Heiaa♥


Glad = Sirkus Eliasen - Opp ned bak frem


Tris = Bryan Adams - Everything I do ( I do it for you )


Sint = Skrillex - Scary Monsters And Nice Sprites

Noen av sangene du likte? :)

 

jahlol!
Fra jeg har vært liten jente har det alltid vært noe mellom meg og hesten. Har alltid vært fasinert over de gode dyrene! Tenk at hesten din gjør det du ber den om, kun for din skyld - ingen andres! Blir så glad bare på tanken av det. 

Å komme i stallen for min del er som å komme i hjem nummer to! Virker som om hver gang jeg lukker stalldøra, da legger jeg fra meg alle beskymringer,tanker og følelser ute. Hestene har også hjulpet meg mye med psyken min - heldighvis! Hadde vell sittet på institusjon med 24'timers overvåkning heletiden ellers.. Må beklage om noen følte seg truffet her,  men kan virkelig ikke sette ord på hvor mye hestesporten betyr for meg!Hva er det som gjør deg super glad?♥
 
 • Bruker alltid å lang tid på å bare kose med Tærna, før og etter treninga!
 • Har alltid med kamera! (som oftest) Det vill si jeg knipser noen bilder hver gang.
 • Holder alltid på en stund med alle de andre hestene, som å leie på tur eller stelle osv.
 • Bruker minst en time på å bestemme meg hvordan jeg skal ri, så vet jeg aldri hvor jeg skal ri, så blir litt hit og dit noenganger. 
 • Prøver som oftes å teste ut nye ting med Tærnis, alt fra utstyr til rideteknikk!


  Dette er noe av det jeg bruker å gjøre i stallen + myye mer!
  - Hva pleier du å gjøre i stallen? egentlig... jævlig teit spørsmål:LL Min største drøm er å begynne å godkjenne meg selv for den jeg virkelig er og hvordan ting faktisk er. Ikke hvordan jeg skulle ønske den var, for det kommer aldri til å skje unasett! Sliter utrolig mye med selvtilliten og med mye andre ting jeg ikke vill uttale her på bloggen. Merker utrolig fort at det er godt og komme seg i stallen å bare legge alt ved siden. Derfor er jo også kjøpet av Tærna min største drøm! Hun har jo hjulpet meg med alle mine problemer i hele 2011!

Er utrolig lett i en liten stund å bare late som om ting er supert. Helt til alt hoper seg opp som en ball og alt bare raser sammen. De fleste har vell opplevd det!? Føler de fleste tror jeg har det bra. Nettopp fordi jeg smiler og ler heletiden! Men er det stikk motsatte inni meg. Føler jeg stenge meg inne å bare la tårene trille i evigheter. Men dette alternativet vill jo aldri gå bra.. Det er noe som mangler, men vet ikke hva..


Bildet sier vell det meste!


 
Tror ikke jeg har noen  favorittgren. Rir alt fra grime og leietau til turridning, sprang, "dressur", kjører og slikt.
Har vell egentlig ikke noe mer å si om denne dagen, haha!
Hva er din favorittgren?

 
1. Jeg har utrolig mange gode venner som alltid støtter meg. Men jeg vill vell si jeg har en person som står meg helt nærmest, som jeg kan fortelle absolutt alt til, være meg selv 110% til, føle meg som hjemme til, komme akkuratt når jeg vill til, ja.. bare leve livet med! For noen kom det vell ikke som ett sjokk at det var Ann Kristin jeg var ute etter i denne setningen!?:-)

Snuppa!

2. Jeg sliter psykisk! Ikke bare med selvtilliteten men også mye mer. Er faktisk bare 1 eller 2 av mine venner som vet det. Jeg skjemmes rett og slett over meg selv, føler meg ikke bra nokk for noen!

3. Jeg har verdens beste ponni på for! Var en periode vi slet utrolig mye.. Vurderte faktisk å slutte med henne, for jeg fant aldri ut hvordan ting skulle fungere og slikt! Men man skal aldri gi opp håpet. Vi har kommet oss så utrolig langt! Sitter nå med å kanskje kjøpe ponnin♥ 

I vår engang♥elskerdeg

3. Jeg har ADHD. Altså.. ikke en stor grad:) Klarer aldri å sitte i ro, da mener jeg aldri!

Skrekkeksempel!

4. Jeg hater dyremisshandling!! Blir rett og slett frustrert og lei meg av å tenke på det! Huff, gå å kjøp dere samvittighet!

5. Jeg hoppet sprang en gang før jeg begynte med Tærna..  Var virkelig noe jeg ikke turte og gjøre igjen. Camilla tvingte meg og Tærna over og vips!! Jeg elsker sprang:-))

(6) måtte bare ta med denne!! Ingen som vet hvor mye jeg gruer meg til at Ann Kristin drar 1 månde til Gran Canaria! Hun er lifesaver! er ivertfall nedtelling til hun kommer hjem igjen!

Er dødssliten, hjernen har koblet helt ut! Blir godt med fredag i morgen, wii!!
Var det noe du ikke viste?!:)-har vi noe til felles? 
I dag funker ikke bildeopplasteren, så da får jeg bytte om på to dager. Sangen som minner meg om hesten jeg elsker. Sangen som er valgt er ikke pga. teksen eller noe.. Er bare noe me melodien som får meg til å tenke Tærna med engang! Har aldri vært den jenta som har brydd meg noe særlig om teksten på en sang - siden jeg er så utrolig dårlig i engelsk :-)


Daughty - Crawling Back To You


Klart å skade foten min i dag. Skulle være å tard å vise Ann Kristin hvor hvit foten min hvar, så klarte jeg å skli og dette som faen på fligulvet!... Blåmerke e fint da vesse.  Skal sette meg å lese ferdig blogger og begynne å lese en av bøkerne jeg lånte meg i dag.  Kan blogge om de i morgen kansje ^^ Natta beste lesere!!♥Denne dagen har jeg virkelig ikke peiling! Kjenner utrolig mange herlige mennesker. Alle de hadde kansje vært en drøm å fått være i en dag. Men er vell beskymringer og glede til alle, så noen av de har det ikke så lett som det skal se ut som.  Nå må jeg fortsette å "jobbe" med engelsk. Slik som resten av klassen gjør! - hahanot! Finnes ikke jobbing her, ivertfall ikke når læreren er ute å snakker med elever i en hel time. Da er det musikk, roping, rydding av pc'er, videosamtaler på msn, latter og snakking som står for tur. Virkelig en god engelsktime♥♥


Ponniflokk! Bilde tatt av meg :-)

-Er det noen spessielle du ville vært for en dag? 
 
Mitt største mareritt innenfor hestesporten må være å miste min bestevenn Tærna, slik at jeg aldri kommer til å få se henne igjen. Uansett måten å miste sin bestevenn på er jo ett mareritt. Man er aldri klar for det uansett hvor mye man er forbereder seg eller om det kommer uventet. Å miste mine nærmeste og kjære er vell mitt mareritt, uansett hvem!


I will stand, because of you!♥bestfriend!
 
Denne "dagen" er jeg utrolig sikker på hva jeg skal skrive. En ting jeg aldri skal skje! Det er jo selvfølgelig å miste min aller aller bestevenn - Tærna! Elsker henne mer og mer, som tiden går. Hun har vært her igjennom alle nedturene mine det siste året, men også alle oppturene♥ Kan ikke med ord skrive hvor mye hun betyr for meg!!
Så den tingen jeg aldri vill skal skje må være at jeg ikke får kjøpt henne til sommeren. Altså at jeg mister henne, og aldri får se henne igjen! Det er mine største frykt nå...


Julebilde 2010


( Selvfølgelig vill jeg aldri miste familien eller alle mine bestevenner! men som sagt.. hele opplegget 30 DAYS skal egentli gå ut på hest:-)  

Hva er din største frykt? 
Jeg vet ikke om jeg har noen klare bilder av alle hestene! hadde jo utrolig mange fine bilder av alle sammen på den andre pc'n. Skal jo i stallen i morgen, men har ikke med kameraet hit til Ann Kristin, så kommer vell like langt?!


flotteste, ponni'n - Tærna!

Isisen Floraaa

Isis'en Ros

Zafira og Gullas!

Pan

Tærna og Bella Mia♥bestisssss

Zelda

Samira! Virkelig verdens fineste skapning som finnes - ivertfall som jeg har sett!

Alfi Starlett! 

Endel av flokken!

Neste gang skal jeg sørge for bedre bilder ! 

 
Det beste bildet jeg har tatt, var selvfølgelig på pc'n som gikk rett i gulvet...  Men har tatt bilder i etterkant, så kan jo vise dere det bildet jeg synes er finest på denne skolepc'n.


Tycks?


 
Noe jeg er flink til... siden hele day's-opplegget egentlig handler om hest så.. må det vell være at jeg ikke er bare opptatt av å springe eller i det heletatt å ri. Er veldig glad i å bare sitte inne i boksen å se på hvor fin ponnien er å bare tenke å snakke! Eller så kan jeg dra på en skrittetur, mye kosligere en å bare tenke på å løpe heletiden!

Er også ekremt flink til å falle av, noe som enkelte gang skjer helt teit ut! + jeg elsker å kjøpe hesteutstyr! omg, er som å komme inn i en himmel når jeg ser på nytt utstyr! hahahahah.

Rosaaaa, missyou!!♥

Er det noe du er flink til ? sånn i forhold til alt liksom!:-)
 
Dette "spørsmålet" er ingen tvil lett å svare på! Innenfor hest er det vell å bli enda mere bestemt oppå hesteryggen, fixe litt på balansen og ikke minst å klare å sitte ned i arbeidstraven og litt bedre i galoppen! Noe jeg skal klare mye bedre etterhvert :-)

Men sånn ellers er det vell å bli mye flinkere på skolen! (ettmust!!), ta medisinen min og bruke brillene!.. Hvis ingen av disse tingene blir kjerpet på, har jeg ingen håp får noe framtid. Men når jeg ser mine egene feil, da er jeg på rett vei mot det positivie.Hva trenger du å trene mer på?:)

 
Akkuratt dette har jeg vell blogget om før engang, for ganske lenge siden.. >HER<
Skriver ikke så mye her nå, så får dere eller lese det andre innlegget :-)

Hest er virkelig min store hobby! Å komme i stallen for meg er som å komme til ett drømmeparadis eller noe. Bare slappe av, gjøre noe man virkelig elsker og bare kose seg og snakke ut om alt man vill og føler!  
Helt siden jeg var liten har hest vært ynglingsdyret mitt - var ikke noe jeg bare prutselig begynte å like fordi vennene mine likte det. Jeg har ridd mange ganger på forskjellige kurs her og der, også har jeg hatt en langpause!
Hadde det ikke vært for at jeg ville være med Camilla til stallen for en ridetur, hadde jeg vell fortsatt hatt pausen. 
Kansje jeg aldri hadde begynnt å ri fast igjen?! Skrekken gikk bort, nå har jeg duttet av mange ganger bare det siste året. Skal mest sannsynelig kjøpe Tærna til nyttår, eller hun blir vell ikke min før sommeren, men uansett!♥

rosaponniii!


Er du noenslags hestejente? :-D
 

Denne jenta! Favoritthesten min, dilux♥ Loveyoou


1. Et bilde av favoritthesten
2. Når & hvorfor jeg begynte år ri
3. Noe jeg må trene mer på
4. Noe jeg er flink til
5. Beste bildet jeg har tatt
6. Alle hestene i stallen
7. En ting jeg aldri vil at skal skje!
8. Mitt største mareritt innen ridesporten
9. Noen du skulle byttet liv med for en dag, og hvorfor?
10. 5 ting du ikke visste om meg
11. En låt som minner om en hest du elsker
12. Min favorittgren
13. Min største drøm
14. Ting du til vanlig ( i stallen og hverdagen)
15. Hvorfor gjør hester og ridning at jeg blir glad?
16. Et bilde som gjør deg glad
17. Låter som jeg hører på når jeg er sint, trist og glad
18. Et bilde jeg aldri har lagt ut
19. Et bilde av min bestevenn og hvorfor hun/han er det
20. Noe jeg vil gjøre
21. Noen jeg vil møte
22. Noen jeg vil møte igjen
23. Sprang eller dressur
24. Mitt motto
25. Noen jeg treffer hver dag
26. Hvordan mine venner beskriver meg
27. Sånn vil jeg at livet mitt skal se ut om ca. 20 år
28. Noen som elsker deg
29. Noen jeg ville risikert livet mitt for
30. Mitt mål med ridning

Sånn, da har jeg ivertfall noe å blogge om i 30 dager framover! Dette skal jeg klare♠
 
Ann Cathrin Grytdal BergHei! Er ei jente på 18 år som lever det gode liv som gravid. Venter en liten prins helt i starten av oktober. Fine snille kjæresten min kan jeg fint kalle for barnefar og er til stor hjelp! Begynte å blogge igjen for å ha svangerskapet skrevet ned en plass + at det er jo morro å lese igjennom senere :-)arkiv


· Januar 2013 · Oktober 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011


kategorier


 • » 30 DAYS
 • » Annet
 • » Bilder
 • » Blogg
 • » Hest
 • » Hverdag
 • » Innkjøp
 • » inspirasjon
 • » Klær
 • » Konkuranser
 • » Musikk
 • » Outfit
 • » Spørsmålsrunder
 • » Temablogg
 • » Videoblogger • linker


  · blogg.no · Få din egen blogg!


  design  Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
  Bloggen ligger på
  blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

  hits