Hallo! I det forrige innlegget spurte jeg om hva dere ønsket av mer her på bloggen og om hva jeg kunne blogge om. 
Tenkte jeg skulle skrive litt om hvordan det var å starte på videregående. Maren (aiwiu.blogg.no)  kom med forslaget, tusentakk! :-)

Husker jeg var helt overlykkelig når jeg fikk vite at jeg kom inn på førstevalget mitt, Helse- og Sosialfag.

  1. Gledet meg utrolig mye, men mest var det vell spenningen som overtok. Husker første skoledag utrolig godt. Vi skulle møte opp i Melhus Hallen klokken 9, for en minnestund og slikt for Utøya. Tror ikke jeg noensinne har vært så flau som da rektoren leste opp navnet mitt for å reise meg opp å bli med den nye kontaktlæreren min, og de andre 24 nye annsiktetene opp i det nye klasserommet. Førsteinntrykket mitt på klassen var egentlig ganske rar, det var så mange.. ja, vet ikke jeg.. Helt annerledes enn de jeg var vant med. Ingen som turte å si ett ord - helt stille heletiden. Har hatt maaange prøver, da mener jeg mange! Vi har også kjøkken 2 skoletimer i uka, som vi laget mat og koser oss. Vi har vært på "klassetur" til Grønneset med hele HS-seksjonen, altså både 1. og 2. -året på Helse- og Sosialfag. Har nesten ingenting teori, men masse arbeid vi skal jobbe i grupper eller alene. Jeg elsker det, for teori er min verste fiende! Når jeg først kommer på noe som ikke er så bra, kan jeg vell nevne det med engang. En skoletime varer i 90 minutter, helt sykt hvor lang disse timene er. Hater det! :)

    Helse- og Sosialfag 1VGS. Var en periode der bare halve klassen var på skolen, denne tiden tok vi dette bildet - så ikke alle er med! :-) 

    Fram til nå har vi bygd ett utrolig bra klassemiljø! Elsker klassen, har ikke kunne kommet i noe bedre! Vi er også så heldige at vi har mange jenter og en gutt, haha - artig. Er så utrolig verdt det. 

    Hver gang jeg hører ordet videregående får det meg til å tenke på en ny liten fase i livet. Starten på ditt virkelige liv, du skal begynne å ta ting mye mer serriøst. Får også dobbelt så mye ansvar. Lettere sagt; den lille vokenfølelsen!  Hva tenker du om ordet videregående !?
    (rotete, men for holde. Har nesten sovnet 5 ganger innen dette innlegget ble postet!!) 

  4 kommentarer på "Å STARTE PÅ VIDEREGÅENDE"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Ann Cathrin Grytdal BergHei! Er ei jente på 18 år som lever det gode liv som gravid. Venter en liten prins helt i starten av oktober. Fine snille kjæresten min kan jeg fint kalle for barnefar og er til stor hjelp! Begynte å blogge igjen for å ha svangerskapet skrevet ned en plass + at det er jo morro å lese igjennom senere :-)arkiv


· Januar 2013 · Oktober 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011


kategorier


· 30 DAYS · Annet · Bilder · Blogg · Hest · Hverdag · Innkjøp · inspirasjon · Klær · Konkuranser · Musikk · Outfit · Spørsmålsrunder · Temablogg · Videoblogger


linker


· blogg.no · Få din egen blogg!


designDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits