og Renetepus

Elsker kommentarene deres - fortsett slik♥ Dere er best!

 
Hva gjør ikke jeg for dere!? Halvsovet siden halv 12 eller noe, er sinnsykt trøtt. Har også sittet hele uka med videoen her som jeg hadde lovd dere - angrer ikke! Er egentlig veldig fornøyd med den♥ Klarte selvfølgelig å glemme å skru av lyden på selveste videoen, så hører sykt godt at det var vind den dagen. Flax for min del at jeg var borti lagringsknappen med ett uhell når jeg nesten var ferdig.. Movie maker sluttet prutselig å virke, så mistet endel - men så kom inspirasjonen igjen! :-)
Likte du filmen? :-)
Heiaa♥


Glad = Sirkus Eliasen - Opp ned bak frem


Tris = Bryan Adams - Everything I do ( I do it for you )


Sint = Skrillex - Scary Monsters And Nice Sprites

Noen av sangene du likte? :)

 
Har du ikke sett denne filmen, bør du virkelig gjør det! Det er budskap som virkelig bør komme fram i offentligheten. Filmen handler om Joseph Kony, som er verdens værste kriminelle her i verden. Han kidnapper barn, og ber de gå å drepe! Sykt. Se filmen og vis den videre til verden!!
Long time, no see!? Føles ivertfall slik ut uansett om det kansje ikke er slik :- ) Har faktisk prioritert videon om Tærna istede for bloggen denne her gangen.. Tilegg til "nydatan" har jeg ingen bilder, så må laste over alt av bilder og videoer. Men godt i gang er jeg ivertfall! 

I går var jeg i stallen med Ann Kristin, hehehehe! Har desverre ingen bilder, for kameraet var hjemme + dårlig vær..Må se om jeg finner noen venner i finværet i kveld da, alle er jo opptatt!


 


Likte du noe?Hei amigos! Tenkte bare å si i fra om at jeg skal lage en video om Tærna osv. i kveld når jeg kommer hjem (?) Skal jo på jobb igjen i kveld med beste Camilla♥ Ah, elske været i Trondheim nå for tiden - soool heletida!

Fra Ann Kristin; Noen av spørsmålene blir svart på video, om ikke alle blir det!  Snakkes i kveld daa lesere;*;*
Heii! Lørdagskveld igjen, koos♥ Spist supergod mat, snakket og nettopp spist påskeegg. Lykke! 
Er utrolig sliten, tror jeg skal legge meg om ikke alt for lenge. Har møkket 9 bokser, båret uttallige trillebårer med for og fylt på med flis. Slippet hestene inn og ut (+ da hestene stakk av) og ridd Tærna og Bella Mia. 
Siden jeg har tatt mange videoer i helga tenkte jeg å sette det sammen, siden dataen min er endelig fixet siden november i fjord! Resten for dere i bilder, god lørdag dere!♥


Camilla og Bella Mia

Svett Tærna etter årets beste treningsøkt!

Pan

Tærna og SamiraZelda

Kan ikke glemme det fine været! diggbart

Ponni'n kom inn til senga si♥..

Hva har du gjort i kveld!? 
When you look me in the eyes
And tell me that you love me
Everything 's alrigth
When you're right here by my side
When I hold you in my arms
I know that it's forever
I just got to let you know
I never wanna let you go
I LOVE YOU 
 


Yow, nå sitter jeg på min hemmelige plass å beunder meg selv. Tulla! Nå er det like før jeg hopper i dusjen å skal legge meg neppå å sove til klokken halv 8, GODT! Uansett; jeg er da Ann Kristin og er bestevennen til Ann Cathrin, og side jeg kjenner henne på godt og vondt så tenkte jeg å starte en liten spørsmålsrunde om henne. Så nå er det bare å spørre om alt dere vil om henne, så skal jeg svare etter helga! SPØR SPØR SPØR!


Bursdag 2010!

Kos Ann Kristin♥

 
Føler det er ett ork og blogge i dag. Er så sykt sliten etter dagens goddag! Hadde langdag på skolen i dag. Fra jeg går til bussen til jeg sitter hjemme igjen etter dagen, har jeg brukt nesten 10 timer på en skoledag. Så er godt at helga er rett rundt hjørne nå. Var også på Korsvegen og trødde med endel jenter♥ Herlig å ha gjengen samlet igjen!

Må med en gang si at det er ikke sikkert det blir så mye blogging fram til søndag, kanskje ett eller flere bildeinnlegg.
Har jobbhelg - gleder meg! hihi I morgen skal også Camilla være med i stallen, så skal ta litt bilder i rideøkta :-)


Tærna♥ For ei tid tilbake

Noen spessielle planer for helgen du ?
 
Elsker sangen helt sykt!♥ Ah, teksten stemmer så masse også..Hva synes du om sangen ?
Ann Cathrin Grytdal BergHei! Er ei jente på 18 år som lever det gode liv som gravid. Venter en liten prins helt i starten av oktober. Fine snille kjæresten min kan jeg fint kalle for barnefar og er til stor hjelp! Begynte å blogge igjen for å ha svangerskapet skrevet ned en plass + at det er jo morro å lese igjennom senere :-)arkiv


· Januar 2013 · Oktober 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011


kategorier


 • » 30 DAYS
 • » Annet
 • » Bilder
 • » Blogg
 • » Hest
 • » Hverdag
 • » Innkjøp
 • » inspirasjon
 • » Klær
 • » Konkuranser
 • » Musikk
 • » Outfit
 • » Spørsmålsrunder
 • » Temablogg
 • » Videoblogger • linker


  · blogg.no · Få din egen blogg!


  design  Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
  Bloggen ligger på
  blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

  hits