Wihuuuu, da er jeg hesteeier! Hadde aldri trodd denne dagen skulle komme så fort etter mine drømmer. Jeg er verdens heldigste jente, som har fått verdens beste hest! 16.oktober.2012 skrev jeg under på papirene, betalte og fikk med meg hest hjem. 

 
Har du egen hest? eller en drøm om det?  
Mekker ett kjapt innlegg til dere nå! Har jo vært helt opptatt til nå, kom meg akkuratt hjem for å lage middag før jeg må dra igjen. 1 tiden dro jeg ned til Thea for å hjelpe til med å fikse beitet til hestene, vi tok med gressaksa og en rake. Så nå har vi kommet halveis på å ta bort all gresset fra tråen, dere aner ikke hvor stort det beitet er! ah, sliteeen. Jeg og Thea skal også arrangere en ridedag på Svorksjøen Camping i neste uke! :-) Så nå skal jeg nedover til Thea så vi får planlagt litt før vi skal på trening til Trine klokken 8! :-)

 
Hei og god natt dere! Senkveld i kveld også, sommerferie♥ Blir så Romfo skal få prøve å stå inne nånn netter fra i kveld av, så håper vi på at han kansje blir litt bedre. Han får massasjebhenadling daglig av meg, haha!  Trine kom innom med litt longeringsutstyr til meg i dag, så skal prøve det framover, så det blir litt variasjon fra bare å tømkjøre! Skal ringe hovlslager løpet av noen dager framover, får å få skodd han. Vi har kommet fram til at det kan være en av grunnene til at han er så stiv nå. Han går å spenner seg i kroppen fordi han får vondt i hovene av å være barforhest, så blir vell bedre når hesten blir skodd kan jeg tenke meg! Ellers blir han bare bedre og bedre i alt :- ) Trives utrolig godt med Romfo!♥

Faen, skal opp om 6 timer å sleppe ut gampen! natta
Her kommer endel bilder fra dressurstevnet som var på søndag. Synes bildekvaliteten har blitt så sykt dårlig på kameraet mitt i det siste - er til å skjemmes over!!


Kitty

Denniiis

 
Hei deree! 

Herreguud for en herlig dag det har vært i dag! Startet dagen med å sti opp klokken 7 for å ta bussen inn til byen klokken 8 (dette var altså siste bussen som gikk!!!!) 
Møtte Silje og Hanna i byen, så utrolig koselig! Har ikke sett Silje siden vitnemålsutdelinga i 10.
Måtte også innom Horze for å kjøpe inn det siste til Romfo skulle komme i kveld. Var så utrolig spent på hvordan hengerpåstigningen skulle være, men han gikk rett på! Han kom seg godt inn i gjengen her iallefall, han er nå leder tror jeg! haha


Fineste hesten!
Gleder meg virkelig til å få han til å bli myyye bedre kjent med han! 


 

Hei! Nå vart det enda ett sent innlegg. Nå som Paradise Hotell var ferdig, skulle jeg liksom legge meg tidlig - noe som tydeligvhis aldri kommer til å skje!! Ser lesertallet har økt endel, blir så utrolig glad!:-)
Endelig er alle skolebøkerne levert inn og jeg er like klar for sommerferie som for 3 månder siden. I morgen blir det kaker, film og slutte av tidligere enn halv 4, godt spørr du meg. Skal på jobbintervju i morgen også, hihihi! spennende, eller hva?!

I 5-6 tiden dro jeg i stallen til beste ponni i finværet! Salet opp og var superklar for en idyllisk ridetur langs Grøtvatne. 2 sekunder før vi skulle snu, kvatt Tærna og hoppet rundt. Datt selvfølgelig av, så måtte gå noen km hjem igjen med hesten småtrippen 10 meter før meg. Landa i ett lite tre også, så har rensket litt blod, plukket litt kvister her og der på hele kroppen nå. Har endel å sende på reperasjon, for salen ble nemmelig ødelelagt og mistet både stigbøyler og alt i skogen, så måtte ri tilbake barbak og lete.. men ikke faen om jeg fant noe! :-( Men skal man holde på med hest må man tåle masse knall og fall. Skjenner nå at jeg har fått sånn strekk i halsbeinet eller hva det heter. Og har sinnsykt vondt i skuldrene og, føles ut som om jeg mister rompa og ryggen. NATTA


hahhaa, over ett år siden! 


 
Fikk det heelt syyykt travelt i forrige innlegg, så er utrolig kleint å lese det i ettertid. Men ett haste/roteinnlegg må til iblandt! 
I 6-tida dro jeg og Maren i stallen til Siwka. Vi salet opp og red bort til ett gjorde å trente litt. Om noen lurer på hvordan sisten osv. er til Maren er det pga. at hun hjelper Siwka ned på tøyler, just so you know! Om jeg og Siwka passer sammen, tror jeg virkelig jeg kunne lært utrolig masse av å hatt henne en gang i uka! :-)
Tok bildene fra bloggen til Maren! Kan vedde 1000 kr på at Maren ikke er på dataen uansett, ettersom hun kunn bruker Ipohonen sin! haha
Nå skal jeg ta meg en laang dusj å se hvordan resten av kvelden ender, good night!Synes om bildene?

 
Helluu! Våknet klokken 2 i dag, mens alle andre hadde ordnet til bursdag å slikt, ettersom kristoffer skal feire med de i familien. Så straks skal jeg sykle ned til stallen med Maren for å ri Siwka litt - hun er bare beeeest! Kommer vell bilder seinere, ettersom Maren skal ha med seg kamera. Var forresten i stallen med Camilla i går. 
Først ble jeg med henne på Melhus når hun skulle prøveri Josse Best. Jeg fikk være med å ri sammen med henne, bare at jeg red Even. Vi varmet godt opp og raste noen runder rundt med gallopp, før vi fikk hoppe litt. Ettersom jeg har hatt skrekken med hinderene før, tenkte jeg at dette skulle bli en utfordring. Men Vi satte i gallopp og fløy over 60.cm oxer, opptil flere gang! Stolt sikkert 
Etter denne runden i stallen skulle vi dra til Tærna og Bella å ri. Haha, virkelig verdens beste ponniser dette her♥

Men nå skal jeg skynde meg å sykle nedover til stallen, hadebraa! dere hører fra meg i kveld - GARANTERT! :-) Hingsten som skulle pare Alfi kom - SYKT FIN!

søta

Stjernaaa

Mariell og Bella Mia

Holder på å lærer ponnin å gå sidelengsLøvju♥

Tycks? Mitt standarord før - hæhæ!
Forrige helg tok jeg masse fine vårbilder fra alle hestene på stallen. Så dere skal få se noen av de :-)


Gullas

Ros

Flora
 
Alfi

Zelda

Pan og Flora ( han er nå kastrert! )

Shakira

Samira

Tærna og Bella Mia
Synes? Disse er bildene jeg ble fornøyd med! Skal jeg ha DEL 2 også ?


 
 Loveyou♥Dressurponni'n♥

 

PanRosa badass♥

Er forresten Silje som har tatt alle bildene! Takk til henne♥
Likte du noen av bildene ? 
Nå har jeg endelig fått dyretolk på stjerna mi ♥
Blå skrift, er spørsmål. Fet skrift er svar fra meg, og den "normale" skriften er det Tærna sa.


Følelsen av å være eldre enn 6 år. Følelsen av at den mentale alderen ligger på rundt 10 år.

Jeg er rar. Men det er du og. Vi kan ha veldig mye latter fordi vi er rare, og vi vet det, og vi kan le av det. Vi blir ikke grinete fordi vi kan være litt latterlige av og til. Og det er så deilig å ha det slik! At kan ikke må være dønn seriøs med alt hva man foretar seg! Sammen kan vi være både lyse og lette. Vi har det utrolig artig sammen, vi gjør ikke bare serriøse ting, men også ting vi begge liker og kan ha det artig med. Sammen kan vi være lyse og lette♥

(følelsen av å ha veldig lang og tett pels. Følelsen av å bli svett veldig fort. Følelsen av å ikke orke så mye alltid fordi det blir varmt med all pelsen. Det blir tyngre å «orke»)Vinterpelsen er utrolig tykk, men nå har hun nesten fått igjen all sommerpels.

Hva synes du Ann Cathrin kan bli bedre på?
Jeg er stille. Jeg er den som fint kan nyyyyte stillheten. Av og til er vi to veldig stille i sammen. Det kan bli veldig stille. Du går og tenker. Og det er helt greit. Men kanskje du har lyst til å dele det du tenker på, med meg, med stemmen din? At du kan tenke høye? Jeg veit hva du tenker på uansett, for jeg kan se tankene dine. Men det er så koselig å høre stemmen din. Da blir det liksom enda mer «deg og meg», vi to i sammen. Stemmen din vil knytte oss enda mer i sammen til en enhet når vi er i lag. Det synes jeg hadde vært fint.

Du kan gjerne synge også. Det har jeg ingenting i mot! Sang er veldig avslappende, avspennende om man har spenninger i kroppen. Man kan bli i ganske godt humør av å synge!
Skal begynne å åpne meg mye mer, ettersom du ønsker det.Så fint at du liker å høre stemmen min da, hihi<3Bruker å ta en liten trall når vi er ute på tur da.

Hva liker du bestå gjøre sammen med Ann Cathrin?
Jeg liker det best når hun steller meg, bare er rundt meg og i sammen med meg. Når hun pusler rundt meg og planlegger nye ting. Jeg liker godt når vi jobber på bakken, som med å tolerere nye ting (føler «hindringer» som hun må igjennom) eller rett og slett at vi jobber på lange tøyler. Jeg kan være flink til dette. Bøyer nakken min bra. Er stolt over holdningene min, og deg.
Så bra at hun liker bakkearbeid! Triksetrening, løshopping og lange tøyler osv.. :)

(ser ridebane, gang på gang. Får følelsen av at hun føler seg hjemme der, trygg, og at hun forbinder den med positive ting.)

Så bra :)

Er du redd for å gå på tur?
Nei. Det er bare det at jeg vil ha med meg noen. For da slipper spenningene i kroppen din. Du liker ikke å gå på tur alene. Du vil helst ha med deg noen, for du er mest vant til dette.
Jeg kan gå alene. Jeg kan fint gå alene. Nå krever det nok litt tilvenning, for jeg kan og spenne meg litt nå. Men å gå på tur alene, det er egentlig ikke noe problem. Jeg liker å gå på tur. Jeg liker å gå over snødekte jorder, og kaste oss uti en galopp. Jeg liker å gå på stier i skogen om sommeren. Kjenne den gode sommerlukten der inne. Elsker den. Jeg føler meg hjemme i skogen. Mange gode opplevelser å ha der.
Ettersom hun er veldig rask på å løpe hjem på tur alene, blir jeg lett spent og føler ikke jeg kan slappe av alene. Når vi er ute å rir med andre hester er hun en heelt annen ponni igjen. 
Merker at hun liker å ri ute i marka, hun blir så positiv!
 

Tror du det blir fint om Ann Cathrin kjøper deg til sommeren?
Hvorfor til sommeren? Hvorfor ikke nå?
Jeg veit at man kjøper og selger dyr. Jeg veit at dyr stadig skifter eiere. At det er nye mennesker som kommer og ordner med de, eller at dyrene må flytte.
Jeg vet ikke om jeg har lyst til å flytte. Dette er liksom det eneste jeg kjenner, så godt. Jeg vil gjerne fortsette å stå her, selv om penger skifter eier, og jeg likeså.
Ettersom vi begge stortrives på stallen nå, så har jeg ikke planer om å bytte med mindre vi helt må! Så det må du ikke være redd for. 

Å kjøpe ett levende individ er ett enormt ansvar. Jeg liker ikke å snakke om å kjøpe og selge meg. Når det blir snakk om slikt, føler jeg meg på en måte «brukt», på en ikke så positiv måte. Det har ikke noe med at det er du som kjøper meg, tvert i mot. Jeg synes bare det er forkastelig at dyr kan kjøpes og selges slik, uten at noen spør om det er greit, på en måte. Taes det hensyn til hva vil vil, liksom? Til om vi vil flytte, fra alt kjent, både mennesker og omgivelser, og kanskje miste vår beste dyrevenn.
Ble litt sjokkert når jeg leste dette, trodde ikke hestene tenkte helt slik. Men er så absolutt enig med henne! Det er så mange hester som har vært igjennom så mange eiere i løpet av livet sitt. 

 Jeg synes vi har det fint nå. Jeg bryr meg ikke noe om at du står som eier av meg eller ikke. Du er den samme for meg nå, som du er til sommeren. Vi kan få like mye moro nå som da. Det som blir forskjell, er at nå blir alle valgene dine. Alle beslutninger, både gode og vonde, kommer til å hvile på deg. Det kan være en skremmende tanke. Ikke for meg. Jeg er prisgitt skjebnen. Det som hender, er det en mening med.

Vi har det helt supert nå og det skal vi fortsette å ha det <3

Jeg lukker øynene og sovner inn. Det har vært en lang dag. Jeg ligger på tørt underlag, og føler meg tilfreds. Jeg er god og mett i magen min, og har opplevd mye. Jeg er omgitt av hester og mennesker jeg liker, og føler meg trygg på. Føler en god og lun atmosfære rundt meg. Jeg er tilfreds.
<3 Dette var altså i går 

Min lille jente har vært her i dag. Som enhver annen dag. Det er sjeldent hun ikke dukker opp. Det er sjeldent hun er sur og lei. Det er meg alltid en glede å dele hennes timer her med henne. Jeg er glad i hjertet mitt da. Glad helt inn til sjelen. Det er godt å ha en egen liten jente. Alle hester fortjener en liten jente som forguder de.
Jeg forguder henne på samme måte. Jeg er glad i henne, og passer på henne. Jeg kan av og til nesten være som en mor for henne, passer på at det ikke hender noe overilt. Holder henne litt i tømmene, slik som hun holder meg igjen av og til.
Når jeg leste at jeg var hennes lille jente og at hun forgudet meg, da kom tårene fram <3<3 Hun er verdens verdens beste ponni!

Vårt samarbeid er tosidig. Vi gir, og vi tar. Da er alt i balanse. Da er alt slik det skal være.
Jezz <3 Vi har ett sterkt bånd med hverandre!

Har du hatt dyretolk noen gang? :)

 

 

 

 

 
Heii! Lørdagskveld igjen, koos♥ Spist supergod mat, snakket og nettopp spist påskeegg. Lykke! 
Er utrolig sliten, tror jeg skal legge meg om ikke alt for lenge. Har møkket 9 bokser, båret uttallige trillebårer med for og fylt på med flis. Slippet hestene inn og ut (+ da hestene stakk av) og ridd Tærna og Bella Mia. 
Siden jeg har tatt mange videoer i helga tenkte jeg å sette det sammen, siden dataen min er endelig fixet siden november i fjord! Resten for dere i bilder, god lørdag dere!♥


Camilla og Bella Mia

Svett Tærna etter årets beste treningsøkt!

Pan

Tærna og SamiraZelda

Kan ikke glemme det fine været! diggbart

Ponni'n kom inn til senga si♥..

Hva har du gjort i kveld!? 
When you look me in the eyes
And tell me that you love me
Everything 's alrigth
When you're right here by my side
When I hold you in my arms
I know that it's forever
I just got to let you know
I never wanna let you go
I LOVE YOU 
 


Gammur fra Skardi, missyou!
Verdens fineste ponni springer på de grønne engene, for alltid.
Savner deg så mye kjære♥Hvil i fred♥


 
Heii! Fikk nettopp vite at jeg ble kåret som uken's leser hos watc. Når jeg kom i stallen begynte jeg og Solveig å stelle før vi salte opp å gjorde oss klare til en ridetur og en liten runde med photoshoot. Det var is overalt, så vi tenkte å ri på gjordene, men der var det vertfall halvmeter med snø.. fant ut at vi ikke ville risikere vårt eller hestens liv, så gikk inn etter 5 minutter på hesteryggen. Må desverre skuffe dere, men vi skal ta det igjen senere! :-) 


Solveig og Gullas


Vi holdt også på å lære noen av hestene å si " takk " haha! Samira va der som klarte det best Resten av kvelden var jeg bare med Ann Kristin og Renete♥
 
Siden jeg har fått tatt litt mer ordentlige bilder av hestene og funnet igjen endel, tenkte jeg å lage ett nytt innegg om hestene i stallen.


Alfi Starlett! Rett før føllet kom :-)


Bella Mia♥


Flora


Ros


Gullas


Pan♥


Zafira ( ponnien til Anna Marie )


Zelda, lisjpia vår♥


Tærna♥♥ bildekvalitet!


Samira♥ Dette er den fineste hesten jeg noen gang har sett, skal godt gjøres for å slå henne!

Nå skal jeg stikke til stallen å ri med Solveig, tror vi skal ha en photoshoot! snakkes
 
Kaken er egentlig bare en slags røre jeg laget i kakeform! haha

Startet med å raspe alle fuktene jeg ville bruke, men bananen kuttet jeg bare opp i småbiter. ( brukte eple, pære, banan og gullerot)  Brukte også gullerot til "kakelys", så vare bare å kjære opp i den str. du selv vill ha :-)
Når jeg har blandet å rørt godt om så blander jeg inn * go'morgen musli * eller hva det heter.

Til slutt former jeg toppen så den blir helt flat og fin, så strødde jeg på litt sukker, altså ikke mye! Satte gulleroten i det mønsteret du vill. Helt til slutt som slags kakepynt valgte jeg å strø på litt bygg - bare for å gjøre henne extra glad! :))

obs: Du bør ta en boks du blander alt fra starten av, hvis ikke blir det mye oppvasksløsing! Kan f.eks være isboks eller noe lignende! Kaken er utrolig lettlaget og brukte ca. 30 minutter på den! :-)

håper du vill prøve den, æhæh!  
For akkuratt 1 år siden var jeg i hundre for å fått min aller første forhest. Ett år senere sitter jeg å skal kjøpe henne, mest sannsynelighvis! Er ikke alle som er så heldige å få tilbudet om drømmehesten sin. Føler Tærna allerede har blitt en del av livet mitt. Rir henne så mye jeg vill egentlig, gjør akkuratt det jeg vill og ikke minst det kontakten mellom oss i det siste♥ Kommer gående mot meg på beitet, er så herlig å tenke på. Tenkte mest å vise bilder fra dagen vår
Loveyou!Utrolig nokk likte hun fruktblandinga mi! Som liksom var kake.

Virkelig fornøyd ponni!

Nå skal jeg vente til Ann Kristin ringer fra Gran Canaria! Savner henne noe helt sykt!!
Vill du at jeg skal legge ut oppskriften av hestekaken her!? 
Må bare si at det ikke kommer noe bilder fra treningen i dag - hadde blåst bort om vi hadde gått ut. Huff

Zelda

Tærna♥

Bella Mia

Bella Mia og Tærna - bestevenna!

Samira

Chello og Shakira - mine follower's! Føler meg overalt, tilogmed på do!

Alfi Starlett

Tømmekjøring av lisjtuppa Zelda! 

Tærna

Ros, smiiiiil!

Gullas

Zafira

Piet Bakker

Ambefales virkelig på det sterkeste!!

Synes om bildene?

Herregud, for en super helg! Har koset meg utrolig masse og slappet av i stallen :-) Nå har jeg og Tærna startet et nytt prosjekt faktisk! Lange tøyler heter det. Meningen bak det er at jeg skal slippe å sitte på ryggen, men også at jeg klarer å "ri" henne fra bakken, faktisk i skritt, trav, galopp, versader(både innvendig og utvendig), mens jeg skal gå ved siden av!
Synes det er så sykt kult å ri med lange tøyler! Sittet å sett filmen mange ganger - men enda skal jeg se den mange ganger til! Har ikke bilder av jobbingen fra i går, men har andre bilder! :-) Skal prøve å ta bilder fra treningen i dag!, men først er det mye annet i stallen som venter på tur. Det blåser på fælt at hestene ikke engang fikk ut i morges.

Link 1 - Verdt å se på!
Link 2 
-Verdt å se på!
Link 3  -Verdt å se på!
Bildene fra helga kommer i kveld, gled dere! Nå skal jeg ut å slippe ut hester og møkke osv - fuuun!


 
God kveld! :-) Sitter nydusjet, sutrer og hører på Daugthy i dette øyeblikk. I går kveld lå jeg over til Ann Kristin, superkoslig! Snakket jentesnakk, spiste pizza og møtte Veslemøy. I dag endte vi opp med å dra til stallen, å kjøre en tur med ponnien! Vi stelte henne klar og gjorde oss godt synelig med reflekser! Vi kjørte kjempelangt! Tærna er utrolig utrolig pysete når det gjelder tur alene, litt småredd biler, gå Var null plroblem i dag..♥ Er så stolt over henne, haha!
>HER> er bildene. 

Nå har jeg startet en spørsmålsrunde på bloggen til Ann Kristin! Så er det noe du lurer på er det bare å spørre, så skal jeg svare. Hihi, blir spennende ja!  Så kommenter!:-D
Nyskjerrige ponni'n

Slossing ja..

Hva synes du om bildene? 
Har jeg noengang fått sagt til deg, hvor viktig du er for meg? Tanken på at vi kanskje slutter eventyret snart, for meg virkelig til å gråte - men kanskjer er det ett eventyr med god slutt!? Laosshåpe! ♥ Du er bestevennina mi. Min aller bestevenn, som jeg stoler 100 prosent på, snakker med, gråter med og ikke minst være stolt med!
Vi har vært igjennom nedturer, men ikke minst en hel haug med oppturer. Knall og fall, har jo selvfølgelig vært endel av rideøktene, men hva så!? Er det en plass jeg alltid har ønsker å dø, så er det på hesteryggen.. Glad og fri!♥
Faktisk hundre prosent sant!

Vi har kommet så utrolig langt! Vi har begynnt og bli ett team. Ett team som bygger på drømmer og glede!
Hadde det ikke vært for deg ponni'n, så hadde jeg vell aldri startet og ri igjen.. Jeg var redd, jeg var pyse, jeg var rett og slett tard eller noe..!? Salget som skal skje, preger meg virkelig! Hva om det ikke blir meg og deg, som det alltid skulle være? Jeg er så redd for å miste deg..♥ Det er ingen andre i hele verden som vet hvor mye ponnien betyr for meg! Jeg skulle ønsket det var motsatt.. Så hele verden kunne sett det også! Forresten, om snart 2 månder har jeg og Tærna 1'års jubeleum!♥♥ Resten av innlegget kommer det bilder


sommer 2011<3

Tømmekjøring

You and me - forever!

Sommerbeite 2011


beklager bildestørrelsene!

Faktisk dagen før jeg dro til Tyrkia

Snart ett år siden...

Tømmekjøring!Vakreste!

Noen av bildene ble så små, skyld på facebook! Resten av de 400 bildene av Tærna ligger vell knust i hard-disken♥ Jæævli styggth! - NATTA!!!
 

Sykt fint!♥Loveyou, verdensbeste!

Er ikke dette verdens flotteste, så vet ikke jeg! :-)


Bestevenneeer

Let's run away for a day♥Loveyou-Tycks ?

Hållååå! På annlegget står Nickelback - When we stand together. Er så utrolig godt å ha helge-følelsen igjen! Alltid like godt, flere som er enig!? Skoledagen vare faktisk grei! Siden jeg og Toril skal synge på julebordet 16.desember så har vi øvet endel. Ehsan og Pia, måtte selvfølgelig sitte å høre på! 

Etter skolen gikk uten til verdens beste ponni! Var på en av mine fineste rideturer i dag. Ridde på tur med Camilla, på stien langs vannet, med masse godsnø og masse snø på alle trær'ne! Gallopperende bortover..♥ nå må jeg slutte!! Eller.. det er jo faktisk sånn det var, hihi :-) Manglet bare kamera, juletre og musikk - så hadde det vært rene julaften der.

Ingen bilder, opplastingen er fucka!! Nå skal jeg legge meg, så jeg ikke sovner på bursdagen til Ann Krisitin i morgen! Wee, gleder meeeeg♥ På søndag og mandag skal jeg også feire bursdag, hva feiler det meg?
har jeg blitt en bursdagsnarkoman? jaja :- ) 

Camilla og Bella Mia + Moa 

Tærna og meg

Uklart bilde

Hahaha, fin sists!


Moa♥Verdens beste lillesøster, gledet seg utrolig mye til å få ri

Endelig fikk Moa ri, tok ingen bilder når vi gikk, bare video.

Det er enda flere tidels med bilder fra i dag, men særriøst! Jeg må legge meg. Skulle foresten legge ut en video her i dag fra galloppløpet til meg og Camilla - eller jeg tenkte det! Helt til vi faktisk prøvde.. Bella sprang mye lengre langs gjorde og Tærna sprang ut over veien på ett annet jorde meg meg, haha! Tapersk kaller vi det♥♥

I morgen skal jeg forresten møte Maren igjen, gleder meg som en supermann! Har ikke møtt jenta på emh... Husker ikke! Iallefall, kjempelenge, blir godt å se henne igjen♥
Litt utydelig, meeen

synes du?;L

Dimma♥

Framtiiid♥Sommer!

Pilgrim, Mullee

Meg og Dimma ♥ Helene og Pilgrim


Framtid

Nå skal chatte ferdig å lese ferdig oppdateringene på facebook, så må vell Ann Cathrin legge seg! Skal opp riktig så tidlig, skal ta toget tilbake til Trønderlag.. Jeg gruer meg :- ( Men så har jeg savnet mine bestevenner og slikt hjemme, så godt blir det vell unasett! natta puselurer ;*


Halla og god mår'n! Vet jeg er utrolig som er våken allerede nå! Skal straax begynne å gå ned til butikken for å få meg skyss til stallen. Blir altså ikke noe langt eller bra innlegg akkuratt nå, men siden det ikke ble noe i går så føler jeg meg slem ellers - slik er jeg! 


vakreste! - tatt av meeg.

Forresten, laget en ganske så usærriøst video i går når jeg prøve å lage pizza, men jeg vet ikke om dere vill se!?
endten jaa eller neei :-)
 
Ann Cathrin Grytdal BergHei! Er ei jente på 18 år som lever det gode liv som gravid. Venter en liten prins helt i starten av oktober. Fine snille kjæresten min kan jeg fint kalle for barnefar og er til stor hjelp! Begynte å blogge igjen for å ha svangerskapet skrevet ned en plass + at det er jo morro å lese igjennom senere :-)arkiv


· Januar 2013 · Oktober 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011


kategorier


 • » 30 DAYS
 • » Annet
 • » Bilder
 • » Blogg
 • » Hest
 • » Hverdag
 • » Innkjøp
 • » inspirasjon
 • » Klær
 • » Konkuranser
 • » Musikk
 • » Outfit
 • » Spørsmålsrunder
 • » Temablogg
 • » Videoblogger • linker


  · blogg.no · Få din egen blogg!


  design  Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
  Bloggen ligger på
  blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

  hits