Stakk innom for å si natta jeg, heh! Har tatt enda flere bilder til dere i dag, var på Øysand med Trine å så på dressurstevne! :- ) Så utrolig mange fiiiine hester der! Fikk til og med trefft igjen Cisara, min gamle halvforhest!

I kveld har jeg vært i stallen å hentet alt av utstyr og vasket det! I morgen skal jeg entur på horze og shoppe det som står igjen og møte morfar for å dra å hente Romfo Eld! Det blir å starte ett helt nytt kapittel!  Kommer virkelig til å savne drømmeponni'n min...♥ Har sittet på rommet å grått i hele kveld! Helvette altså. 
Jeg er så sinnsykt skuffet over meg selv..  
Hei, leng siden sist gitt! Har vell lenge villet blogge igjen, men har ventet lengre for å få ekstra med blogglyst! :-) Har vell halveis spillt inn svarene på spørsmålsrunden, men skal spille igjennom det engang til. Siden i morges har jeg hjulpet til på lokalløpet på Hølonda. Var 6 hele løp, ett ponniløp og resten var av forskjellige klasser! :-) Ettersom jeg ble satt opp til å fotografere og slikt, blir det eget bildeinnlegg på dere. Fin start eller hva?!
I morgen skal jeg være med Trine på Øysand på dressurstevne å se og skal muligens entur på banen med Romfo!♥ Men før den tid skal på Grønneset å feste med godtfolk! 

Har forresten vært å prøveridd en kaldblods med navnet Romfo Eld! Ble så sykt forelska i hesten, att jeg ikke engang vill lete videre! Det er altså helfor for i sommer og høst det er snakk om, så blir vell ikke hesteeier heelt enda. Romfo Eld er bare 5 år og er trent opp til trav, så har litt og jobbe med. Men ettersom han ikke er heelt trafikksikker og slikt, skal jeg faktisk prøve å ha han her uansett!
Han er så utrolig fin! Hva synes dere om denne fine skapningen?♥

 
Hallaaa deree! Sitter nå i mattetimen med Pia, Rebecca og Kine. Må si det har vært en av de artigste timene i hele år! Av en eller annen grunn gjør vi ingenting når vi er sammen.. Får liksom alltid 24 advarsler og til slutt satt fra hverandre. Begynte å flire til vi grein i stad, jeg ble så utrolig flaut! haha.. måtte ta på meg hetta og knyte igjen, så fikk jeg etterhvert med meg at læreren hadde stått attme meg lenge. woop liksom!

 


Oss atmmmm

Hilsen oss søte, Pia, Rebecca, Kine og Ann Cathrin♥♥
Hei! Nå er det da altså Maren som blogger. For dere som ikke veit hvem jeg er så er jeg Ann Cathrin sin aller søteste bestevenn på femten år. Jeg bor i et lite hull kalt Korsvegen, bare 10min unna AC. Skulle jo egentlig bare legge ut et innlegg her for å bli kjendis, og fordi alle skal se at AC har en helt sinnsykt kul bestepus. Har ikke så mye å blogge om egentlig, men jeg kan jo fortelle om første gangen jeg så, møtte og snakka med Ann Cathrin. Det var vel for rundt tre år siden, altså i 2010. Hun var 15 og jeg var vel bare 13 eller noe - haha! Uansett, første gang jeg så henne var vel rundt om kring på Korsvegen city (duvet coopen og slike store offentlige steder) men første gang jeg møtte henne, så var jeg vel på tur ned boligfeltbakken og hun på tur opp. Jeg husker hun gikk med broren sin, Kristoffer, og at jeg selvfølgeli stoppa og spurte henne ut om alt mulig. Hun syntes jo selvfølgelig at jeg var verdens snåleste skapning på den tida (det synes hun vel forsåvidt fortsatt) men det ga jeg rett og slett en lang f i. Møtte henne flere ganger etter det, og vi begynte vel bare å henge sammen av en eller annen grunn (har en liten mistanke om at det var fordi hun synes jeg var så ekstreeemt vakker på den tida!) 


Også til slutt så tenkte jeg at jeg skulle dele noen kjempevakre bilder av oss fra i gamledager, så håper vi at Ann Cathrin ikke legger merke til at jeg la dem ut  :)


jaa, vi var faktisk på skiturer sammen i hele den påska, like a mannjælg


Ja nå gadd jeg ikke laste opp flere,beklager.. Ann Cathrin skal baaaare ha kvalitetstid med meg og Camilla i hele natt, så hun får ikke blogge.
SÅHADEDAALLESØTEPUSER, HÅPERVIRKELIGJEGBLIRENMEGASTORKJENDISAVDETTEHER, LEGGMEGTILPÅINSTAGRAMOGFACEOGTWITTEROGALLEDEANDRETAPERSIDENEJEGERPÅMARENSTUBSJØEN
kødda, snakkes :) 
Må bare starte med at jeg er så utrolig glad for alle tilbakemeldingene jeg har fått på både bloggen, facebook og på skolen! Er virkelig rørt over dere, trodde virkelig ikke at jeg hadde såå mange rundt meg. Men uansett til dere - tuuusentakk! dere er best♥ 

Endelig er det langhelg, ettersom det er 17.mai i morgen! Etter skolen dro jeg i stallen med mamma og Moa. Så bilder kommer vell i morgen, hehe! Nå skal jeg og Ann Kristin stikke på fest og more oss masse masse!  Kansje det kommer mobilbilder fra kveldens show ogsåå! Kos dere masse, det er jo 16.mai :-DD


Og tilslutt vil jeg bare si det at Ann Kristin er den beste i verden <33333333333333
 
Hei hei! Nå klarte jeg meg virkelig ikke lengre.. Blogglysten har vært her ganske lenge nå, så håper den kan være her nå som jeg faktisk har tenkt å komme tilbake igjen! Skal ta meg tid til å finne ett bra design og prøve å lage en header. Siden sist har det ikke kjedd så enormt mye nytt. Jeg vet - kjedelig liv!! 

Ønsker tips om hva jeg skal blogge om! Hva dere har lyst til å lese/se her osv.. Come on! :-) Hva synes du om at jeg er tilbake igjen?
Klarer aldri å blogge... er eller ingen som leser bloggen lengree :-) Så nå tar jeg en bloggpause til jeg får bra med blogglyst, skal også bytte design å skaffe meg header til jeg er tilbake igjen. Kos dere - håper dere leser og kommenterer når jeg er tilbake igjen.


sommer'n 2010...
 
Heiiiaa! 

Virkelig fin blogging for tiden. Er så sykt irriterende at jeg egentlig har masse å skrive om, men har særiøst aldri tid! Innlegget kommer sent i dag og, men fra av i morgen skal jeg låve meg å skjerpe meg når det gjelder, bilder, innlegg + andre blogggreier!Nå er det såå godt med helg! Skal slappe av å kose meg masse i stallen og med venner :-)
Må også si at jeg har hatt bloggen i ett år - eller lengre enn ett år! Kom på helt prutselig nå at jeg laget denne bloggen 5.april 2011!
Ble veldig usikker på å poste dette innlegget nå, ettersom det er så rotete... ALDRI OM DET KOMMER ETT SLIKT ROTETE INNLEGG IGJEN!! 
Nå er det arbeidshelg - igjen! Har vært ut og trent litt på lange tøyler og vært på jordet å jobbet litt med ponnien. I morgen er det endel arbeid som skal gjøres + at Camilla og Silje kommer i morgen også:) 
Silje skal være med å ta bilder, så kanskje jeg får de etterhvert eller noe.
Ivertfall skal jeg legge meg nå, er så syyykt trøtt!! Skal opp klokken 8 også da.
- NATTAAA♥ 
Heiaa! Skal strax legge meg, skal på skolen i morgen. Våknet i natt av sinnsyk magesmerte! Var sikker på at jeg skulle drukte av tårer, det var så vondt! Ettersom det begynte å gi seg i 6-tiden, var jeg så sliten og trøtt at jeg valgte å legge meg i stedefor å stå opp å dra til skolen. Siden jeg våknet i 12-tiden vasket jeg rommet og på kvelden fikk jeg superbesøk av Sunniva! Var så godt å se henne igjen, ah! Tok noen bilder jeg skal dele med dere, vi er snill!:)


Hun elsket Mc Flurry, helt til han beit henne i nakken! hahahahhalol?

Noen ganger klarer jeg å imponere meg selv!


Har du noengang hatt magesmerte?

 
1. Det må være helt mørkt om jeg skal få til å sove!

2. Elsker å være stresset av en eller annen måte.. æsj, sært!

3. Elsker å bli kjent med nye folk! Selv om jeg kan være stille første gang, men spør du vennene mine om jeg snakker mye, får du til svar at jeg aldri klarer å holde kjeft eller noe! 

4. Har vanskeligheter for å stole på andre! Det er en person jeg stoler helt fullt på, og det er Ann Kristin!

Bursdagen min i 2010!

5. Noe av det værste jeg vet er å gå i naturen eller gå på skogtur, grille, gå på ski elns, ERSJ!

6. Jeg er extrem på det å banne! Lett blitt en 6'er om det hadde vært ett eget fag.

7. DET ER 6 DAGER IGJEN TIL ANN KRISTIN KOMMER HJEM! GLEDET MEG HELT SIDEN JENTA DRO♥ AH, GLEDER MEG TIL Å SE NEGEREN IGJEN!!!!!

8. Elsker dyr!! Kunne aldri levd uten de♥ 

9. Savner min aller aller første "forponni" sykt mye. Han var virkelig alt for meg♥

Lagde dette bilder like etter han ble avlivet.. Hvil i fred, gammurponni!♥

10. Jeg ler og flirer uansett hvordan humøret mitt er egentlig, noe jeg irriterer meg over.

11
. Jeg er utrolig ærlig, gidder ikke å sitte å dikte opp ting heletiden. Skaff dere ett liv istede!!:-)

12. Har vært forelska en gang!

13. Har leilighet i Tyrkia, der har jeg vært 7 år på rad! :)

14. Elsker musikk, ivertfall annlegget mitt. Klarer nesten ikke å høre musikk uten annlegg lengre :S

15.
Skulle egentlig ta av reguleringa nedenfor 24.juni, men går utrolig nåkk med den enda - sløv sa du!?

- Er du litt lik meg, med noen av tingene? :)

 
Heihei! Tenkte å ha en liten anbefaling, så denne gangen blir det foundation! Denne foundation er fra MaxFactor og kan kjøpes på alle (?!) butikker som selger sminke. Av alle foundationene jeg har prøvd, er denne toppscoreren. Fargene er naturlige farger, ikke noe orange eller hva jeg skal kalle det. Den er ikke er ikke rennede og eller ikke stiv! Superenkel å smøre utover, og ikke minst smører den gjevnt. Kan ikke si mere enn at den er fantastisk, og at dere absolutt bør prøve den! :-)) Jeg som er så lys i huden bruker Creamy Ivory 40! hihihi.

 
Hvordan foundation bruker du ?
heiiaaa! Nettopp kommet inn fra en times joggetur med mamma! Føler sprek eller noe, haha! Siden både Renete og Ann Kristin har blitt "spreke", føler jeg at jeg må henge meg på jeg også! Sitter nå å ser hotell cæsar og spiser appelsin♥ Må også legge inn en liten klage - er så sykt kaldt i Trondheim nå fortiden!! Tror jeg fryser ihjel!?

Nå skal jeg snart gå å dusje og ikke minst legge meg! ah, blir så godt. Ikke minst er det helg i morgen også, kommer til å bli en super bra helg!! Skal i stallen og i jentekveld på lørdagen, wii!

Venter på bloggsoft...... jahlol! - NATTAA ( skal legge inn oppskriften på heste"kaka" i morgen :) ) 
Good kveld dere! Skulle egentlig ligget i sengen å prøvd å sove nå, men slik er det altså ikke! Siden jeg ikke rakk bussen i morges, og var så utrolig forskjølt så fikk jeg være hjemme i dag. Var litt ironisk at Moa (lillesøstra mi) også var syk i dag. Var utrolig godt å sove til klokken 12 - tirsdager er ikke alltid slik. 


Sykebarn..

Ellers har jeg hatt rundvask på rommet! Gledet meg lenge nå til å legge meg, dere kjenner vell til den følelsen ?!
I kveld kom Veslemøy på sykebesøk♥ + at jeg har laget supersøt kake til Tærna! I morgen har vi 1'år-jubeleum♥
Den skal feires i stallen og kamera er selvfølgelig med - følg med på vårt jubeleum i morgen!


 
Nå sitter jeg atter engang hjemme til Renete og blogger, hihi! Renete har nettopp dusjet etter en god treningsøkt(sekkert), mens jeg som vanlig sitter på facebook♥♥ Føler det er noe på gang mellom oss altså.
Nå står Opp ned bak fram på høyt på annlegget! Weey, er jo jeg som styrer.

Om ca. en time skal jeg gå bort til nabohuset det Camilla bor. Så skal vi på butikken før vi skal på jobb. Dere husker vell at jeg nevte noe med fastjobb?! Starter i dag :-D Men nå skal vi ta turen ut med Veslemøy før jeg drar, snakkes! Har du jobb? :)

Too many times
that I've tried to forget your name.
But I still feel the same.
how long will i have to wait till I
feel okay...

cause every time i think about you,
I think about pain.
i remember every singel word you say.
like dejavu,
you say were through.
And now that's all I think about
when i think about you. 
Halla! I dette øyeblikk sitter jeg hjemme til Renete med Veslemøy. Sitter å spiser godteri og snakker jenteprat♥
Etter skolen i dag så stakk jeg til Renete.. Vi  lekte oss med alle lipglossene hennes, haha! 

I morgen er det helg, gleder meg til å sette meg på bussen å ha helgefølelsen! Uansett om jeg var sikker 10 ganger bare i går at det var fredag. Men ivertfall, i helga har jeg arbeidshelg, så kommer vell mye bilder fra stallen eller noe, hehehe!


Hahaha, styggeste! Må bare infomere om at nesen min altså ikke er slik, men at det er med på uttrykke :LL

 
Ah, er så sinnsykt trøtt nå! Ligger klar i senga, mangler bare å blogge ferdig å sette på energy før jeg slukker lyset og sovner raskt.. Er også sinnsykt sliten etter dagen!
Nesten 8 timer i barnehage viser tydelig forskjell på meg ivertfall! Gleder meg egentlig til jeg skal tilbake fult på skolebenken med Rebecca og Kine igjen♥ 
Etter jobb dro jeg i stallen. Kan vedde på at det er 20 minus ute + vinden som gjør det enda 20 grader kaldere.
Er så sinnsykt kaldt ute, så ridde i ett kvarter bare. I dag prøvde vi oss på å lære å gå på tøylen, men serriøst! Gidde opp med engang siden været var som det var. Endte faktisk opp med at jeg sprang rundt ridebanen 5 ganger, mens Tærna sto helt stille å så dumt på -  hahaha! neida.. joda. Skulle også på storkubben i kveld, men endte opp hjemme med potetgull og hotell cæsar!


Tatt på mandag. Fyy, se på Pia der bak - scary!

Innlegget her er jo nesten ikke forståelig? Sykt rotete og slikt, men ser nesten ikke hva jeg skriver, pluss at jeg skriver akkuratt det som kom i hode mitt. æhæhæh
Men følte jeg måtte blogge for deres skyld! :- ))
Nå skal jeg legge meeeg, serriøst! Snart helg igjeeen♥arbeidshelg også denne helga! 

 
Her kommer rommet mitt - haha! Er egentlig flaut...

Søte tegninga av meg og Tærna, som Camilla tegnet! Helt sykt flink


Pusen måtte være med, stakkarsAldri sett skapet mitt sånn før? Aldri fått det beint, eller ivertfall ikke fått igjen skapdørene!

Sist men ikke minst, pusenmin!

Walle!

Hva synes du om rommet mitt? hahaha


 
Hei og hallo. Nå sitter jeg hos Renete. Jeg blogger og sitter på facebook, mens Renete sitter nerder engelsk!
Flinkpia97! Forresten, siden jeg kom hjem så sent i går kveld så tok jeg ingen bilder av rommet mitt.. Dere vill virkelig ikke se rommet mitt i den tilstanden den er i nå, så får komme i kveld om jeg ikke kommer hjem for sent!
Prøver så hardt å legge meg litt tidlig, sånn 9-10 tiden, men det er altså noe jeg må jobbe sykt hardt for å få til.

Ellers kan jeg si at jeg og Camilla har fått oss fastjobb, hver mandag! :-D hehe, vi er to supernanny'er♥ Jeg var i lykke når jeg fikk vite det hahaha.


søøt

 
I went to bed I was thinking about You
I ain't the same since I'm living without You
All the memories are getting colder
All the things that I wanna do over

I went to bed I was thinking about You
I wanna talk and laugh like we used to
When I see You in my dreams at night
It's so real but it's in my mind

And now I guess this is as good as it gets 

Don't wake me 'cause I don't wanna leave this dream
Don't wake me 'cause I never seem to stay asleep enough
When it's you I'm dreaming of I don't wanna wake up

I went to bed I was thinking about You
And how it felt when I finally found You
It's like a movie playing over in my head
Don't wanna look 'cause I know how it ends

All the words that I said that I wouldn't say
All the promises I made that I wouldn't break
It's last call, last song, last dance 'cause
I can't get you back, can't get a second chance

And now I guess this is as good as it gets

Don't wake me 'cause I don't wanna leave this dream
Don't wake me 'cause I never seem to stay asleep enough
When it's you I'm dreaming of I don't wanna wake up

Don't wake me we're together just You and me
Don't wake me 'cause we're happy like we used to be
I know I've gotta let You go but I don't wanna be alone

These dreams of You keep on growing stronger
It ain't a lot but it's all I have
Nothing to do but keep sleeping longer
Don't wanna stop 'cause I want You back

Don't wake me 'cause I don't wanna leave this dream
Don't wake me 'cause I never seem to stay asleep enough
When it's you I'm dreaming of I don't wanna wake up

Don't wake me we're together just You and me
Don't wake me 'cause we're happy like we used to be
I know I've gotta let You go but I don't wanna be alone

I went to bed I was thinking about You
'Cause I don't wanna leave this dream
It ain't the same since I'm living without You
'Cause I never seem to stay asleep

I know I've gotta let You go but I don't wanna wake up


I dream about you, all time!


 

Thumbs up!hahahhahah


Resten av bildene var ikke brukbare!  Nå skal jeg ta natta før jeg skal på skolen igjen - gledermeg!♥
- Hva har du gjort i helgen ?God morgen!♥ Er vell kansje ikke morgen lengre nå, hihi :-) Nå er det søndag igjen, siste dagen for denne helga. Jeg er vell ikke alene om at søndag'ene er noen av de beste dagene i uka?! Det er fri, kan bare slappe av og gjøre stortsett alt. 

Fredag "flyttet" Camilla inn og  i går så var vi plassert i senga før vi stidde opp i gårkveld og så 4 episoder av Hotell Cæsar og mekket oss en supergod pizza! Senere gjorde vi ikke så mye annet enn å være på facebook, før jeg sovnet raskt.. Bildene fra helga kommer i eget innlegg senere i kveld, tenkte jeg.  Kom på at jeg kansje kan vise dere rommet mitt i bilder, er det noen som vill se? :-)
 
Nå har det nye designet kommet på plass! Er vell kansje ikke helt vinter/vår design, men likte det utrolig godt uansett!Sitter enda igjen med dårlig fantasi og spør meg selv om hva jeg skal blogge om. Så nå får dere spørsmålet; Hva vill du lese og se her på bloggen? 

 


Bukse-cubus, skjorte-bikbok
Ble kun speilbilder for denne gang! Var ute og tok noen bilder, men altså! Det blåste så fælt at uteturen varte ikke lenge. Å alle bildene ble så misslykket at jeg vurderte å opperere annsiktet eller noe!!  Ikke spørr hva jeg har i annsiktet - hadde bare en liten hyperrunde! :-)

Hva synes dagens anntrekk? 

Stallen, ponnien og bestevennina!♥


Hva gjør deg glad?
Tenkte å la være med day-opplegget mitt i dag! Fant ut at jeg eller ville skrive om bestevennene mine..♥ Er ikke alltid ting går opp for meg, altså med å sette så stor pris på de som jeg egentlig bude. Føler jeg aldri har fått sagt det helt ordentlig, men det kommer nok ikke til å skje eller - for de er ubeskrivelige! De er en grunnen til at jeg stir opp om morgenen og faktisk smiler på den måten jeg gjør. 


De har klart meg på mitt værste, men også i mine gladeste øyeblikk! Er utrolig stolt over hvordan de har klart det, for det er nemmelig ikke enkelt til tider. I den siste tiden har ting vært helt jævlig, rett og slett - for meg altså! Har tenkt så mye på meg selv og hvordan ting skal fungere. Der har også mine nærmeste klart og holde ut!En dag uten noen av mine beste er som en dag uten mening. Kan være meg selv 100% heletiden, det er så utrolig godt. Kan klage, gråte, skryte og le med de, hva skulle jeg virkelig gjort uten de!? Gjør det sykeste med de heletiden! Ordtaket er som regel: regler er til får å brytes! hahaDere kan virkelig ikke beskrives, eller jeg kan eller ikke takke dere for alle gangene der har stillt opp for meg♥
Men nå er der virkelig min tur, føler jeg bare har gått etter min vei eller noe.. Har ikke følt meg så veldig hjelpsom, så nå er det på tide å kjerpe meg å bevise dere at jeg også kan være like sterke som dere! Dere ser om det er noe som er galt, uansett om jeg falsker på smilet eller om jeg gråter. Det er det man kaller bestevenner. Dere godkjenner meg for den jeg er, ingen andre. Dere hjelper meg med meg og mine problemer og får meg alltid på en god tanke. Har følt meg for svak til å hjelpe noen andre enn meg selv - sliter enda, men det er litt bedre! Dette er også pga. mine verdens beste beste bestevenner!♥ Det å sette pris på hver minste ting, med hver enkelt person betyr alt. En dag er ikke muligheten der, og du får den aldri tilbake! Det er da spørsmålene kommer, hvorfor, hvordan, hvor, hva osv... Du for eller aldri noe svar.. Tenk på det neste gang noe er i ferd til å gå galt eller noe, mellom deg og din bestevenn! Dette har kommet opp for meg i det siste. Til slutt vill jeg takke dere alle sammen, beste!♥♥ Dere betyr virkelig alt, loveyouall! 

- Har du noengang tenkt over det?
 
Hellau! I dag i stallen så skulle jeg prøve å hoppe med Tærna for hennes aller første gang! Ble bare løshopping, men uansett for en talentponni jeg har. Uten noe problem hoppet hun 60 cm - flinke ponni! ♥ Ble desverre ingen bilder, men kommer vell etterhvert! :-) Ivertfall skal jeg prøve å redigere videoene jeg filmet.

For en liten stund siden så bestillte jeg meg nytt dekken. Endelig i dag så kom det! Rutete i blått og rødt ulldekken. Dekkene er i str. 135 og passer som støpt på tærnis♥


Fornøyd ponni!

Bildene ble utrolig uklare av lyset fra take, woop wooop!

I morgen er det skole, buhu!:-( Skal også i stallen å hjelpe til med noe kurs eller noe, blir fuuuuun!
natta kid♥
 
Heiia! Snart er fredag den 13 over. Startet dagen med å ikke ha noe strøm! Hadde egentlig ett håp om at skolen var stengt i dag, men når bussen hadde kjørt 2 mil så var det lys i alle husene, så håpet kom raskt bort. Ellers hadde vi prøve i førstetimen, som gikk rævva! Har også sett helt jævlig ut i dag. Bussen hadde også problemer, så den måtte stoppe midt på vegen i minst 10 minutter. 

Når jeg skulle til stallen, hadde vi kommer oss 20 meter fra avkjørselen vår.. Der kom flaxen! Klarte å kjøre utom så det ble utrolig mye styr bare det! Også ville stormen være med oss i dag også. Det har snødd heletiden!! 

Etterhvert kom jeg meg til stallen. Fra jeg kom til stallen til nå har det ikke kjedd noe negativt. Var ikke noe problem med ponni i dag eller, blir bare mer og mer glad i den ponnien! Må trene oss til det kanskje blir utstilling til høsten:-)

Når jeg skulle hjem igjen, hadde mamma med en suprise til meg! Hun hadde nemmelig snakket med Ann Kristin og Renete, så de ble med å hentet meg og ble med hjem og spiste taco og koset oss!

Bildene fra i dag for komme i morgen! Er så sinnsykt sliten og trøtt, skal opp klokken 8 eller noe i morgen! Skal i vassfjellet med Ann Kristin - hun har noe å se fram til!! fack, dette ble rotete! Slikt ser når man skriver i søvne. 
Her er noen av de beste sangene til Justin Bieber! Blir så utrolig rolig av å høre på de.
Er virkelig verdt å høre på en gang, uansett om du ikke liker han!:-) Hva synes du?:)
Jeg får ikke opp videon større!! ruten blir bare blåå.

Men i vertfall! denne videoen er virkelig verdt å se på - ler like mye hveer gang jeg ser den. Hvor er det alle idéne kommer fra? hahha.Ann Cathrin Grytdal BergHei! Er ei jente på 18 år som lever det gode liv som gravid. Venter en liten prins helt i starten av oktober. Fine snille kjæresten min kan jeg fint kalle for barnefar og er til stor hjelp! Begynte å blogge igjen for å ha svangerskapet skrevet ned en plass + at det er jo morro å lese igjennom senere :-)arkiv


· August 2014 · Oktober 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011


kategorier


 • » 30 DAYS
 • » Annet
 • » Bilder
 • » Blogg
 • » Graviditeten
 • » Hest
 • » Hverdag
 • » Innkjøp
 • » inspirasjon
 • » Klær
 • » Konkuranser
 • » Musikk
 • » Outfit
 • » Spørsmålsrunder
 • » Temablogg
 • » Videoblogger • linker


  · blogg.no · Få din egen blogg!


  design  Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
  Bloggen ligger på
  blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

  hits