Dere ser at jeg sikkert har tatt noen bilder de siste måndene. Håper dere likte det uansett! 

Åh, kosa meg så masse på Grøtan de dagene jeg var der. Vi spiste god mat, så tv langt på natt, var ute å ridde og reddet et kopplam. Kopplammet fikk kollikk på torsdag, hvor typisk er det ikke at noe slikt skjer når vi passer på noe ?:-) Jaja, lammet ble raskt bra og nå er det helt friskt igjen. Vi var så heldige å få sol en halv dag, virkelig. Trente Tærna alle dagene, en dag med endel gallopp og traving, en dag med barback (haha, datt av 3 ganger i gallopp!! flirer like masse enda!), en dag så trente vi intervaller med vogn så ridde vi litt sprang og slikt siste dagen. Gleder meg då masse til å få startet ordentlig opp med oss igjen og starte treningen, hun har blitt ganske så tjukk de måndene hun har stått... 
elgKarina holder på å rir inn ZeldaMy star♥ En liten start iallefall


Har koset meg kjempemasse! synes om bildene denne gangen da?!
 
Sommerferieeeee! ah, er så herlig.Bloggen blir altså ikke så veldig prioritert aller først :-) Tok med meg Moa til ponniene i dag, så fikk hun både hilse og ri litt, stoorstas. Ellers er jeg nå på Grøtan og skal være her noen dager med Karina, det skal bli så koselig! Mange fine rideturer og masse kos, skal bli herlig! Men skal vell få til å oppdatere her også, snakkeeees!


Noen bilder fra dageeeen! :-)

 

Oppvarming til ponniløpet


Oppvarming til ponniløpet


Doffen og Britt Inger / Hølonda Travlag


Ponniløpet


Simmen og Marit Elise ble vinnere for ponniløpet! :-) Gratulerer


Løp 1
Løp 4Synes om bildene? (skal jeg ha del 2?

Her kommer noen av de 400 bildene som ble tatt i går på konfirmasjonene. Det var virkelig en superbra dag for meg, å da kan jeg ikke tenke meg hvordan konfirmantene hadde det. Jeg husker enda dagen som om det var i går. Super mange herlige folk og masse god mat og kaker! Var på middag hos Camilla, da det ble servert noe kalkun eller noe!? Iallefall supergodt. Rakk ikke engang å spise meg ordentlig mett og ikke dessert eller noe før jeg måtte springe ned til Ann Kristin for å slenge meg inn i bilen for å kjøre til byen, der Renete feiret dagen sin. Jeg er faktisk ikke glad i kaker! Aldri i mitt liv spist så mye kake som i går altså. 
Kos dere med bildene istede - hehe! Gratulerer med dagen som var til alle andre - glad i dere!♥:-)
Silje, Julie, Ole Andreas og Andreas


Alle de herlige!


Maren og Maren har paraply, Renete har heisa kappa og Nina går på krykker.. hahaha


Konfirmanten Camilla♥
*

Sofie og Camilla


Fineste bordet til Camilla!


KONFIRMASJONEN TIL RENETE!HAHAHAHHA

Eline sang for Renete, frysninga kom virkelig!
Fine konfirmanten Renete♥Bildene blir blandet fra stallen og ridetimen til Maren og Siljee!: )

Silje og SmokeSilje og Smoke

Har særriøst ikke hatt tid til å blogge før nå!! En av grunnene er jo at det har vært stekende sol og opptil 25 grader. Ah, deilig!♥ Så har tatt endel bilder så, dette innlegget blir vell av mest bilder. 
Klarte faen ikke å rekke bussen i morges eller.. 3 dagen på rad liksom å dette er hver uke. Så må vell ta neste buss å komme forsent, men ja.. Kommer til å ende opp på gata. Nå har vi også hadd gruppeoppgave i 3 uker, så nå i dag skal gruppa mi til 6.klasse å ha foredrag om mobbing. Flinke gruppaa
Koblet opp annlegget ute

Bussen min går om 2 minutter, snakkes etter skolen! 
Her kommer noen av bildene - bedre sent enn aldri! :-)


Ole brumm - hahaha!

Pia♥

Resten av bildene skal dere få sleppe å se pga. mye usæriøst og styggt! Hva gjorde du i påska?
 
Hellow! Har tatt en rekke bilder til dere, dere skal være glad at vi er så glad i å ta bilder av alt.. haha! Telefonene våre er full av ting som ja.. merker fra da vi setter, en stein osv.. Jævlig usaklig - men jaa!
Til nå har vi spist pizza, vært en tur på butikken, sittet noen timer på facebook og prøvd oss frem til å redigere designet vårt.. Men håpet dro da jeg hadde prøvd en rekke timer! Rage i Eidsåsen nå. 
Skal snart stikke ut igjen, kansje en tur på klubben, får seeee!


Gårdagens usunnheter

Søtaaa, prøvde sin kjære Ann Cathrin :D


Dobbeltshake!!


HAAHAHAHAHAHAHAHA
MORGENFUL! 


 

Plakatordning'sss

Kakebaking! Se ole brumm

ventetid...

Enda mere venting

♥Deiligste kaka

Glemte helt å ta bilder når Ann Kristin hadde kommet, var vell altfor opptatt av å fortelle forkjellige saker! Jeg fikk tatt video fra da Ann Kristin kommer inn på rommet, men den skal jeg redigere når jeg får tilbake dataen fra reperasjon, så andre bilder får du sikkert sett på bloggen til Renete !

Har du noen gang overasket noen?:)


Lykke, for henne!Dette var noen av Ipodbildene mine, var det noen av de du likte? :-)
Ann Cathrin Grytdal BergHei! Er ei jente på 18 år som lever det gode liv som gravid. Venter en liten prins helt i starten av oktober. Fine snille kjæresten min kan jeg fint kalle for barnefar og er til stor hjelp! Begynte å blogge igjen for å ha svangerskapet skrevet ned en plass + at det er jo morro å lese igjennom senere :-)arkiv


· Januar 2013 · Oktober 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011


kategorier


 • » 30 DAYS
 • » Annet
 • » Bilder
 • » Blogg
 • » Hest
 • » Hverdag
 • » Innkjøp
 • » inspirasjon
 • » Klær
 • » Konkuranser
 • » Musikk
 • » Outfit
 • » Spørsmålsrunder
 • » Temablogg
 • » Videoblogger • linker


  · blogg.no · Få din egen blogg!


  design  Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
  Bloggen ligger på
  blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

  hits