Hellueeeeeen
Endelig, nå er dagen ferdi! Har gledet meg for å være ferdig med denne dagen i 3 år, men også gruet meg til å ha muntelig eksamen i 3 år. Hadde faktisk muntelig eksamen i dag. Følte jeg greide det sånn middels og slik ble det! Kom meg midt på treet med karakter 3. Sånn passe fornøyd, men kunne sikkert ha kommet opp på karakter 4, kansjee!
Men nå er det forsent å tenke på hva jeg kunne gjort annerledes, karakteren er satt å jeg kan ta sommerferie! 
Er ferdig på Gimse Ungdomsskole, sykt godt! Mangler bare en avsluttningsdag med spessped.gruppen som er på mandag med grilling og bare kose oss og slikt. På onsdagskveld skal hele trinnet møte opp på vitnemålsutdeling og på en måte avsluttning, med taler, snakk, kaker, tårer og farvell! 
Jeg har en følelse på at denne dagen kommer til å bli sykt trist og jeg kommer til å bli ganske tom inne i meg selv, for jeg kunne aldri kommet i en bedre klasse med 3 perfekte år! Når læreren min skal si tale, kommer jeg garantert til å få tårer, men er det så rart da ? Vi har vært igjennom ganske så mange krangler, diskusjoner, uenigheter, sinne også tårer, men det er bare halvparten av alt det postive vi har opplevd med minner, gledestårer, latter, glede, sammarbeiding og ikke minst bygd et dritbra klassemiljø og tillitt til hverandre! 
Men siden jeg allerede har begynt å få litt tårer i øynene av dette så skal jeg avslutte dette her, for jeg skal ha ett innlegg om dette senere! Eller etter vitnemålsutdelinga!

Var en tur i byen i går samtidig som jeg var hos tannlegen for å hente en sånn ting. 
Kjøpte de siste tingene før jeg drar til Tyrkia neste lørdag, mangler sikkert noe når jeg er nesten ferdigpakket som jeg er engang i neste uke. Innkjøpene kommer i morgen, kameraet er tomt for strøm sjøøøøø. 
Skal stikke å dusje før jeg skal sette meg ned å se dagens episode av Hotell Cæsar, jaa! skjemmes!!!!!!!!

 
#Privat, 1.klasse ( Gimse Barneskole )
Noen av disse går i min klasse enda, og noen går på trinnet! Elsker alle folkene, sykt til godfolk!



_ ER DU FERDIG MED EKSAMEN ? MUNTELIG ? 


  0 kommentarer på "Eksamen ferdiiiig"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:




Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Ann Cathrin Grytdal Berg



Hei! Er ei jente på 18 år som lever det gode liv som gravid. Venter en liten prins helt i starten av oktober. Fine snille kjæresten min kan jeg fint kalle for barnefar og er til stor hjelp! Begynte å blogge igjen for å ha svangerskapet skrevet ned en plass + at det er jo morro å lese igjennom senere :-)



arkiv


· Januar 2013 · Oktober 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011


kategorier


· 30 DAYS · Annet · Bilder · Blogg · Hest · Hverdag · Innkjøp · inspirasjon · Klær · Konkuranser · Musikk · Outfit · Spørsmålsrunder · Temablogg · Videoblogger


linker


· blogg.no · Få din egen blogg!


design







Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits