Hallaaaaa! Noen timer igjen så sitter jeg på flyet på tur til bulgaria :-) Pappa kom å vekte meg i 10-tiden, så tidlig.. Men grunnen er vell at jeg enda ikke har pakket ferdig. Satt opp lenge i natt for å laste ned musikk til flyturen også. Av en grunn så har jeg ikke noe spessiel reisefeber eller, hvert år har det liksom vært at jeg ikke har fått sovet å slikt, nå tenker jeg ikke engang over at jeg skal til syden liksom.. litt kjedelig egentlig - for det er såå kosli å dra på familietur! Kose oss skal vi iallefall♥ Nå sitter jeg i stolen med onepiece og har på fullt annlegg og venter på at jeg skal sminke meg å dra. Må bare skryte over det annlegget som er her BEEST♥♥  Skal også blogge når vi er i Bulgaria ofzzz


Kristoffer og meg atm lizmmm


Heiheiheiheihei! hahaha, begynner nå å bli litt vell overtrøtt her. Har døgnet og skal om en halvtimes tid kjøre ned til Thea for å ta bussen inn til byen for å shoppe litt på Horze. Jeg og Thea gjorde ferdig siste rest av plakater og slikt i går, og trente litt hengertrening med Tullrikk og Romfo - vi fikk dem begge på hengeren! :-)
Ellers så ble det ett ganske så uventet besøk av Sunniva i gårkveld, men utrooolig koslig. Bestemte oss i 1 tiden at vi skulle dra ut med Camilla, så vi kjørte for å fylle bensin før vi skulle kjøre ned til Camilla. Fant da ut at det var noe feil med de, så fikk ikke fyllt. vi bestemte oss videre for å ta sjangsen å kjøre til Korsvegen å se der, men der var de selvfølgelig ikke ferdig med omfiksinga.. AH 
Neste spørsmål var da hvordan vi faktisk skulle komme oss hjem.. Vi dro først inn til Camilla og vi gikk ut en times tid, før vi gikk inn og koste oss på kjøkkenet. I 4 tiden skulle jeg og Sunniva faktisk GÅ hjem med scooterne våre.. 9 km det.. Vi kom hjem etter 1, 5 time! Så dro vi innom til hestene å hilste på de, så kom hjem litt før 6. Noe av det værste jeg virkelig har vært med på!!! 

Nå har jeg nettopp dusjet og har sminket meg ferdig ettersom jeg skal prøve å spise litt frokost før vi drar  :-)  
OVERTRØTTTTTT


 
HAAALLOOO!! Aner dere hvor glad jeg er nå!? Har nettopp bestillt meg Justin Bieber-billett!! Herreguuud, har virkelig ikke ord.. Jeg skal den 17.april og har sitteplass på felt G! :-D Tok faktisk film som dere skal få se, ettersom jeg skjønte at svaret kom i den mailen! Må virkelig beklage hvordan jeg ser ut i dag, voknet liksom opp i hastverk om at jeg fikk melding om at hestene var løse.. Så var å hive på seg klær og mopedhjelm og råne ned til der hestene sto. Etter 2 timer med gjerdefiksing og hestefanging fikk jeg melding om at hovslageren var på tur, så nå er Romfo skodd også! :-D

I 7 tiden drar jeg og Trine ned til travbanen for å undervise litt, eller jeg skal ikke undervise! Når Silje kommer skal vi sette på Justin Bieber for å feire litt i rideøkta! hahaa♥ Beliberss
 Skal du på Justin bieber konsert? isåfall, hvilken datoo?:)
 
Heii dere! Tusen takk for så fine kommentarer jeg fikk på både facebook og her på bloggen av innlegget fra i går. Settes kjempestor pris på det! :-)
Har det faktisk utrolig travelt egentlig, haha. Skal jo på vglista som sikkert alle andre også skal fra Trondheim i dag, i tillegg til at jeg skal kjøre helt inn til byen.
Egentlig en stor takk til Silje, ettersom jeg egentlig nektet å kjøre inn i byen alene. Skal møte henne på Tiller klokken halv 2 og hun kjører lett motorsykkel!!!!  Så kommer jeg med min lille scooter hengende laangt etter, haha. Skal overnatte hos henne i natt, skal bli såå kosli! er jo nesteen 2 år siden sist....
Trøtttryneee! og veldig reint speil, iknow

Forsent ute igjeeeen! snakkes

 
Heiheiheihei! Ah, er litt stressende med hest har jeg merket! Men stoooorkoser meg, hihi! Han har fått seg venner og er allerede leder i den lille flokken. 
Haha, skulle ut på tur med Romfo i går.. Kom meg ikke langt før han kastet seg rundt og jeg fløy mange meter og sklei bortover grusveien.. yeey!
Fant også ut at han er heelt utrolig stiv i hele kroppen, så går nå å pleier lille guttebeibin min..♥ 

Lå over til Camilla i natt, for vi skulle ta bussen klokken 8 til byen i morges for å dra på martnan som er hver sommer! :-) Innkjøp kan komme i morgen, greaaaat?
Tullrikk og Romfo Eld, fineste hestene!


 
Hallaaa!

Var ved Gaustadvatnet og tok endel bilder med Camilla i går i det fine sommerværet. Klarte å sovne av i går også, typisk meg? Så ble fridag, ettersom alle bussene hadde gått. Så årndet meg å dro nedover til Camilla og Maren, ettersom de hadde muntlig tentamen i går. Så hadde de jo forsåvidt "fri" de også. 
Maren og Camilla ble med meg ned til Melhus, ettersom jeg egentlig skulle på jobbintervju, men der gikk det utrolig fort, så skal tilbake på tirsdag. Må si jeg håper masse på den jobben!! Vi kjøpte oss en kebab hver og tok bussen tilbake igjen i finværet. 

I dag voknet jeg kvart over 11, da jeg skulle rekke å sminke meg, rette håret, spise frokost og sykle ned til skyssen. Var med Trine til Selmer :(hesten hennes)
:-) Resten av kvelden skal jeg til byen for å hente noe - OVERASKELSE TIL DERE! Og en tur på stadion å se kamp. Er jo Leik Cup i helgen, vet dere! hihi
Verdens beste CamillaSøta


Ah, endelig sommer igjen! Tyyyyyycks???
Heiheiheihei! Skal straks legge meg, men måtte vell innom å si hei til dere! Dette var den siste dagen på hele 1HS, med ordentlige fag. h-e-r-l-i-g!! I morgen skal vi levere inn bøkerne og se fram mot muntlig eksamen! På fredag, tirsdag og ondag har vi avspassering også, hihi!:-D 
Etter skolen dro jeg til Camilla, og litt seiere kom Maren ned. Etter masse jentesnakk dro vi ned til Helsebrygga og tok endel bilder, før Silje kom også. 
Ettersom alle bildene blir i så forskjellige størrelser, skal dere få en smakebit av meg og resten av bildene kan dere se hos Maren eller Camilla


Beste chicksa:-) 


Heii!! Innleggene og oppdateringene mine suger nå for tiden. Holder på å miste inspirasjonen til å blogge, så om dere kunne blitt mye flinkere til å kommentere, blir det jo mye artigere for meg også!:-) Er det noe dere savner her inne, så bare å kommentere det hvor som helst. Har tatt enda flere bilder til dere, men de får komme i ett egen innlegg. Den heldagsprøven jeg snakket om, endelig er den overstått! Håper karakteren er bra nokk slik at jeg består.

I dag er planene å forberede til morgendagen, da jeg skal i konfirmasjon til Renete og Camilla!♥ Så i morgen er jeg vell stappmett av alt av kaker og god mat! Så i morgen blir det bildeinnlegg - gled dere!


Yey, morgenpia

Gleder meg såå masse til å ha på meg budnaden og pynte meg igjen!

Skal fikse ferdig gavene så skal jeg stikke til Camilla, siyah!


 
Hei deree!
Denne langhelga har virkelig vært helt super! Denne helga har bestått av klubben, overnatting til Maren, vært med Maren og Siwka på trening med Trine, ridetur med Siwka, vært på jobb, hjulpet til i barndåp, ridd herlig langtur med Alfi og Karina, feiret pinsen med herlige folk og fått litt fargee. Må vell være en av de herligste helgene på lenge. Har faktisk tenkt å være med å trene med Tærna også :-) Hadde vært såå bra å fått henne med på treninga til Trine, ettersom hun er såå flink og positiv! Ellers har skolen startet på igjen, egentlig ganske mye som står for tur.
Både muntlig eksamen (om HS blir trekt opp!!), årsprøve i kommunikasjon og litt andre prøver osv.. Men kan trøste meg at det er igjen 14 skoledager, og 23 dager med helg! Gladlaks jeg sikkert

Verdens beste ZeldaVerdens beste Flora som drar på fredag!..

Siwka

MarenjVerdens kuleste vask Mareeen!! 

Telefonen ble helt fucka, nå lever jeg med en halvdød SonyEricsondritt!

Han og Ros, han virkelig elsker ponnin sin!

Ah, de er så utrolig søte!!

Synes om bildene ?? Bedre blogging kommer!
Heii♥

Helg igjen da chick'z! Ettersom det er pinse i helga, er det lang helg denne helga også - herlig! Denne uka har godt så utrolig fort. Har sikkert veldig mye med været, chille skoledager og koslige ettermiddager å gjøre. Har det egentlig veldig travelt nå også.. Innen 20 minutter skal jeg ha pakket, fikset meg, kledd på meg, spist, rette håret - jeg er stressa heeeletida :-) Skal på ridetur med Maren og Siwka til fælafætte, før turen går til stall Grøtan i hele helgen. Arbeidshelg - you know!
Så i helgen skal jeg bare kose meg masse med Tærna og ta masse bilder til dere.Foredraget for 6. gikk faktisk mye bedre enn forventet!! Faktisk så bra at de ville ha oss tibake - hihiih! 
Heei hei! Har vært så sykt bra dag i dag. Startet dagen med å våkne til sol og 15 grader, og selvfølgelig ikke rekke bussen. Så startet klokken 9, å fikk beskjed om at vi fikk fri fra klokken 11 av, ettersom lærerne skulle på kurs. Jeg og jente tok turen ut på plæna og sola oss masse! Jeg ble solbrent, haha.. 
Dro hjem, flyttet annlegget ut og byttet til bikini og shorts (shorten jeg hadde som mål til å få på meg igjen!!!!) hihi, ble så glad når jeg fikk den på meg igjen.

I halv 4 tiden dro jeg i stallen♥ Ridde på en liten tur barback! Var så sykt godt å ri med T-kjorte og oppbretta ridebukse. Hehehe, var også den heldige som datt av midt i brennhuttu"skogen"! Senere dro jeg ut med Renete og Ann Kristin : )
 
Da er siste dagen i denne uka over. Denne uka har gått utrolig raskt, eller er det bare meg? Har virkelig kost meg med de beste jentene hele "ferien", ettersom det var langhelg har det vært ferie for min del.
I dag har jeg bare slappet helt av, ettersom det var siste dagen for denne helga. Har vært ute å øvelseskjørt scooter med Ann Kristin og Roar(faren til AK), var faktisk veldig heldig med været. Ellers har jeg vært ute med Camilla og seinere Ann Kristin og Renete. 

Jeg begynner å bli syk igjen, FAEN!! Nå skal jeg se ferdig paradise og dusje før jeg skal legge meg.  
Hellåå og god morgeen! Maren og Camilla lå over her i natt. Utrolig koselig♥ er virkelig ikke hver dag!  våknet ca. halv 12, før vi årdnet oss og laget oss pizza til frokost!

I går var det jo 17.mai og det kom ingen oppdateringer fra meg. Startet dagen med å dra på tivoli med jentene. Hahaha, så syyykt morro! Ettersom det regnet i ett strekk var det jo ganske så lite folk, men uansett verdt regnet. Etter tivoliet dro Maren, Camilla og jeg til Egon å kjøpe oss kyllingkebab (verdens beste kebab der altså!!) På kvelden ble jeg med Maren i stallen å fikk møte Siwka for aller første gang. Skal prøve Siwka noen ganger, for å finne ut om jeg kan ha henne på halvfor!
Har leita endel etter en "ny" forhest, men ettersom alt er så langt unna og koster så mye har jeg gidd opp litt. Skal selvfølelig ikke bytte ut Tærna, men skal ha Siwka for å forbedre meg litt å hjelpe meg litt videre ettersom hun kan mye mer enn meg! Maren er en pusepus. Det var forresten hun som gjesteblogget i gårkveld. 
 
God kveeeeld! Overnatter hos Ann Kristin i natt med Renete. Det er såå utrolig kosli at alle sammen er samlet igjen:-) Ettersom mamma ikke orket å kjøre meg nedover til Ann Kristin i dag, så bestemte jeg meg for å sykle. Heldighvis har jeg 2 supre jenter som ville sykle mot meg, ihihih! 

Var forresten i stallen i dag også, ridde på tur barback og grime. Ble en herlig gallopp opp gjordet, før vi gikk i rundbadocken og drev litt! Tenkte å ta med kameraet i morgen i stallen, føør jeg drar i bursdag til brosjan! Han ble nemmelig 14 år i dag - Gratulerer med dagen♥
Utforskning!

Lovina


 
Hallooo! Er så utrolig koslig at Camilla er her!♥ I går koste vi oss med godis, brus og skype med Thomas. hehe, sosial friends vi da:-) Det snør sykt mye ute nå, i mai!? Kansje dere har merket det, iallefall 3 årstider på 3 dager. Torsdagen var det drit fint vær, i går regna det konstant uten stopp og i dag snør det! Yey liksom...
Skal etterhvert dra i stallen å hilse på stjerna igjen, er 6 dager siden sist (!!)  Forresten, leste ett innlegg til Ann Kristin i dag. Det handler om kropp og utseende, så ambefaler sterkt å lese det, ettersom det er ett stor tema innen for oss jenter i dag!! 
 
Heeelg! Føles så sykt godt nå, synes det faktisk er vellfortjent denne uka. Blir så utrolig sliten av alt det jeg går igjennom nå + skole liksom.. Enda bedre er det å danse glowdansen med noen i klassen å få dra hjem tidlig. Kan ikke alle dager være slike? Kom hjem å laget ei lita skål med godis og nå står annlegget for fullt på med * Å LØ *♥♥
Skal strax gå i dusjen så skal jeg vaske og rydde rommet til Camilla kommer å sover over i natt. Det skal bli så utrolig koslig, er alt for lenge siden sist! 
Ettersom jeg er trønder må jeg skrive om hvordan været er i dag, om noen i det heletatt vill vite hvordan det er! Det er rett og slett støggt, masse regn og kaldt. 
Ble gjennomvåt fra skolen til bussplassen liksom, trenger jeg å skrive mer? Håper på mye bedre vær resten av helga! Skal nesten være i stallen resten av helga såå..


Thumbs up!


Hva skal du gjøre i helga? 


 
Helluuuen! Strax helg deree, hvor godt føles ikke det?! Våknet også opp til varme og sol i dag, enda bedre! Har vært en lang dag på skolen, ettersom vi har startet kvart over 8 og sluttet halv 4. Etter skolen dro jeg til Maren og Camilla, før jeg dro ned til Ann Kristin å koste oss i solaa. Har ikke noe mere å dele med dere desverre! Hva har du gjort i dag? 


 
Hallaaa! Våknet opp til enda en dag med sool! Må si at det reddet dagen min ettersom jeg klarte å sovne fullstendig av i dag. Skulle vell egentli opp klokken 6 for å dra på skolen, men når man våkner vart på 12 ble det fridag. Var liksom bare 1 time igjen på skolen. "Bra jobba ac!!" Så i dag har jeg tatt outfitbilder og rydda litt rom og andre fornuftige ting :-)  FlinkaaaaSkal vell lage middag til familzn kommer hjem, så stikker jeg i stallen til pånnin! Ha en finfin dag da :-)
 
. Når er du født? 30.11.1995
2. Hvilken farge har du på øynene? blå
3. Er du forelsket?ja.. skikkelig! 
4. Singel? young, free and single!
5. Bestevenn? Ann Kristin, Renete, KineFandin, Pia Therese , Rebecca og Camilla (må ikke glemme at Maren er en av de som står meg nærmest også)♥ 
6. Har du hull i ørene? jaa, men bare i ett! hehehe
7. Hvor mange søsken har du? 1 lillebror(14) og ei lillesøster (3år)
8. Ditt beste fag? Kjøkken, sekkert
9. Ditt verste fag? Kommunikasjon (fordi læreren hater meg eller noe!!), engelsk og matte!
10. Liker du Justin Bieber? Ja
11. Hvem sitter du ved siden av i klasserommet? Forran sitter Mari, bak sikker kine, på venstre side Sandra og på høyre side Karoline!
12. Kjenner du noen som har bursdag på samme dag som deg? Jaa, Ida kristine!
13. Hvor høy er du? 1.69 kansje ?
14. Har du noen dyr? Waldemar (katt), Mc Flurry (hamster) og snart Tærna (pånnin)
15. venn som er som bror\søster? Ann Kristin og Renete, my sisters from another mother!
16. Tror du på ekte kjærlighet? JA.. finnes det ja
17. Hvilket stjernetegn er du? Skytten
18. Guttebestevenner? Thomas♥
19. Kjenner du noen som har dødd av kreft? Jaa..
20. Gleder du deg til noe? Få kjøpt ponnin min♥♥
21. Hvilken hårfarge liker du på det motsatte kjønn? Blondt
22. Hvor mange barn vil du ha? 2 kanskje?
23. Vil du gifte deg når du blir eldre? Sikkert :)
24. Ynglings farge? sa, leg liker bare ting hvis de er råsaa
25. Hva heter dine søsken? Kristoffer og Moa
26. Har du lyst til å reise ett sted akkurat nå? Hvor? Ja, langt bort!
27. Hvilken skole går du på? Melhus Videregående - Helse- og sosialfag :)
28. Liker du noen? Ja, uheldighvis! Mine nærmeste vet hvem :)
29. Driver du med sport? Ja, jeg rir!
30. Trives du på skolen? JA, har virkelig de beste i klassen♥

Kommer temablogg og bilder fra stallen i går, senere i kveld! :-)

Løøv skoleblogg♥♥

 
Er litt sykt å tenke på at jeg er oppe så tidlig. Det er virkelig ikke ofte på en søndag, haha! Må komme meg av gårde så tidligst som mulig i stallen, ettersom jeg skal gjøre masse stallarbeid og ri med Mariell! Skal bli kosli å endelig få treffe henne :-D Etter stallen må jeg prøve å rekke meg til "avhør" ettersom det var noe helt grusomt som kjedde i gårkveld! I natt kom jeg hjem halv 2, ettersom jeg og mamma var hos Ann Kristin med Renete♥ Mye snakk og latter - det var så utrolig koslig! Var godt å få tankene på noe annet en liten stund. Kommer sikkert ett innlegg i kveld eller noe! For de som har konfirmasjon i dag, gratulerer♥
Ha en fin dag videree :-)

 
Hellu, og god morgen dere! Sitter halvordnet og skal om ikke så veldig lenge ta turen ned mot Korsvegen å møte Ann Kristin. Håper på litt bedre vær framover! Vi trøndere kan ikke skryte på oss det fine været og den gode temperaturen nå lengre.. snø, regn og ned til 0 grader. 
Har planer om å spille inn en liten videoblogg i dag - men har ingenting å snakke om.. Så dette kan bli artig.

 
Jævli fin


Da er vist denne helga over også, huff! Helgene går så alt for fort.. Har koset meg kjempe masse i helgen med de beste, med masse scooterkjøring og funheter. Kameraet har jeg faktisk ikke rørt i helgen - skuffende for dere! I dag tok jeg turen til stallen å kjørte litt på jordene med Jan og tok litt høver osv..  Man kan aldri lære nokk om hesten altså♥ Skal fortsette å se onsdagens episode - snakkes verdens beste "lesere"♥


sommeren 2010!
 
Hællæ! Sitter hjemme hos Ann Kristin nå. Har vært å kjørt scooter med Ann Kristin i hele 5 timer i dag!! Så måtte fylle en ny full tank før jeg kjørte hjem å pakket til å sove over her til Ann Kristin i natt. Sola har vært oppe å hele dag! Ah, godt♥ Håper det er like fint i morgen - da skal jeg prøve meg på en fin ridetur med stjerna!
Skal stikke ut med Renete om 2 sek, så må stikke nå! Ha en fin lørdagskveld, det skal i allefall jeg:-)) hoho

Verdens beste Rebecca har også bursdag i dag! Gratulerer med 17'års dagen kjæree!♥♥ Legg igjen en hilsen da :-)


 
Ah, nå er påska her også overstått. Skolen har begynt igjen, masse lekser, opp tidlig igjen og lange dager.. Har vært i Tydalen med familien Hell i hele påska - sykt koslig! 
Spiste sikkert ett tonn med godteri, drakk mange flasker brus og sene kvelder med kortspill. Var også på skiturer og turer med masse jenteprat og barnsligheter i snøen :-)
Den ene skituren jeg og Ann Kristin bestemte oss får å gå alene, endte vi opp med å rote oss bort.. Kunne ikke gå over myrer og det kunne være rasfarer enkelte plasser +.. Litt komisk. Tenkte å ta bildene i eget innlegg, ettersom det er en del å dele med dere. 

Våknet til sol i Trondheim i dag - lykke!! Ingenting er bedre enn å sti opp til sol når det er første skoledag på over en uke! 
Etter skolen skal jeg i stallen å se stjerna mi igjen♥ Gleder meg sykt mye, er 2 uker siden sist. Å finværet kan ikke stoppe oss i dag nej :-)
Snakkes i kveld daaaaa
Hvordan har du hatt det i påska?:)

 
Da stikker jeg på ferie med Ann Kristin og moren hennes! Kameraet er med, så ett bildeinnlegg blir vell når vi kommer hjem. Ettersom blogg.no var nede igår pga. hacking og trusselbrev - gadd jeg ikke å blogge! 
Gjorde ikke noe annet enn å være med Silje, Camilla, Veslemøy, Fredrik og Thomas♥ men sykt koslig var det uansett!
Snakkes dere!

Kos dere! Det skal ivertfall jeg gjøre :-))
 
Endelig! Nå er det påskeferie og jeg skal serriøst slappe heeeelt av og kose meg masse!!
Når jeg kom hjem laget jeg meg ei skål med potetgull og dip :-) Ferien har startet!
Synes det er en velfortjent ferie nå altså, hihi! Ikke at insatsen har stått for fullt fra min side, men jeg er så sinnsykt skolelei og har gitt opp skolen helt. Har bare som mål i det heletatt å bestå, ivertfall med en 2'er. 

Ettersom Ann Kristin og Renete har etterlatet meg her på Korsvegen helt alene i helgen, må jeg finne  meg noen andre venner... Må også rydde og vaske rommet - har ikke ord på hvordan det ser ut for tida! Været er også rett og slett jævlig.. Men av masse snø får jeg minner fra barndommen♥


♥ 


God påske dere! :-)

 
Hei deree, torsdag nå! 1 dag igjen så er det påskeferie!♥ Hvor sykt godt blir ikke det da?I helgen skal jeg bare slappe av osv.. så på søndagskvelden reiser jeg på hytta med familien Hell! Skal bli godt å komme seg litt bort med Ann Kristin og bare snakke og ha det artig heletiden..♥
Oookei! Nå hørtes det ut som om jeg skulle te påskeferie fra bloggen! Skal selvfølgelig blogge helt til søndagen. 

nå er det strax matfri på skolen, så skal hele klassen dra på bowling etterpå resten av dagen - fuun! Kameraet er med, så kommer til å ta endel bilder fra skoledagen i dag. Da har dere noe å glede dere til i kveeld. Etter skolen skal jeg være med Renete på Melhus å e chilleeeee! Neida, vi skal kose oss♥ Snakkes i kveld daa :-)

 
 


Tar natta nå! Vært en lang dag med skole, jobb og paradise hotel premiere. Lykke!! 
God kveld! Her har dere meg igjen, den dårlige bloggeren :-) Blogger sent i kveld også. Klarer aldri å legge meg tidlig. Må si helgen her har gått utrolig fort! Vært ute med venner, overnattet til Renete og vært en tur til ponnien♥ 
Hadde bakketrening med sprang og triksetrening, elsker ponnien bare mer og mer..♥ Gleder meg til jeg skal ha dyretolk på henne uke 12, er så spent på forskjellige svar. Hihi


Sunniva og Renetepus

Elsker kommentarene deres - fortsett slik♥ Dere er best!

 
Long time, no see!? Føles ivertfall slik ut uansett om det kansje ikke er slik :- ) Har faktisk prioritert videon om Tærna istede for bloggen denne her gangen.. Tilegg til "nydatan" har jeg ingen bilder, så må laste over alt av bilder og videoer. Men godt i gang er jeg ivertfall! 

I går var jeg i stallen med Ann Kristin, hehehehe! Har desverre ingen bilder, for kameraet var hjemme + dårlig vær..Må se om jeg finner noen venner i finværet i kveld da, alle er jo opptatt!


 
Hei amigos! Tenkte bare å si i fra om at jeg skal lage en video om Tærna osv. i kveld når jeg kommer hjem (?) Skal jo på jobb igjen i kveld med beste Camilla♥ Ah, elske været i Trondheim nå for tiden - soool heletida!

Fra Ann Kristin; Noen av spørsmålene blir svart på video, om ikke alle blir det!  Snakkes i kveld daa lesere;*;*
Ann Cathrin Grytdal BergHei! Er ei jente på 18 år som lever det gode liv som gravid. Venter en liten prins helt i starten av oktober. Fine snille kjæresten min kan jeg fint kalle for barnefar og er til stor hjelp! Begynte å blogge igjen for å ha svangerskapet skrevet ned en plass + at det er jo morro å lese igjennom senere :-)arkiv


· August 2014 · Oktober 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011


kategorier


 • » 30 DAYS
 • » Annet
 • » Bilder
 • » Blogg
 • » Graviditeten
 • » Hest
 • » Hverdag
 • » Innkjøp
 • » inspirasjon
 • » Klær
 • » Konkuranser
 • » Musikk
 • » Outfit
 • » Spørsmålsrunder
 • » Temablogg
 • » Videoblogger • linker


  · blogg.no · Få din egen blogg!


  design  Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
  Bloggen ligger på
  blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

  hits