Endelig, nå er jeg godt plassert på rommet mitt igjen! Godt
Når vi ankom flyplassen i Antalya var det stappet der også, skulle vist gå mange fly..
Vi sto i en time med innsjekkinga av bagasjen også, ikke fordi det var så mange folk.. Men fordi han som satt der for å sjekke hadde ett lite sår på handen, jadda! Det var 5 fly som skulle gå til Norge mellom 11 og 12 den kvelden, gjett om det var masse folk der. Ikke nok med det, det skulle også gå fly til England, Sverige, Nederland og Danmark. Faktisk på det ene flyet til Danmark var det 2 familier som ikke møtte opp til avgang, men etter 15 minutter eller noe kom de.. De fannt ikke alle i familien sin, ouu, surt! 
Etterhvert kom vi oss på flyet. Flyturen var forferdelig lang. Flyet var 40 minutter forsinket , barn som skrek overalt, alle var trøtte, det var trangt og inne på flyet var det under 10 grader! Fyflateeee, trudde jeg virkelig skulle dø der! Etter en time med gåsehud, hadde jeg faktisk ikke følelser i fotene mere. Jeg angrer på at jeg ikke tok med meg teppe eller genser eller noe sånnt. Dro fra Tyrkia i shorts og topp jeg, hehe... Smarta på tur! Når vi endelig kom fram var vi 40 minutter forskinket, så da var det allerede 2 andre fly som hadde rukket og lande før oss så vi måtte vente ekstra lenge med bagasjen også. Når vi kom hjem litt over 5 i morges var det bare å pusse tennene å legge seg.


Jeg ble vekt med at det var middag, herlig! Det sier vell seg litt selv om når jeg ca. våknet.
Norsk mat har aldri smakt bedre :-D Faktisk er det godt og ikke være svett heletiden også. I Tyrkia ble du svett av å sitte i sengen å se i veggen, mens i Norge blir vi svett av å jobbe, noe jeg gjorde i dag, så nå er jeg 50 kr. rikere! wee
Senere gikk jeg inn og dusjet og så litt på facebook før jeg pakket ut kofferten. 5 min senere måtte jeg jo pakke den full igjen. hehe skulle egentlig til mamma i dag, men siden hun er i Sverige hadde hun ikke lagt ut nøkkel, så vi kjørte 4 mil uten noe mål! Stakkars pappa'n min!

Sitter nå å tenker ut hvordan det nye designet og headeren skal være, er ikke helt sikkert enno. Men det kommer vell når jeg er ferdig! I tillegg fannt jeg ut at istedefor å poste mange tusen bilder så lager jeg bare en video av videoer og bilder, hø. Smart sa du ?

Har du opplevd noe slikt ?
 


  1 kommentarer på "Endelig hjemme i Norge"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Ann Cathrin Grytdal BergHei! Er ei jente på 18 år som lever det gode liv som gravid. Venter en liten prins helt i starten av oktober. Fine snille kjæresten min kan jeg fint kalle for barnefar og er til stor hjelp! Begynte å blogge igjen for å ha svangerskapet skrevet ned en plass + at det er jo morro å lese igjennom senere :-)arkiv


· Januar 2013 · Oktober 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011


kategorier


· 30 DAYS · Annet · Bilder · Blogg · Hest · Hverdag · Innkjøp · inspirasjon · Klær · Konkuranser · Musikk · Outfit · Spørsmålsrunder · Temablogg · Videoblogger


linker


· blogg.no · Få din egen blogg!


designDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits