Helluhellu!
Egentlig skulle jeg, Camilla og Mette på hytta i helgen, men endte opp med campingtur. 
Blir kansje så jeg og Camilla stikker på hytta i morgen og blir til onsdag/torsdag, vi får se! :-)

Jeg er så lat at jeg rett og slett ikke orker å legge inn bildene fra helgen i kveld, så de kommer kansje i morgen på en video. Helgen har egentlig vært herlig, den har bestått av tivoli, fanging av krabber, godteri, film, bilder, gåtur osvosv!
Jeg har også noen kloremerker og noen få blåflekker! Jeg synes det er litt rart, jeg kommer aldri hjem fra Camilla uten noen sår/blåmerker! Det er vell slik vi er(!!)
I dag så fikk vi vite at vi skulle bli hentet med storbåt  til de vi skulle på besøk til,så vi sprang å pakket ferdig i vognen så løp vi til brygga. Vi satt på en liten rød båt som Max (13) og Mathias (14) kjørte. Vi kjørte kamp med storbåten, haha!
Når vi hadde kjørt lenge så kom vi fram til en liten, søt og hvit hytte! Vi fannt ut at vi skulle stå på vannski, men vi jentene feiget jo ut.. Hvor uvanlig er ikke det ? ;-)

Artig hadde vi det uansett! Så dro vi ut med storbåten og lillebåten en stund før vi dro til campingplassen vår. 
Max fikk herpe telefonen min litt før vi dro også. Så nå venter jeg på en nyy! :-DD
Nåå skal jeg legge meg ? ellers så skal jeg rydde rommet... Jeg vet ikke! 
Jeg skjemmes, ingen vet hvor rotete det er her.. eller jo! Camilla og de som var her i dag! 
ehhe, rot er trivsel!! 


 


  0 kommentarer på "Campinghelg"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Ann Cathrin Grytdal BergHei! Er ei jente på 18 år som lever det gode liv som gravid. Venter en liten prins helt i starten av oktober. Fine snille kjæresten min kan jeg fint kalle for barnefar og er til stor hjelp! Begynte å blogge igjen for å ha svangerskapet skrevet ned en plass + at det er jo morro å lese igjennom senere :-)arkiv


· Januar 2013 · Oktober 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011


kategorier


· 30 DAYS · Annet · Bilder · Blogg · Hest · Hverdag · Innkjøp · inspirasjon · Klær · Konkuranser · Musikk · Outfit · Spørsmålsrunder · Temablogg · Videoblogger


linker


· blogg.no · Få din egen blogg!


designDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits