Heihei
Har ingen verdens ting å blogge om, så derfor spurte jeg Ann Kristin om hva jeg skulle blogge om.
Hun valgte seg selv, så slik blir det.

Egentli vet jeg ikke hvor jeg skal starte med deg, klumpen! Du er dum, blond, rar, snål, slem, mobber og slikt...
neida, jeg bare tulla med deg! ♥ Du er en av mine aller beste! Du er virkelig til å stole på, det mener jeg! Kan snakke med deg om absolutt alt, uansett om det er null intresse for deg. Jeg vet om jeg sier det til deg, er det bare Ann Kristin som får vite det, ingen andre. Det setter jeg utrolig stor pris på. Du vet du kan stole på meg også, så vill du snakke litt så er jeg her! Det vet du.

Du er en person man rett og slett blir avhengig av, som jeg også trenger sterkt i min hverdag. Du er litt som VG, ingen dag uten. Jeg vet du jobber hardt når vennene dine eller du selv ikke har det så bra, det har jeg sett.
Du kan snakke for andre og ikke minst deg selv, det er en god egenskap. Du er tøff og modig, du står for det du mener og gjør, du gir deg heller ikke med det første. Du er veldig bestemt, men det er jo jeg også. haha, vi kommer ikke langt med meningene våre!

Du er den personen jeg virkelig kan være meg selv med, og har det aller best med. Vi har likt annsiktsuttrykk når vi flirer, så vi flirer faktisk av hverandre også. Dette er litt snålt, men slik er det. Noe annet som er enda snålere er at vi bestandig greier å flaue oss ut! Uansett hva vi holder på med. F.EKS:
1.
vi synger med publikum, vi ikke viste vi hadde.
2. snakker om folk, så kommer de.
3. flirer så høy at hele Trønderlag hører oss.
4. Flauer oss ut forran en tusen mengde med folk, som vi også ser.

Fra første stund har vi hatt en kjemi som har vært utrolig bra! Vi begge har dårlig humor, faktisk veldig dårlig humor.
Snakket vårt er også en ting som skiller seg litt ut, langt i fra finsnakk. haha, vi er vant med det!
Og ditt STORE problem, nemmelig klær! " Æ finn ikke nåkka å ha på mæ, ka ska æ ha på mæ, finn ikke bukse/genseren æ vill ha " Også en annen ting, du er utrolig pen, hærlig, snill ++ Utseende ditt, misser jeg deg!
Du er utrolig heldig.

Vi har utrolig mange minner, lager minst ett bra ett hver gang vi møtes som er nesten hver dag! Eventyre vårt har så vidt begynnt, å har enda ikke tenkt og avslutte det! Hele du er ett gull ♥
Jeg angrer ikke ett sekund på at jeg møtte deg! Alt det jeg skriver her nå, kommer rett i fra hjertet. Låverdeg <3
Du er ubeskrivelig, derfor er det ikke så lett og skrive om deg, men jeg har fått ut noe av det jeg mener.
Jeg aner virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten deg, jentami ;* Ingen deg - Ingen meg
Jeg elsker deg virkelig Ann Kristin! ♥ Du er en av mine verdens aller beste venner!


#Privat, du er aller aller aller verdens beste jente!! Elsker deg!
♥♥

- Har du en bestevenn, du elsker ?♥


  2 kommentarer på "Ann Kristin Hell"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Ann Cathrin Grytdal BergHei! Er ei jente på 18 år som lever det gode liv som gravid. Venter en liten prins helt i starten av oktober. Fine snille kjæresten min kan jeg fint kalle for barnefar og er til stor hjelp! Begynte å blogge igjen for å ha svangerskapet skrevet ned en plass + at det er jo morro å lese igjennom senere :-)arkiv


· Januar 2013 · Oktober 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011


kategorier


· 30 DAYS · Annet · Bilder · Blogg · Hest · Hverdag · Innkjøp · inspirasjon · Klær · Konkuranser · Musikk · Outfit · Spørsmålsrunder · Temablogg · Videoblogger


linker


· blogg.no · Få din egen blogg!


designDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits