\at jeg skal blogge om? Vet liksom ikke helt hva dere lesere liker å lese om. Dere kan når som helst kommentere ett tema dere vill jeg skal blogge om eller nevne. Hadde blitt veldig takknemmelig om du hadde hjupet med det! :-)
Tror det var bra av meg at jeg tok meg en lite bloggpause, hadde nesten ikke noe tid til noe. Var heldig som i det heletatt rakk å møte mine beste! Var på 3 trafikalt'e grunnkurs, 1 førstehjelpskurs, lekser, familie og litt venner.

Som jeg sikkert ikke er aleine om så er jeg overlykkelig over at det er fredag. Jeg elsker den følelsen jeg får når vi sier god helg til læreren. Var bare hjem og skiftet før jeg tok turen til stallen etter 3 uker stallfri!
Jeg fikk sjokk når jeg kom inn i boksen til Tærna for å hive inn foret... Manen hennes var klippt til ståman! :-( Jaja, det vekser ut igjen! Siden Mette var med meg i stallen i dag tok vi selvfølgelig noen bilder til dere.


♥Jeg kan virkelig ikke forklare hvor mye denne hesten betyr for meg!

Bella og Mette

Alfi og Pan

Panehehe... ett misslika bilde!

Hva skal jeg blogge om?
Driver du med hest?

 


  3 kommentarer på "HVA VILL DU...."


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Ann Cathrin Grytdal BergHei! Er ei jente på 18 år som lever det gode liv som gravid. Venter en liten prins helt i starten av oktober. Fine snille kjæresten min kan jeg fint kalle for barnefar og er til stor hjelp! Begynte å blogge igjen for å ha svangerskapet skrevet ned en plass + at det er jo morro å lese igjennom senere :-)arkiv


· Januar 2013 · Oktober 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011


kategorier


· 30 DAYS · Annet · Bilder · Blogg · Hest · Hverdag · Innkjøp · inspirasjon · Klær · Konkuranser · Musikk · Outfit · Spørsmålsrunder · Temablogg · Videoblogger


linker


· blogg.no · Få din egen blogg!


designDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits